22

тинтири минтири

преди 12 години

е па това ли е измамника ? кво да прави човека? да ходи да прави щипки по цял ден ли хахааххахаха

21

хахаха

преди 12 години

Не може толкова лесно да влезеш в затвора. По добре ходи на хотел или палатка. За затвора се чака за место! И чакащите са много ти с нещо повече ли си да предредиш всички?!?

20

,,Lari,,

преди 12 години

AKO ZAKONITE SA KAKTO TRJABVA,OSTAVA V ZATVORA DO JIVOT.

19

хахаха

преди 12 години

провели акция за залавяне на неисзвестен извършител в затвора :))))ще пукна от смях... а кой му е разрешил да си има телефоните и сим картите ? всичката пара в свирката ...

18

Анонимен

преди 12 години

до 11 велик народ.........*** сте

17

werf

преди 12 години

До16-това е не много приятен факт-всеки *** в BG претендира,че е турчин!

16

турчин

преди 12 години

стига сте обвинябали турците ако неса те ще умрете гладни бъдете малко чесни познавам българите неса лоши хора ама истинския българин

15

надзирател

преди 12 години

Язък отрязаха ни премийките, момчето си кихаше редовно.

14

Jolly Roger

преди 12 години

По дяволите, що не съм затвора? По дяволите де.

13

mafia

преди 12 години

Ей тука всичко е казано и за Борисов и за Дянков и цялата напас от последните 60 год.vbox7/play:2aa6562e

12

Анонимен

преди 12 години

само така щом може да взима

11

[.X.]

преди 12 години

Зае**те това как се е сдобил с телефон. Тук въпросът е колко е изпростял българският народ, че да се хване на такова нещо. Да купи ваучар, айде, но да каже номера на ваучара - а уе мен да ме хипнотизират, пак няма да разберат нищо. Колко трябва да е *** човек че да го направи. Не знам.. До 10 години в нашата мила родина ще сотанат само *** и турци, които всеки може да излъже както си иска. Това е твърде жалко. Наблюдаваме падението на един ВЕЛИК НАРОД от преди повече от 1000 години.

10

Анонимен

преди 12 години

ЖАЛКО ЗА ЧОВЕЦЕЦА ЯВНО Е НЯМАЛ ДОСТАТАЧНО КИНТИ ЗА ДА ПОДАДЕ НА НАДЗЕРАТЕЛА ЦТЦТЦТЦТЦ ИНАЧЕ ГОЛЕМИТЕ БАНДИ И ТРАФИКАНТИ НЕ ГИ ЗАКАЧАТЕ ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ЗА ПЕТЕЛ ИМА БРАДВА ХАХАХА

9

Затворник -София

преди 12 години

Искам да поясня че коментарите ни под статиите тук се заплащат от съответните политически партии най вече на ГЕРБ и БСП.Така че аз има няма за 2 години вече имам 37 хиляди лева защото ние особено с ддс-то сме умни и начетени и от там парите сами ни търсят.Толкова лесно печеля пари в БГ че направо се чудя защо господ ме е дарил с тази харизма.

8

Затворник -София

преди 12 години

По цял ден пишем коментари в днес.бг като ни омръзне в сайтове за запознaнства и задължителното порно с *** за разтоварване на напрежението.Кво да ви кажа добре съм си там за 12 години обаче ако се оправят малко като на запад условията в стаите с тв и да сме по двама ще съм още по доволен.Да ви кажа аз се чувствам щастлив в затвора където ме осъдиха на 12 години за едни 800000лева ддс които и така ненамираха щото си ги сложих на банка в Кипър.За вас незнам как я карате като свободни роби но аз като затворник се чувствам свободен и щастлив човек в БГ.

7

rGARROS

преди 12 години

Със сигурност и полийсмените са били замесени. Да не мислите, че те не са знаели за тези ЖИЕСЕМИ?

6

ненормално

преди 12 години

Само че тук всичко е нормално,може да има всякакви измами,дори и от затворници и то от затвора.Досъдебно производство трябва да има и до тези служители от затвора.

5

От затвора

преди 12 години

Ами то в затворите в БГ освен GSM-и можеш да си купиш и дрога, ядене, цигари и каквото поискаш. Както имаше една стара поговорка - само кораб не може да се вкара в затвора, не за друго ами ще му опре мачтата във вратата.. Та по-елементарно нещо няма от това да се сложи 1 заглушител за GSM в затвора, както е на запад по кина и театри. Обаче защо да поставят заглушители, нали бизнеса със СИМ карти и телефони ще секне. Половината вътре имат notebook и си чатят по цял ден в сайтове за запознанства..

4

Анонимен

преди 12 години

Нещо не ми е ясно. Как така тоя е затворник пък си има мобилен телефон вътре. Нали са там да са лишени от всичко и да се ударят по главите и да влезнат в правия път. Нещо ми се струва, че единствено не могат да се разхождат волно иначе всичко друго си имат, което не е нормално. Ние сме по-демократични от най-демократичните, но само за престъпниците.

3

Стоянов

преди 12 години

На снимката е самият измамник!