9

Maliyah

преди 12 години

Now I feel stupid. That's celraed it up for me

8

ИНА

преди 12 години

Е ,КРАСТАВИЦИТЕ ПЕЧЕНИ ЛИ ДА ГИ ЯДЕМ

7

Потребител

преди 12 години

Аз мисля , че развитието на тези непознати бактерии и микроорганизми се дължи на измененията осъществявани с генното инженерство.Така наречените ГМО получени по причудливи и неестествене комбинации на гени и от растителни и от животински видове (например в нов сорт домат се съчетават гени от домат и муха , за да е по-устойчив, здрав и да не се разваля бързо новия сорт). ГМО придобиха търговски вид , но те измениха и условията при които се развиват бактериите и микроорганизмите , които също претърпяват видоизменение и еволюция, като следствия от ГМО.Поради тази причина са непознати и много опасни.

6

Анонимен

преди 12 години

а иначе : " яжте повече пресни зеленчуци и плодове"...яжте силна и здравословна храна...

5

Анонимен

преди 12 години

Е хубава работа - едвам дочакахме да мине зимата и да ядем зеленичко и сега Не яжте..

4

Анонимен

преди 12 години

Е И КРАСТАВИЦА НЕ МОЕМ ДА ЯДЕМ ВЕЧЕ.

3

an

преди 12 години

do2/ZARAZATA E DO6LA OT TOROVETE, S KOITO NATORQVAT ZELEN4UCITE. NE KUPUVAITE NIKAKVI ZELEN4UCI. ZA TAZI- BAKTERIQ -E6ERIHIQ-KOLI- NQMA LEKARSTVA. OT TAZI BAKTERIQ SE POLU4AVA DIARIQ , POVRA6TANE NA KRAV, I BABRE4NA NEDOSTATA4NOST. S EDNA DUMA ZARAZILIQT SE S TAZI BAKTERIQ, PATUVA ZA ONQ SVQT.

2

Ужас

преди 12 години

Не се разбира как са заразени краставиците

1

Анонимен

преди 12 години

Опааа....Добре дошли в "белите" страни