8

ХА,ХА,ХААА.....

преди 12 години

...МАЙ НАЗРЯВАТ ,БАНКОВИ ФАЛИТИ..., А...?????!!ХОРА ...НЕ СИ ДРЪЖТЕ ВСИЧКИТЕ ПАРИ В ЕДНА БАНКА---ТЯ..МОЖЕ ДА ФАЛИРА!!!ТОГАВА ЩЕ ПИЕТЕ ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ....ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

7

Анонимен

преди 12 години

аз съм със 65 хиляди заем....никой не ме търси вече 2ра година няма и писма няма нищо разбирате ли....нямам и имот без пукнат лев съм,ще им ги върна когато имам когато бях на добра заплата сами ме търсиха по телефони и тн .......да чакат сега

6

киро

преди 12 години

преди януари беше лошо до средата сега вече и февруари до началото на април..лошото е ,че суровини и електричество се повишава а банките и съдия изпълнителите си цакат имуществото на ниски цени и после го препродават на свой хора.ТОВА Е НОВОТО икономическо робство-вземаш нещо и го плащаш в пъти цял живот-абеЕВРЕЙСКА РАБОТА на венецианските евреи!!!

5

Банка няма да фалира

преди 12 години

Споко никоя банка в България няма да фалира с тези лихви които събират са се презастраховали 10-кратно и може би са едни от най-добре печелещите банки в света. Виж друг е въпроса ако решат да "Фалират" банка търсейки отново печалба отделни индивиди...

4

Stany

преди 12 години

"при жилищните 17,03%" това значи, че всяко шесто семейство е на път да остане на улицата! И ще ми говорят, че сега е момента да се купува жилище и цените ще тръгнат нагоре :D Спекулации и високи лихви, в пъти по-високи от европейските, затова банките ще фалират - защото алчността им няма граници!

3

с.

преди 12 години

Това е официалната статистика!Всъщност положението е много по-лошо!

2

без пукнат лев

преди 12 години

да го д....т банките!

1

Анонимен

преди 12 години

NEMA TAKOVA NESTO!!! DIANKOV KAZA CHE VECHE NEMA KRIZA!!!