128

selqnin

преди 13 години

eiiiiiiiiii smardq6ta gradska pomiqqq

127

странно!

преди 13 години

като студент никога, ама никога не съм се връщал по-късно от 22.00 часа, просто съм имал свои принципи. А сега деца по 10-13 години ми се разхождат до полунощ! Странно, и то още как!а това дете има ли розители, има ли майка, баща, баба(и), дядо(вци) ..? А те къде са ...а щом се разхождат до полунощ, ами денем тези момички какво правят, с какво са заети ..

126

Анонимен

преди 13 години

Европейска работа, такива новини станаха ежедневие!!!

125

спам за 137

преди 13 години

Да, държавата е виновна. Хората отиват в дискотеките да се веселят. затова те трябва да се уважават в правото им на избор. не да се бият, трепят, да се напиват като *** и да шмъркат наркотици, а да се забавляват - човешки. затоват рябва да има и свобода, и адски страшни наказания за гадовете. защото те убиват, ограбват и изнасилват невинни. затова именно парламента е виновен, че за такива *** не са измислили нещо толкова зверско, което да ги накара да им изхвръкне сърцето от страх. Тоест човек е свободен да пътува из страната, да се забавлява в умерени граници, да се радва на красотите на туризма, на разходката нощем или денем това е свобода. И когато се появи някой варварин изнасилвач, обирджия и го нападне, това заслужава такова порицание от държавата, че от тоя да не остане и прашинка. Аз бих го изгорил жив. За да знаят останалите какво ги чака, за изнасилване, обир в дома, лъжа по телефона с цел отнемане на пари, изнудване-рекет, отнемане на магия и крадене на пари, както го правят много *** и още такива гадости. И когато се залови такъв гад, когато се докаже (да се внимава да не е наклеветен!!!) че е този който е вършил тия гадории, тогава закона трябва просто да го унищожи! Заради вярата на хората в справедливостта на закона, в това,ч е този закон ги защитава, а не защитава гадовете техните убийци и крадци. А тези наши закони често защитават именно гадовете. Разбра ли, защо искам такива жестокости, а не защото ми харесват? Аз мразя насилието, мразя да убивам дори и врабче, а камо ли човек ако се случи? Но такива гадини трябва да се накарат да умрат в ужасни мъки, за да изпитат това, което са донесли на жертвите си! Това е справедливо! А не за забавление на разни откачени хитлерюгендовци и откачалки. Заради уважението към самият закон!

124

Hansens

преди 13 години

И ти нещо не си в ред,естествено,че никой няма право да изнасилва,но именно заради това ,че има *** има и приет закон деца да не ходят сами по улиците след определен час.Така както е във всички нормални държави.И не знам защо тук се обвинява държавата.Точно така стана и когато загинаха децата пред Индиго,всички обвиниха държавата ,а родителите които са пуснали на дискотека деца по на 8-10 години никой не им търси вина. Казано е ясно ДЕЦА,НЯМАТ РАБОТА САМИ НАВЪН СЛЕД ОПРЕДЕЛЕН ЧАС!!!

123

спам

преди 13 години

135-ти момичето може да се разхожда и денонощно. Ако някой дръзне да изнасили, да се реже парче по парче с ракета насред площада! За да видят какво ги чака ид ругите! но трябва да се почен от праламента, заодето не го гласува това, та обрече много невинни деца на ад и смърт! От парламента трябва дас е почне чистката, ан е да им търпим демагогията и да си лапат заплатки! това са 21 години ад и смърт за нас! Това момиче какво е криво че тоя откачалка го е изнасилил? Няма да чета новини, че само яд и омраза ме обзема а това е саморазруха на душата. Докога такива ще ги хващат, ще ги затварят и после ще ги помилват? А, кой ще върне невинността на това момиче? каквото и да е никой няма право да я изнасилва! тия политици са именно виновните - те коват законите, те са за наказание. Но понеже няма патриоти в службите, затова ни мачкат 21 години. И са същите както и преди. Преди се разхождахме нощем из горите и нямаше гадове, а сега са плъзнали навред? Ако бях съдия сам щях да го накажа така, че публично да се наслади на мерака си. Щях да му докарам едно канго и да го накарам да се нанизва отгоре му, докато пукне.

