169

Шела

преди 12 години

Какво се правиме на огорчени и възмутени. Нима последния път като купувахте или продавахге апартамент или кола в договора пишеше истинската цена а? Половината безнес и търговия у нас са в сивия и черния сектор и такива сделки са си нормални със съответните рушвети за който трябва. Петрол АД не струва повече от 100 милиона - вече почти никой не зарежда на бензиностанциите им. Просто конкуренцията ги изяде докато Митко Събев строеше нотели и стадиони с парите на фирмата.

168

емигрант

преди 12 години

Еех Пиночет Български къде си.Как да не му е драго на човек като ги гледа такива предприемачи.Докога ли ще ни търпят от ЕС

167

bg

преди 12 години

Престъплението беше, когато продадохме цялата нефтена промишленост на руснаците за 200млн, а само наличните суровини в Нефтохима тогава се оценяваха на над 1млрд. Това сега е само прехвърляне на акции - един бургаски гуру май е сгафил пред руснаците и сега акциите ще отидат при друг, минавайки през фирмата на тези младежи. Някой да не си мисли, че младежите "инвестирали" - никой не продава такива части от такъв печеливш бизнес като петролния.

166

Спиро

преди 12 години

Дядковците,цървените дядковци и татковците от ДС и СЛУЖБИТЕ да са живи и здрави!Аз съм на 50 и парите за хляб кътам,а цял живот работя!И не само аз...!

165

Мнение

преди 12 години

Поредната далавера. Нищо ново под слънцето.

164

do169

преди 12 години

И защо ?!?

163

gtf

преди 12 години

"Защо продавачът им е дал нещо, което струва около 6 лв., за 4 пъти по-малко пари, остава загадка." - и децата в детската градина се сещат защо, ама никой нема смелост да го каже публично ..

162

Анонимен

преди 12 години

E! 26 годишния е "получил кредит" от 316млн. лв. което е НЕВЪЗМОЖНО без гигантски връзки и гаранции от 3-та страна. А тези 2-мата кой знае на кого са щерка и син. То така и баба знае. Да изкарат 60 млн. на борсата и ги признавам.

161

Долу АТАКА

преди 12 години

Волен Сидеров окраде,корумпира и разруши България!!!Атакисти изкопуват на безценица всичко,за да го продадат на турците!!

160

ГРОБ за ГЕРБ

преди 12 години

ГЕРБ аджиите ще надминат по кражби и разруха дори Сибните Демолишъни....

159

bm

преди 12 години

бизнеса си е за бизнесмените, като не разбирате не пишете

158

Анонимен

преди 12 години

Скапана държава сме. Мен ми пращат писмо , че не съм си платил гражданската отговорност за кола която не карам и искат да ме глобяват, а други без един ден трудов стаж , купуват компании за милиони и всичко е наред.

157

da be

преди 12 години

какви пионки бълнувате? защо не вярвате че някой може/иска да инвестира няколко десетки милиона собствени пари в стабилен бизнес? пионките са обикновените хора който плащат половината си заплата на лукойл

156

хахо

преди 12 години

Поредните марионетки!Спестявали са от закуските!

155

до 142

преди 12 години

И тук ги проверяват и купувачите теглят кредити за милиони.Как им ги отпускат банките е друг въпрос?Как после се връщат парите на банките, не се коментира!Ама те няма какво да коментират,това са нашите пари!НАП и Сметната палата,какви проверки правят?Все всичко е законно!"Гарга на гарга око не вади!" Всичко е театър в тази държава!Всичко върви по сценарий!Май само режисьорите се сменят на 4години.Жалко е че зрителите плащат скъпо!

154

Анонимен

преди 12 години

Абе кво им се радвате на тея и оня с кремиковци, тея са очевидни пионки - бушони. Защо си мислите, че някой ще им го подари ?Сложени са там от онея горе и не с цел да могат да ларжат от млади, в това съм сигурен. В един момент ще стане бау и тогава ще ги сочат - ето това са собствениците - търсете им отговорност на тях.и така гърмят бушоните, очевидно някой пак си реди далаверката

153

възмутен среднист

преди 12 години

казвах ви аз, че стипендиите на студентите са прекалено високи!

152

Анонимен

преди 12 години

Всички сте гадни миризливи ***, завиждачи и комплексари, че тези двама младежи са успели да станат милионери толкоз рано.

151

смях

преди 12 години

Сега е ред на общините..да ги разделим на територии за да робуваме на някой..Боже, боже..то наистина аборигените са по добре от нас, дори и маймуните..

150

666

преди 12 години

nishto ne struva