620

Анонимен

преди 12 години

Всички скочиха срещу Атака, защото се изплашиха, че Волен има реални шансове да стане президент

619

Анонимен

преди 12 години

Сидеров е грешка в системата! Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество. Формулирано с езика на програмистите, лидерът на националистите е "системна грешка", а системата май трябва да се рестартира.

618

българка

преди 12 години

На всички вече е ясно, че причината за напускането на тримата дупедавци е ПАРИ и то много пари. Да не се опитват да ни баламосват, колко разочаровани били от действията на Волен! Но не им изнася да признаят за заемите, които трябва да връщат. Журналята, разровете се малко де! Отидете в Ловеч,Добрич и Ямбол.

617

1

преди 12 години

Атака е трън в очите на управляващите. Сега им се отдаде възможност на всички дупедавци ,т.е. депутати да заклеймят Атака и те така скочиха да защитават "етническия мир" ...Но господа дупедавци, т.е. депутати защо не скачате срещу истинският виновник - Ахмед Доган? Страх ли ви е?

616

българка

преди 12 години

Когато всички скачат срещу Атака, значи Волен е на прав път!!!

615

Balgaria

преди 12 години

Ako vse o6te sa ostanali razumni hora v Balgaria , te nikoga ne biha glasuvali za Ataka , no vse pak ako biha glasuvali za Ataka to ozna4ava 4e sa poludeli ot glad i mizeria v Balgaria.

614

elano

преди 12 години

a vie koito se imate za balgari uvereni li ste vie samite ste balgari koy znae maykite vi s koy se e 4ukala i 4ak se imate za balgari

613

Ot Germania

преди 12 години

s PODKREPA za VOLEN i ATAKA !

612

Анонимен

преди 12 години

никакви джамии нас ни трябват детски градини, работа,добри заплати а не България да е мащеха за българите ,и да са пренудени да живеят в чужбина

611

Анонимен

преди 12 години

само АТАКА може да върне България на бългатите

610

надежда

преди 12 години

какви са тези глупости още джамии,това да не е турция които ги иска да се изсели ,българия за българите зашто управляваштите си затварят очите не виждат ли че ако им се даде случаи, така наречемите мюсулмани ще ни смачкат без да им мигне окото.а те им *** задниците не да се забрани АТАКА асамо тя да остаме и всеки които се смята за БЪЛГАРИН да гласува за нея

609

даная

преди 12 години

Егати долните ни *** управници.Дано изнасилят децата, жените и майките им и тогава ще ги питам дали Сидеров е болен или не?Да пукнат дано нашите управници.Ще ми защитават турците.Не ги е срам!Много си е добре Сидеров,защо всички защитавате Борисов?Нали знаете,че бате ви Бойко строи магистрали за *** като любовницата си Цветелина и турците.Майка ви турска и ***.

608

zeta

преди 12 години

Къде са сега воеводите от ВМРО,къде е Яне Янев,къде са тия,които предизборно говореха,че ще спрат Доган,че ще спрат ислямизацията на България?Да не се учудват тотава,че народа ще подкрепи АтакаV

607

1

преди 12 години

Най-после страхливците в парламента се показаха официално. Треперейки за местенцата и далаверите си. Обаче до тук бяха. На изборите ще спечели патриотична партия. И да видим тогава как ще искат да се извъртят. Но няма вече гювеч. Политически трупове са всичките след миналия петък.

606

Анонимен

преди 12 години

Шрамайер: Сидеров е патологичен феномен Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Патриот с главно П"Това е трагедия! Щеше ми се да вярвам, че този вид етнически сблъсъци вече са минало", казва бившият зам.-посланик на Германия в София д-р Клаус Шрамайер по повод сблъсъците пред софийската джамия. Ето неговата оценка: "Не бива да придаваме голямо значение на случилото се. Мисля, че това е временно явление преди избори. Но то от своя страна показва, че някои политици не се боят да прибягват до примитивни и остарели методи в предизборната борба. Ще се радвам, ако Европейският съвет и европейските институции заемат съвсем конкретна позиция по въпроса. Освен това ще приветствам започването на дело за забрана на "Атака", за което някои български медии вече намекнаха."

605

1234

преди 12 години

ZBOGOM ATAKA .........

604

123

преди 12 години

ДПС СА ВИНОВНИ,ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕХА,ЧЕ АКО ПОСТЕЛЯТ КИЛИМЧЕТАТА НА ТРОТОАРА "АТАКА" ЩЕ ГИ УДАРИ, А ТОВА ИМ БЕШЕ НА ДПС ЦЕЛТА,"АТАКА" ДА ГИ УДАРИ,ЗАЩОТО ВИЖДАХА,ЧЕ НАРОДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА ЗАРАДИ *** И ТУРЦИ,ЗАЩОТО ВИЖДАХА ЧЕ НАРОДА ЗАПОЧНА ДА СИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ.СЛЕД КАТО СИ ИЗПЪЛНИХА ПЪРВАТА ЦЕЛ АВТОМАТИЧНО ИМ СЕ ИЗПЪЛНИ И ВТОРАТА ЦЕЛ "УНИЩОЖАВАНЕ ИМИДЖА НА АТАКА" И ЗА НАШЕ НЕЩАСТИЕ СЕ УЧУДВАМ КОЛКО МНОГО БЪЛГАРИ ПЛЮЯТ СВОИТЕ ЗАРАДИ НЕВИННИТЕ МОЛЕЩИ СЕ,КОИТО ХОДЯТ НА МОЛИТВА С НОЖОВЕ.СЪБОДЕТЕ СЕ

603

До 641

преди 12 години

ГЕРБ какво общо има сега с издънката на Атака?!?!И това че Волен преди две години постъпи достойно като държавник и политик с какво накърнява престижа на ГЕРБ?!?!

602

Анонимен

преди 12 години

Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество. Формулирано с езика на програмистите, лидерът на националистите е "системна грешка", а системата май трябва да се рестартира, пише Еми Барух.

601

Анонимен

преди 12 години

Бе тоя Волен няма ли кой да го освидетелства? Само тва ни липсва на цялата мизерия - да се избиваме и да се мразим с комшиите.