122

Hansens

преди 13 години

*** си е ***,спор няма,дано го заловят и го опандизят.Но друг е въпроса,защо 11 годишно дете скитори по улиците в 22 часа!!!! Тук намирисва и на слаб родителски контрол.Доколкото си спомням имаше вечерен час за децата,мисля че до 16 години трябваше да са си по домовете до 20 или 21 часа! детето е пострадало от родителска безодговорност!!!!

121

133

преди 13 години

Колкото до изнасилвача, винаги съм се чудела колко увреден трябва да е някой, за да посяга на дете. Дано бъде хванат и си получи заслуженото. Трвмата за момичето обаче, ще е за цял живот. Крещяща нужда има в България от смъртно наказание, но и от магистрати, които да се осмеляват да дават сериозни присъди.

120

до 122 - Кухата Надк

преди 13 години

Абе Надке, ти явно си толкова куха, че като си удариш главата, мисли, че се *** на вратата. Къде намесваш сега институциите??? Как разбираш тяхната работа - да вървят след всяко дете и да хвърлят боб да гадаят къде какво става. Всички работят, когато има сигнал. А ти колко пъти си подала сигнал за нередност при отглеждане на дете? Нито един нали. Мълчиш като пукъл, ама тук много знаеш. Полицията и учителите били излишни. Все накой друг ти е крив. Имаш си дете - възпитаваш го. Това е решението.

119

Анонимен

преди 13 години

Е те тоя искам да го заловят и да ми го дадат,ще му пръсна *** с моя големия *** ,*** и *** ,ще го удуша и ще му се изпразня в устата.

118

до 127

преди 13 години

Гнус ме е, че има такива *** като теб да мърсят земята ! Педофил,неден!!! Става въпрос за 11-годишно !!!

117

Bo

преди 13 години

Ама какво му е лошото на смъртното наказание за такива?Или поне химическа лоботомия. В САЩ си го прилагат повече от успешно.Кога ще се поучим от най-добрите?

116

ОТ СТАРАЗАГОРСКИЯТ

преди 13 години

ДАНО ГО НАМЕРЯТ, ДАЙ БОЖЕ И ДА ГО ПРАТЯТ ПРИ НАС В СТАРАЗАГОРСИЯТ

115

Анонимен

преди 13 години

Стига плюли държавата бе родоОТСТЪПНИЦИ! Трябва гражданска позиция и контрол и РОДОЛЮБИЕ за да се оправим ! Къв вечерен час по комунизма и сега има ! Ама простите родители май май ... Колко от тук коментиращие влизат в заведение за пушачи с непълнолетните си отрочета ? А ?А ?А? ПС. До изнасилвача ! ДАНО ТИ РАЗПОРЯТ *** В ЗАТВОРА!

114

bloodstriker

преди 13 години

защото са такива , а и приятелките й не са ли забелязали , че я няма ...явно сама е отишла при "големия чичко", защото е била заинтригувана ...после пък я е заболяло и се е разревала - момичешка работа ... накрая майката е преувеличила нещата и хоп ей ти го брутално изнасилване хахах...пародия ...

113

АНОНИМЕН

преди 13 години

Това не е държава, това е ***!

112

Rado

преди 13 години

Добре де, щом са *** работата е ясна, не може ли да се спрат коментарите, че само спам става :)

111

Анонимен

преди 13 години

писна ми от тези ***!!!

110

наивен

преди 13 години

Що си мисля че нещата със секса са доброволни.

109

Надя

преди 13 години

Това е поредната новина,която ни показва,че институциите с които се защитават правата на децата са излишни и не трябва да съществуват.Не трябва ние българските граждани да им плащаме заплатите.Там има само търтей,които ни изпиват живота и учат децата ни как да не уважават никои и да не зачитат правата на никого.Същото може да се каже и за полицията,учителите и всички други подобни институции.