12

Боби

преди 13 години

Браво на служителите, които са си свършили работата както трябва. Софийските им колеги да се поразходят из *** махали и ще пожънат същите овации.И да - двойните стандарти в прилагането на законите не са ли основание за лавина от дела в Страсбург?

11

ali

преди 13 години

a ste mu virnat li stokata

10

Анонимен

преди 13 години

Учудващ е двойнствения стандарт на държавните контролни органи спрямо българите, арменците, турците и останалите общности и ***(римляни :)) от друга. Значи за едните глобите са убийствени, а за другите са колкото да не е без хич, нищо че вторите трупат огромни печалби от неплатени данъци, осигуровки и контрабанда. С три думи - ДА ЖИВЕЕ ***!!!Е баси държавата, е баси циагнската наглост, е баси дискримнацията към всички останали етноси в България!!!!!!

9

!

преди 13 години

Ама ще го глобят само 100 лева, защото е от електората на Доган.Освен това не е редно да се глобява ***, защото това е дискриминация, и му нарушава правата.

8

Ямболлия

преди 13 години

В турско-ромския квартал на Ямбол има над 200такива магазина. Там проверка не е правена от 20год, а понятие като "касов апарат" няма. Целия квартал е незаконно изграден, но от там идват гласовете на ГЕРБ.От там се купуват масово цигари без бандерол, прах за пране, ментета на всички световни марки и евтини контрабандни стоки от Турция Тази глоба от 100 лв направо е жалка, при условие че за работа без трудов договор глобата е 15000лв. на човек.

7

Червената помия

преди 13 години

За голямо съжаление 3 е прав.....

6

1

преди 13 години

собственика е избрал по добрия вариянт ако искате да съществувате на всички ни мястото е там.Иначе неможем да издържим на рекета

5

Анонимен

преди 13 години

Бълха го ухапала собственика на магазина, ако беше давал подкупи на данъчни, ДВСК, ХЕИ и т.н. щеше да му излезе много по-скъпо, а сега 4 години е работил незаконно и глоба от 100 до 500 лв. Очевидно закона отново е съставен в полза на престъпниците, защото от данъци, осигуровки и т.н. за 4 години работодателя щеше да е внесъл в хазната над 5000 лв.

4

Анонимен

преди 13 години

То нелегални МОЛ-ове има, тия се дървят за някаква бакалия.Монка, не останаха хора в ***, които да плащат данъци!

3

az

преди 13 години

В цяла България само един магазин???Някой виждал ли е данъчен или касов апарат в ромски квартал???Проблема е че данъчните ги е страх да влезнат в гетата. Там всеки нещо продава пред къщата си.

2

Анонимен

преди 13 години

"културни" особености на ***(турския)етнос

1

електорат

преди 13 години

ЕЕЕЕ. МНОГО БЪРЗО СА ГИ ХВАНАЛИ!!! САМО ЧЕТИРИ ГОДИНИ Е РАБОТИЛ!!!!ПОНЕ ПЕТИЛЕТКА ДА БЯХА ГО ОСТАВИЛИ ДА ЗАФОРМИ!!!!