69

outsider

преди 12 години

До "арве бе": Както виждам имаш прости обяснения и прости решения за всичко: "Вземаме сопите и проблемите се решават." А фактът, че брутния национален продукт на глава от населението у нас е по-нисък от този в Албания - това говори ли ти нещо? Или ти идва малко сложно?

68

Анонимен

преди 12 години

За 1,2 млрд. няма грижи. Ама за 20лв. подкуп на полицай - ще подпираш наровете половин година. ***.

67

Бойко

преди 12 години

Това безумие показва пълната липса на ДЪРЖАВА по тези земи! Липса на Прокуратура, липса на НОРМАЛНОСТ!Млади хора, нашата е вече изпята, но вие се опитайте да размърдате това корумпирано блато!!!

66

Осман

преди 12 години

Сидеров разруши и ограби България,а вие се дърлите за дреболии!!!Той е шейтана!!

65

Анонимен

преди 12 години

Толкова е просто да се направи търг,че не е нужно повече от една трибуна и човек с чукче в ръка.Събират се всички и се наддава явно.Който предложи най-ниска цена печели,подписва договора още там на място и нещата приключват.Но в БГ сме най-големите тарикати и трябва да има корупция.Ние се самонадцакваме едни други вместо да си подаваме ръка и да работим в синхрон.Е затова няма дявол на българския казан в Ада.Не ни е нужен.Винаги се намира някой да те дръпне обратно в казана.

64

арве бе

преди 12 години

нистите ***, трябваше 1989 да ги растряме, сега нямаше да има, Маджо, Мргини, Паши, Бойко, Гейкове, как се казваше тоя на дпс-то, рзст-а, петровци, и прочие *** и крадци, на българския народ, неразбрахте ли хора че все ви мамят, комуснистическите мекеретас и шарлатани, нямат сметка да има силна средна класа, да няма гражданско общество, изкупиха ви заводите, изкупиха ви земите, сег аще ви изкупат и къщите , после ще ви заробят да изплащате кредите за апартаментите и и тях ще ви звемaт, ще живеете нас квартира, това искакат, празниците ни билои и мнго, производителноста на труда била ниска, друг път, всичко е за да могат олигарсите да печелят повече. Народе събуди се, да вземем тояггите и да им строшим, главиоте на червените мафиоти, не си мислете че ГЕРБ или Стка или дпс или царя или рзс или всички до момента не са техни креатури. Трябва ноео мислене, нов световен ред, нова политико-икономическа система, няма начин, или другия вариянт е 3-та световна война, това е положението.!!!!!!!!!!!!!!!!!

63

до 66

преди 12 години

Стегни се малко бе пич

62

bobi

преди 12 години

predlagam koito e zloopotrebil da legi 20 godini v pandela bez pomilvane i konfiskatcia na vsi4ko po prava linia detca ,maiki tatkovtci ,babi i t.n.

61

From USA

преди 12 години

Абе как всяка втора бе? Във ВСЯКА обществена поръчка има злоупотреби, не във всяка втора.

60

ха ха

преди 12 години

навсякъде е така ...при нас наскоро имаше избори и като резултат нищо--все има недоволни и любопитното в случая е че са все хора дето даже не са сметнали за необходимо да гласуват.....ЗАМИСЛЕТЕ СЕ че и днес все още загиват хора в борбата за правото да гласуват , пък ние го имаме за гордост да кажем че не сме

59

До 60

преди 12 години

Не обвинявай избягалите за нищо, те си носят кръста! Познавам много хора, които имаха шанс веднага след промяната да избягат но не го сториха защото искаха да оправят нещата, изпобягаха повечето на по 35-40 години - работливи сръчни хора. И аз бих, но вече съм над 40, не мога! Помни че един живот се живее и не си го пропиляваш да променяш нещо, което не може да се промени. Нека вашата генерация успее да хване нещата под контрол, но се съмнявам...

58

яв

преди 12 години

вие си го избрахте бе, няма ли свестни хора в Сливен да се вдигнете и да си оправите града, никой няма да дойде и да ви оправи, само се оплаквате и се кахърите и все някой ви е душманин, ами съберете се и си оправете територията, като швейцарците например, само мрънкате, не ти харесва нещо - запряташ ръкави и го оправяш, ако не можеш сам - събираш и обеждаваш хората и заедно действате, ама всеки само мрънка, писна ми от тези мрънкащи форуми

57

ас

преди 12 години

търпиш защото всеки втори краде, разберете няма гадни марсиянци, които ни измъчват, наши са си и са много, и е твоя съсед, и си ти, сами трябва да се променим, и трябват вдъхновени хора от нас самите, никой няма да дойде и да ни оправи, всеки народ се оправя сам, а не бяга при друг нареден народ за да му е роб, защото го мързи да си оправи своя двор

56

недоволен

преди 12 години

Както се казва "За кокошка няма прошка, за милион няма закон" , а за милиард се сетете сами. Впрочем не е луд този който яде зелника, а този който го дава, в случая ние самите. Ще си крадат бай *** до второ пришествие, като суверена си трае или се занимава с глупости.И ГЕРБ да си иде и други да дойдат нищо няма да се промени в таз държава, защото хората тук са сбъркани и покорни, пък и законът не ги притеснява особено, що не крадат в Германия или в Англия, защото ще отидат на топло.

55

Емо

преди 12 години

Егати, няма ли кой да сложи край на тези грабежи? Тези пари ако се развъртят както трябва в обществото, а не се хвърлят в скъпи возила и яхти, щеше да е много по-добре. Мръсни крадливи *** - изгонихте милиони българи да робуват зад граница и оставихте другите да тънат в мизерия! Няма лида има някакво възмездие най-накрая? Защо търпим така *** братя българи, защо???

54

До 46

преди 12 години

Ей ти не си в час човече! Прибави към тези 1,7 млн над 2 млн емигранта, тогава цифрата на незаетите ще набъбне още! Ситуацията не е розова!

53

Анонимен

преди 12 години

то се знае че всичко е нагласено, или ще те заплашат някакви мутри или първоначално че предложат ниска цена и после инфлации, и други глупости ще я оскъпят

52

аве 33

преди 12 години

ела да видиш в Сливен. Ако успееш да се добереш до Лечков направо ще те вземе за шеф на отдела за обществени поръчки. ;) Щото той даже не прави такива. Прави едни рамкови споразумения за по десет години и за по стотици милиони без да има и един лев насреща подсигурен в бюджета, и като спечелиш да си дадеш всичките парички барабар с кредитите и после да имаш да взимаш докато издържиш. Ако случайно не вземеш да фалираш или просто емигрираш. Че на опашката доста са наредени вече.

51

r/us

преди 12 години

Edni = balgarskite poletici !!!

50

Анонимен

преди 12 години

За такова заглавие - Двойка! Как е възможно, и шега не е, това е за срам, и то на 24-ти май, ден на писменост и книжовност....