560

Анонимен

преди 12 години

Хора, не бъдете толкова посредствени. Не разбирате ли, че Герб стои зад всичко. Проблемите започнаха откакто Волен заяви, че ще оттегли подкрепата си и Бойко се задейства.

559

Анонимен

преди 12 години

Тримата господа напуснали Атака защо не напуснат и Парламента,да освободят място за други депутати.Те независими ,защо ли?Като не ти харесва партията -шапка на тояга и навън

558

Анонимен

преди 12 години

Пешо, верно ли, че си се абонирал за "Атака"? - Да! - Е, кво толкова пишат там, бе? - Не знам, задникът ми не може да чете..

557

Анонимен

преди 12 години

В Германия правили социологическо проучване на тема "Харесвате ли чужденците?". 50 % отговорили "Не, не ги харесвам", 30 % - "Да, харесвам ги" и 20 % "Ай сиктир...".

556

e

преди 12 години

v bulgaria nikoga nama da ima grajdasnko ob6testvo.po golyamata 4ast ot bulgarite sa s parvobiten mantalitet.ni6to evropeysko ama ni6to.prikazkata prost narod slaba dyrjava e mnogo vyarna

555

Анонимен

преди 12 години

"Общувал с местни и то ерудирани и от академични среди" ! Ти ако общуваш с такива хора ,първо те ще ти бият шута в *** ,защото не допускат контакти с подобни *** като тебе ,на които или турците им пречат или араби или *** и все нещо им пречи!

554

.).

преди 12 години

Абе ей празноглав турски тъч , цяла сутрин ти обяснявам едно и също , че нямам нищо против традиции и религия , имам против наглото поведение на съселяните ти , глупостите за сепаратизъм , омразата към българския народ , как да ти го набия това в тъпата кратуна ??? И ЩЕ ТИ ОБЯСНЯВАМ как са нещата в Европа, защото докато ти общуваш с безмозъчни гастербайтери като теб самия и дебелаци , които правят дюнери в Германия , аз общувам с местни и то ерудирани хора от академичните среди. Аз ще се върна в България , но моля те ти си стой там където си , потурчен локумаджия ! П.С. Това е последното нещо, което ти пиша не само защото си престъпно *** , но и защото ме банират многократно и трябва да сменя 10 IP-та за да пиша в тоя посредствен турски сайт и то за да си говоря с теб проста *** кърджалийска.

553

bre

преди 12 години

abe tiq reznqci nemali i te da se izvinqt,samo gi za6titavate kato 4eli sa nai milovidnite,i goce i toi samo4e negovite dni sa prebroeni no dogan ostava

552

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРСКА РАБОТА....КАТО *** СТЕ ЕЙ!!!!

551

АнТонимен

преди 12 години

Според мен проблемът не е в мюсюлманите, а в *** заливаща ежедневието ни. С образован човек има какво да си кажеш, дебатираш, разискваш, а с *** "Гоше" накъде?Нужна е толерантност, мюсюлманите искат 2-ра джамия, аз пък искам да летя в космоса....Развитите страни и те са толерантни , само към онези, които им служат .

550

до 594 ти си

преди 12 години

абсолютен ***-нар ! И аз живея в чужбина от 15г. и не ми разправяй как е тук !И какво значи :"опитват се да налагат гнусните си възгледи"?! Това ,че турците съхраняваме културата си ,не означава ,че се опитваме да ти я налагаме на сила ,най-вече на такива *** като теб! Отдавна мина епохата на насилственото налагане на възгледи!Хората тук много добре знаят и признават правото на самосъхранение ,това в никакъв случай не е насилствено налагане на възгледи! Не си за Европа, върни се в ***

549

Анонимен

преди 12 години

да бе, всички се мъчат да ни уморят от глад, ама не става

548

.).

