11

Анонимен

преди 13 години

шегата настрана,ама от 2 дни ремонтират и нашия бул. асен николов в люлин. аз мислех,че само цариградско,мария луиза и ботев се ремонтират всяка година. а то - изгря слънце и на нашата улица!

10

Анонимен

преди 13 години

Хубаво е, че се ремонтираха доста улици и пътища напоследък и продължават да се ремонтират!

9

Анонимен

преди 13 години

Еми нормално, пътят беше отворен наскоро, съвсем нормално е да има довършителни неща!

8

Георги

преди 13 години

Супер! Ще има нови маркировки и може би ще се сложат допълнителни мантинели по островчетата. Като се сетя как изглеждаше този участък преди 5-6 години иии направо не мога да повярвам по какво околовръстно се движим в момента! Най-важното е че изграденото до момента се поддържа.

7

Саня

преди 13 години

Рехабилитация не означава, че пътя се е развалил... Просто трябва профилактика... така е навсякъде в чужбина и така трябва да бъде!!!

6

Анонимен

преди 13 години

кумонделите ще кажат : харода околовръстно не яде :D аз предлагам да ги заровят под пътя всичките тамън нещо полезно през живота си да направят !

5

Blake

преди 13 години

Тъпите *** кръв акат всеки път когато се прави нещо ново. Яд ги е, че им спряха кранчето и правят от мухата слон при всяка възможност. Ама ще го духате и на следващите избори, смотаняциииии...

4

M

преди 13 години

Само да кажа, че първо трябва да се чете какво е написано и тогава да се пишат първосигнални коментари. Става на въпрос, че ще се затваря околовръсното от Симеоново до Младост а там никога не е откривано фанфарно защото сега го строят. А това как е написано в статията е друг въпрос. Мисля че е съвсем нормално за да се изгради новата отсечка да се спира движението от време на време.

3

Хм

преди 13 години

Кога го направиха, кога се развали... и за какво ги дадохме тия милиони на километър? След една година да е за рехабилитация?! ДМГНЧКМВГЗ!!!

2

до идиота

преди 13 години

абе, вие, комунагите, наистина ли сте толкова *** и прости или само се правите. Не може нормален човек да плюе нещо, което е 100% полезно за всички...добре че вие не крадяхте!

1

Чопър

преди 13 години

Рехабилация-ремонт на Южната дъга една година след фанфарното откриване и режене на ленти,но за чия сметка бе Боко,Фандъково Пленлиев.Пак парички в джобовете . Само голяма пошулка и паричко на гърба на всички българи.