22

до 22

преди 12 години

Няма да бръкне в твоя ....дебел... портфейл..., защото ще намери само software

21

13 годишна до 22

преди 12 години

Ами сигурно защото си грозен !

20

Гошо Тъжното

преди 12 години

Ех, що няма една 13-годишна обирджийка да ме обере и мен... да й покажа къде да си пъхне ръката за моя дебел... портфейл.

19

хитри сте ей

преди 12 години

дори не пишете ,че е ученичка ,за да не се разбере ,че е българка ! Нали всеки знае ,че на тази възраст *** отдавна не са ученици ,и затова не пишат ,че е ученичка ,за да отклонят вниманието на психопатите и да им се даде картбланш да си успокояват нервите прехвърляйки вината върху *** ! Истината е ,че деградирате като нация !

18

Анонимен

преди 12 години

13 godi6ni bulgarski momicenca pocnaha ta praviat grabe6i ami normalno e za varvarsko pleme turcia samo 6tevi opravi vas samo seks v gaza

17

Анонимен

преди 12 години

не се заяждайте с "културните особености на етноса".като не можете да крадете,плащайте данъци,защото вдруги ден 13 годишната като роди,кой ще и плаща детските?

16

PPP

преди 12 години

Тя, 13 годишната ги е задържала полицаите... LOL : ))) А за такива имаше едно време ТВУ-та! Т.е. Трудови Възпитателни Училища. А сега от детската педагогическа стая ще си поговорят с нея и ще я пуснат пак да си краде и обира...

15

Анонимен

преди 12 години

Дискотеката се казва SPACER. Там всяка събота има чалга (на детската дискотека) Събират се пияници и наркомани и се бият. Охраната на тази дискотека преби един приятел без причина го направиха труден за рисуване. Да се запечата тази кирлива дупка дано !!!!

14

narodna prikazka

преди 12 години

13 godiwna e ve4e opasna napadatelka i to na vhoda na diskoteka i obirdziika. eeeeeeeee stiga pravete ot muhata slon. tazi diskoteka da nebi e za deza pod 10 godini, koito moze da gi napadat 13 godiwni kaki4ki.

13

Има подробност,

преди 12 години

която не е уточнена. В колко часа се е случил инцидентът? Кога хората влизат в дискотека или излизат от нея? Сигурно не е било в 10 часа сутринта. Ако късно вечер или нощем 13-годишен *** е извън дома си, за да краде, тогава какви санкции са били наложени на родителите? Като първа мярка би трябвало поне за 6 месеца да ги лишат от детските надбавки за 13-годишната ***, а освен това да им наложат и една солена глоба. Ако нямат пари да платят глобата, да чистят безплатно подлеза на НДК!

12

Анонимен

преди 12 години

Трябвало е да й ударят такъв бой, че да си забрави името - не само за обира, но и за наглостта - "нападнала". *** ще напада хора в центъра на София!

11

Бабангида

преди 12 години

13-обирджийка задържа полициятаКакво е 13-обирджийка ?? Знам че сайта е турски и се държи от турци, ама се надявах да не пишете на ***/турски...

10

ЦИГАНИН

преди 12 години

НЕ, НЕ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е *** . *** СА НАЙ-ПОЧТЕННОТО ИЧЕСТНО ПЛЕМЕ В СВЕТА!!!!!!

9

Анонимен

преди 12 години

ега ти заглавието "13 - обирджийка ..." 13 какво? много неграмотни.

8

Анонимен

преди 12 години

Единственото по дразнещо нещо от това, че не пишат ЦИГАНК* е грамотноста на редакторите!

7

СМЕХ!

преди 12 години

днес бг знаем че ви мързи да пишете ама поне овладейте COPY и PASTE операциите... дайте 200лв. на някой възрастен да пише не си водете децата от детската градина да ви пишат статиите....

6

sawall

преди 12 години

Заглавието е просто епично, обаче...

5

Смях

преди 12 години

Коректорът спи сладки сънища :) Главният редактор и двамата му заместници също. Това или е някаква нова тактика - да се привличат влизания в дадена статия чрез сбъркани заглавия или просто е пълна некомпетентност! Ако е първото срам за журналистиката! Ако е второто наемете си нови хора. Грамотни!

4

Ру

преди 12 години

Ако от dnes.bg мате капка достоинство , веднага трябва да уволните човека писал тази статия .

3

Езиковед

преди 12 години

13-Обирджийка е задържала полицията? Какво по дяволите е "13-обирджийка" и защо и с какво е задържала полицията? Изключително неграмотно заглавие! Я си оправете *** в изречението и го сложете където му е мястото в словореда. С тези неграмотни заглавия в стил "Петьо Блъсков през 90-те години" се излагате!