273

Doctor of Philosophy

преди 12 години

Не се коси напразно. С новия закон на Мумията хич не ти трябват статии в чужбина, а пък импакт фактор стана *** дума. Така че друго и не може да ке очаква, освен ЦвЦв да стане PhD.

272

уф

преди 12 години

единия "превъзходителство", другия "доктор" пък като ги погледне човек са си същите мутрички като едно време

271

хех

преди 12 години

докторчето ми той... от спортни съоръжения може и да разбира, ама от полицейска работа неабе какво стана с имотната далавера ? замълчаха я много сериозно и упорито, значи има нечистоплътни нещица там... кой и за какво му плаща на "докорчето" по много че да дава парички на тъстовете си, пък те да му ги подаряват обратно после ? домашната пералничка дали продължава да работи безотказно ?

270

Анонимен

преди 12 години

Алоооо, жуналиститеее, 'доктор на науките" не означава малък доктор, хайде да се поограмотите малко!А Цецко с колко интересна тематика се знимава, колко новаторска! И интересно ми е в колко международни списания е публикувал научните си резултати и колко спортни съоръжения е обиколил лично? Колко са жалки само!

269

Анонимен

преди 12 години

Голямо чудо! Каквато и титла да си купи все си е същия ***.

268

Dedo Ivan

преди 12 години

То бива простотия, ама чак толкова......Е...м ти темата на дисертацията, е...м ти изводите, а самият докторант е единица мярка за тъпота и нахалство! Що не стане и доктор по икономика с дисертация на тема "Как с милиционерска заплата и заеми от роднини ставаш собственик на неколко недвижими имота". И той и началник му са много прости!!!

267

do 270

преди 12 години

Ministyr Cwetan Cwetanow ste stava PhD, Doctor of PhyzFuz i Kadet na MEI po ednoposo4ni radioreleini kominikacii ot vseki bylgarin

266

filomena grimaldi

преди 12 години

do pst 278. mnogo to4no i pravilno kazvaw' zawitil titlata ;golem ***;. eheeeeeeeee hahahaha ma kak ti doide na um? mnogo duhovito a i vqrno.

265

Митко

преди 12 години

Който си плати малко - малък доктор. Който плати повече - голям доктор. А в когото са парите, направо си купува клиниката.....А наивните си мислят, че доктор се става с научен принос, публикации, импакт фактор......

264

Анонимен

преди 12 години

Слез Бе дядо Боже, слез си прибери вересиите....Помилвай ни и ни отърви от тези полухора...

263

жжжжж

преди 12 години

боже колко мъка има из тази наша българия. Цв цв се нацвъка

262

Дедо Гаджа

преди 12 години

Цецко, по тази тема покойният Иван Славков още преди години изнесе поредица от беседи. Като знам състоянието на "спортните" съоръжения в България, май ще оплескаш доктората! Внимавай да не станеш плагиат!

261

Drago

преди 12 години

Хм, я поразровете малко за Германия от преди 1-2 месеца, помните ли как 2-*** от топ-политиците им гръмнаха заради "научни" трудове... Някак си ще се получи ДЕЖА ВЮ май, ааааа? :-))))

260

супер тъп Българин

преди 12 години

Доктор Борисов и доктор Цветанов .... малииии е много е якооооооооооо

259

Анонимен

преди 12 години

хахахахахахахахахахаха, оправи ми се настроението.

258

BB

преди 12 години

Що му трябва да става"малък доктор",като вече е защитил титлата"голям ***"?

257

проф. Аврамов

преди 12 години

1. Има разлика между доктор и доктор на науките.2. Как е направил изследването. Лично ли е ходил по училищата да събира данни или две подчинени на Вицепремиера министерства са му събрали и поднесли в писмен вид данните3. С какви пари е правено изследването4. Има ли конфликт на интереси като е изследвал подчинени му ведомства5. Как е положил изпити пред изпитващи които формално са му подчинени

256

Анонимен

преди 12 години

Тодор Живков беше "написал" 13 тома, но това не го прави българския Достоевски!

255

on znae

преди 12 години

Цитат: "Вероятно следващата година Цветан Цветанов ще защити труда си и официално ще стане доктор на науките." Призив: господа журналисти, прочетете малко законите преди да пишете. Има огромна разлика между "доктор по" и "доктор на". Така няма да имате разминавания между заглавие и съдържание.

254

Прогнозата!

преди 12 години

Колкото по-често в медиите се появява усмихнатата физиономия на ЦвЦв, толкова повече ще намаляват привържениците на ГЕРБ!