9

!

преди 13 години

Тоя верно е ***, но всички шефове на ДКЕВР нарочно ги назначават такива, за могат енергийните мафии да правят каквото си искат. А те искат да дерат яко потребителите. Накрая ще се окаже, че намалят някаква цена с 5%, но вдигат друга с 10, и тия пак ще излязат на по-голяма печалба.

8

Анонимен

преди 13 години

Ако бяхме норм. държава и народ на място нямаше да им е много весело на тарикат-бизнесмени/инвеститори/,наши и чужди,защото ще знаеха,че ако са прекомерно алчни и нахални има и вариант-национализация.

7

Анонимен

преди 13 години

Познай кой е дал повече?

6

Анонимен

преди 13 години

Това предизвика бурен смях сред бизнесмените.Kvi bisnesmeni be.Al4ni ***.

5

Айнщайн

преди 13 години

Значи тока не може да се намали,ама печалбата на хората решили да инвестират може.Чичо Ачо-лекарства да купуваш с рушветите!

4

дядовото

преди 13 години

така трябва да изглежда големият БГ чиновник,като този на снимката-винаги нахилен ***;винаги да говори само глупости/нищоговорене/ и т.н.

3

Рапицунгел

преди 13 години

Постойте вие завод за ветроперки, а не "внасайте" инвеститори със супер претенции и супер цени. А двата френски завода на Найденов за преработка на биомаса в биодизел са направо смехотворна държавна политика.

2

Смешко

преди 13 години

По време на дискусията шефът на ДКЕВР Ангел Семерджиев изрази надежда, че поне най-добрите ще продължат да инвестират в България. Това предизвика бурен смях сред бизнесмените, недоволни от намаляването на цената на зелената енергия. Според Ангел Семерджиев обаче цените, които регулаторът се кани да одобри, ще балансират интересите между производители и потребители.

1

Анонимен

преди 13 години

Браво, значи единия вид енергия поевтинява с 30%, другия вид поскъпва със 100%