преди 12 години

@ 591 Явно не мога да ти отклоня просташкия селско и ***-турски навик да се интересуваш от живота на хората , не само съм бил в чужда държава , но и живея и уча в чужда държава на два чужди езика , знам как се живее в чужбина и като ти казвам , че на европейците също им е писнало разни неандерталци да се опитват да си налагат гнусните възгледи , не го говоря просто така. Македонците не ме вълнуват , нито турците в Турция , нито мюсулманите , ти нагъл кърджалийски низач на тютюн ми пречиш.

547

до 589

преди 12 години

А аз ще бъда най-щастлив защото българите тогава ще изпукате от глад ! А Турция нищо няма да загуби от прекратяване на износа си за българия,Турция изнася за цял свят ,ела и виж в Германия гъмжи от турска стока и най-готиното е ,че се продава !Вие си помислете ,нито произвеждате /и да произвеждате ,стоката ви не е търсена в чужбина/ ,нито сте богати да купувате от други ,освен от Турция!Много сме нежни към вас ,ако зависеше от мен ,дърпам ви шалтера и *** от глад!

546

Анонимен

преди 12 години

да бе, за това става дума - в Турция ви смятат не за турци, а за българи.

545

до 588

преди 12 години

Написал си толкова глупости за толкова кратко време ! Ти изобщо излизал ли си от дупката в която живееш ?! Ходил ли си в чужбина да видиш как живеят хората там ? "Не можеш да очакваш турчеещите се да ги галиме с перце"! Е за това никой не ви уважава вас ,защото не признавате правото на самоопределение на хората ,македонците ,турците и пр. Въври да видиш как се българеят българите в Турция ,защо никой не им пречи и не им казва щом сте българи отивайте в българия! Вие просто сте долни хора !

544

Анонимен

преди 12 години

Нашенските "турци" ги е..т и в Турция(турското правителство) и в България(ДПС). Понеже са плоски кратуни, не разбират че никой не ги смята за хора, а ги ги смятат само за "гласове" по изборите. Напъвате се - ние това, ние онова и си мислите, че ще Турция стой зад вас. Ще стой докато сте й изгодни и след това няма да се занимава с вас. Същите голтаци ще си останете. Защо в Турция не ви наричат турци?

543

до 584

преди 12 години

Ами нека Турция да прекрати всякакъв внос в България. Това ще ме направи още по-щастлив. Но за съжаление няма да стане, защото веднага икономиката на Турция ще започне да потъва. Така, че говориш простотии

542

.).

преди 12 години

Не и тримата много бъркате профила , аз не съм фашист. Пак ще ти повторя , че не знаеш нищо за мен , какво знам , до къде съм стигнал или какъв човек съм , съжалявам , че се намират българи като теб , които нападат своите и защитават чуждите , които между другото ги наричат *** , няма да те нападам , но няма какво повече да ти кажа. @ 586 ако мюсулманите изчезнат за мен нищо няма да се промени , аз не мразя мюсулманите , спора не е религиозен , на хората им е писнало от наглоста на т.н. турци , всъщност потурчени българи , израстнали тук , които мразят тази държава и народа и , поругават български символи , обиждат българския народ , държат се нагло , говорят за сепаратизъм, това ме дразни мен не мюсулманите. @587 аз не мразя съседа си , дори не гледам футбол , бъркаш профила , наглоста на турчеещите се ме дразни мен , разбира се че не трябва да се нападат храмове , но не можеш да очакваш турчеещите се да ги галиме с перце , а те да наглеят и да се подиграват със загиналите хиляди , зверски убити , изнасилени , бебета извадени от коремите на майките си , поставени на щикове , това не е нещо с което се базикаш, затова пак казвам мисля , че тези настроения ще стават все по масови , наглоста ще им донесе боя ,за който отдавна просят.

541

до 586

преди 12 години

Когато омразата те е обсебила винаги ще намериш кого да мразиш: някоя народност, някоя религия, някой футбулен отбор, някой комшия... Омразата няма да роди нищо хубаво. Просто живота ти ще мине безсмислено. Ако си вярващ без значение християнин, мюсюлманин, будист и т.н. няма как сърцетето ти да е изпъленно с омраза. Да нападаш хора докато се молят е толкова долно и подло, че просто няма с какво да се сравни..