101

pitasht

преди 12 години

Te nali sa razdeleni ?Prav e #99

100

Анонимен

преди 12 години

седефчов - не се появявай,защото българите те ненавиждат.

99

Анонимен

преди 12 години

Зорке,Зоркееееее и твоята не е лесна с тоя ***!

98

Анонимен

преди 12 години

Гоце ПАРАВАНов чадър над мафията в БГ !!!*** 1Тоя Гоце зомбясан пернишки ***-предател и марионетка на Москва, който се снима в медиите на фона на национални символи като герба, Левски и Ботев и Кирил и Методи и националния флаг за да промива мозъците на тъпите селяни, че олицетворява българщината, живее в света на своите болни фантазии:1.Че комунизма никога не се е сгромолясвал с гръм на световен план и още е на мода.2.Че неговите безброй беззакония ще си останат неразкрити и никога няма да бъде наказан и осъден на затвор за държавна измяна и корупции за милиони.3.Че никога няма да му разкрият банките в които е внасял милионите взети от престъпния свят на мутрите за да им слага чадър4.Че вечно ще има власт и достъп до медиите ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА НАРОДА КАКТО СИ ИСКА.Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. youtube/watch?v=P9c-5Z_Zfog&feature=relatedyoutube/watch?v=vLAXKmBRtPktirith.blog.bg/politika/2011/04/17/goce-veche-dokazano-s-imoti-za-milioni.731198bivol.bg

97

ЛИЛИ

преди 12 години

Тоя *** Слави докога ще го търпят вече ми се гади само като го видя за секунди??????

96

?

преди 12 години

Гоце ги врътка тези номера, да си хареса някое младо пиченце, то е ясно, не го мислете.

95

вера

преди 12 години

Гади ми се като му видя тъпата мутра. Горките деца принудени са да му търпят тъпите и плоски шеги.

94

До 49

преди 12 години

Не е вярно, че сме шампиони по изоставени деца, *** в България са шампионите на Европа по изоставяне на деца. Е, не се чувствам виновна, че *** продават и изоставят децата си и за помощи и майчински създават по 15-20 деца, без да полагат елементарни грижи за тях. Напротив, не трябва да има домове и тези, които не създават условия за нормален живот на децата си - да носят наказателна отговорност, а децата да се дават за осиновяване, още бебета, първо тук, а след 1 отказ в чужбина.

93

Баба Яга

преди 12 години

Аман от популизъм.А и тоя с бръснатата тиква слави....с порнографското си предаване- няма ли най-накрая един цивилизован орган, който да го забрани да си показва гнусната физиономия в ефир.

92

Калин

преди 12 години

то хубаво че вас ви има .. в излишък та да компенсирате :)

91

Анонимен

преди 12 години

Калинчо, мамин. Срам за една държава е да има такова злобно безмозъчно идиотче като тебе на територията си!

90

Калин

преди 12 години

гоце а ко се грижеше толкова за обществото .. част от която са и тези сираци .. а ко бе загрижен за тях .. повече от колкото за олигархията която обслужва и създаде .. щеше да е добре, но не гоцето е нагло гнусно същество което лъже и бракониерства!!за спонсорите и избирателите му.. нема коментирам!много отворен .. *** като купуваха избори мълча анадолеца... що ли.

89

Калин

преди 12 години

щото е анадолец, олигархичен - нелегален тип .. които бракониерства и лъже!! щото е национален позор.. и срам за обществото!!!ей тва е гоце.. пъъърдон .. гюнай!

88

narodna prikazka

преди 12 години

prezidantat pravo dobro na izostvavenite mladezi ot roditelite si no zawo adzeba nevklu4i i mladezite s bezrabotni roditeli po bednost? te za razlika ot drugite si imat bezpolezni roditeli no nemogat da si imat hubavo praznenstvo zawoto nqma i pari. ot kade?

87

Българин

преди 12 години

Чудно - защо за Българските младежи, отгледани от родителите си, никой не си прави трудът да търси работа, президентът не ги кани на гости, Слави Трифонов не ги забавлява, а такова нечувано внимание се отделя само на *** от домовете, за които 18-19 години сме се грижили НИЕ с данъците си, а не Гоце?Пожелавам на тия млади хора честен и успешен път в животът, но ми писна от *** привилегии.

86

Анонимен

преди 12 години

Много ми е интересно ,като толкова много искате президента да си ходи наесен - ПО КОГО ЩЕ ПЛЮЕТЕ ТОГАВА ??? Сигурно тогава ще кажете , че лявата топка на ББ пречи на дясната ???Баси *** - не е истина направо..........

85

Анонимен

преди 12 години

Петър Курумбашев от СДС в БСП Слави Трифонов се бута при Гоце абе пълно КУ -КУ

84

Анонимен

преди 12 години

Платените драскачи да си търсят работа.Че от на есен нема кой да им плаща.Че ми ядат.....Те си знаят.

83

Анонимен

преди 12 години

Много и е Фашлива усмивката на зорка.Нещо кисела ми се вижда.

82

Анонимен

преди 12 години

Платените гоцеви плъхове налазиха форума и дращат ли дращат, а не могат да повярват,че партийката им си отива безславно!И то с гоце седефчов....