16

Анонимен

преди 13 години

Попова, да ти е минавало през ум,че хората нямат вяра на който и да е държавен орган в БГ?? И затова се жалват в Страсбург??? Явно препоръката на Тиквата да се намери механизъм да се спрат жалбите на гражданите намира реализация, така ли? Абе давайте все така и скоро няма да има кой да се жалва от вас...

15

стига лъжи

преди 13 години

ТАЗИ ЛЕЛЯ ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ,КОЙТО С НЕЙНИ ПРОТЕКЦИИ НЯМА,КАКТО ЗАБЕЛЯЗВАТЕ, НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ СЪС СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ И ДА НЕ ОГРАНИЧАВА ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ ДА ТЪРСЯТ СПРАВЕДЛИВОСТ В ЕВРОПЕЙСКИ СЪДИЛИЩА. И НАЙ-ВАЖНОТО- ДА СПРЕ ДА ЛЪЖЕ.БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ОСЪЖДАНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.ВЕЧЕ НЕ САМО НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЩЕ МОЖЕМ ДА СЪДИМ ДЪРЖАВАТА,А БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ САНКЦИОНИРАНА ЗА ОТКАЗ ОТ ПРАВОСЪДИЕ,ЗАРАДИ МУДНОСТТА НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА.СТИГА ГЕРБЕРСКИ ЛЪЖИ.

14

щом ще е в българия

преди 13 години

*** работа !

13

:)))

преди 13 години

направо да създадат паралелна съдебна система която да замени настоящата/ СЪД-ООД/:)) така или инъче сигурно 80% от делата ще стигат там! :)))

12

МУСТАФА

преди 13 години

"Очаква се промяната да спре присъдите срещу България в Страсбург." това е целта на новото звено. Ами ако България е виновна за нефункциониращата си съдебна система, защо да не бъде осъждана ?Осъдителните присъди срещу България ще спрат, когато страната изгради правосъдна система.

11

МУСТАФА

преди 13 години

Ако за обжалване на съдебен акт пред съда в Хага една правораздавателна система предвижда акта да премине през инстанционна проверка от 2 или 3 инстанции, повече шансове за справедливост ли имат хората ако инстанциите станат 5,10 или 101 ако съдебната система е също толкова некадърна и корумпирана ?

10

Анонимен

преди 13 години

Искам да се създаде комисия за защита на работниците.Извънредните не се плащат, или се плащат някакви стотинки.За нощен труд пак получаваме жълти стотинки и работиме повече отколкото се полага по закон.На празници като работим и не ни се плаща.Къде мога да се оплача от това, но реално?Защото идват някакви комисии да проверяват, но дори не говорят с работниците насаме.Говорят с шефовете и взимат едни големи торби с подаръци, и си тръгват.Каква държава е това?Нима работника въобще има права?

9

МУСТАФА

преди 13 години

Това е звено, структурирано с цел да се препятства обжалване на актове на Български съдилища пред Международния съд за правата на човека. Това звено няма нищо общо със съда в Хага, а е част от милото ни родно правораздаване.

8

до маслината-министъ

преди 13 години

а бе пишман министърке,пак ще борим следствието,не причината.да ти е минавало през ума,да се направи опит,да поправиш самото ПРАВОРЪЗДАВАНЕ,та да не става нужда,да се жалваме не в страсбург,не в спец съдилища,не на арменският поп...

7

Киро пора

преди 13 години

прочитайки заглавието на новината много се зарадвах защото си помислих че става дума за СТАРОБЪЛГАРСКИ - СЪД И СЕ СЕТИХ ПЪРВО ЗА КАН КРУМ - но уви то било страсбурски съд - поредния ЕУ компот.А ПРЕДСТАВЯТЕЛИ СИ КАКВИ СМЕ БЕЛИ ПО ВРЕМЕТО НА КРУМ АСПАРУХ КАЛОЯН СИМЕОН И ......... ............... ..................... ГОРДИ С ОСНОВАНИЕ .А ДНЕСКА КВО ПРАЙМ

6

ujas

преди 13 години

Хайде отиде си всяка надежда за правосъдие! Те като го направят тук и го полазят българите и ойдеееееее :(((

5

Анонимен

преди 13 години

Малко администрация има в България , че и още!Едно изречение има в текста от което става напълно ясна идеята на г-жа Попова:"Своеобразният Страсбургски съд" в България ще се бори с високия брой на осъдителните присъди срещу страната ни в Европейски съд по правата на човека."Забележете :"високия брой на осъдителните присъди срещу страната ни"Значи идеята е да има още една спънка към процеса!Чакайте тогава истинско правосъдие в България!Да , ама не!

4

Ямболия

преди 13 години

Кой е тоя гаден травестит на снимката бе? Всички съдии-по една метла и да чистят *** и да търкат ***! Комунистически долни *** в тоги, заради вас сме на туй дередже!!!!!! Да *** дано до един!!! Парите, дето вземате да ги давате за ковчези, химиотерапия, патерици , хемодиализа и вазелин!!!!

3

иво

преди 13 години

Тия май си раздават премии недостатъчно та ще им се и Страсбургски премии хахаха

2

ФАШИСТ

преди 13 години

облякъл се илия , пак в тия

1

1

преди 13 години

Аз предлагам да махнем всички съдии и прокурори в БГ.Да ни съдят в Страсбург значително по ефтино ще ни струва- нека поемем издръжката на тамошните съдии. В България колкото повече институции толкова повече корупция!