123

Мамантос

преди 13 години

До 9 милиона бяхме стигнали, Бабо, -- порови се в статистиката, ако, разбира се, СеДераСите не са я покрили...

122

Баба Яга

преди 13 години

При гадния Тодор Живков стигнахме до 8 милиона,а сега при прекрасната демокрация се стопяваме ежедневно...........що тъй бе?

121

Вредите

преди 13 години

Хайде, стига сте заливали с депресираща негативна информация този и без това изтормозен народ ! Изглежда обслужвате сили, целта на които е да прогонят и останалите българи от тази земя !

120

Анонимен

преди 13 години

"Емиграцията е характерна за предимно млади високо образовани хора, което е износ на високо качествен човешки капитал"Така е, тука останахме само некачествен мат`риал. Или искате да кажете че бате Бойко ЛЪЖЕ?!?

119

Мамантос

преди 13 години

Е-ех, де да беше Фюрера!...

118

Мамантос

преди 13 години

Още по-бързо ще се топите, докато търпите ***-национални предатели да ви управляват. За ваша сметка пък се множат турско-*** ***. Райдвайте се, малоумия, и викайте: "Да живее Европа!"...

117

ля ля

преди 13 години

еми заминаха всички!! а и така направиха няколкото правителства!!!!!!

116

Анонимен

преди 13 години

Сичко това става оти нема магистрали. Като станат магистралите, сичко ше се оправи, ке цъфне и ке върже (компири)!

115

Анонимен

преди 13 години

О и по-зле ще става! :-((( Кой млад и образован човек ще живее в тая *** и ще се трепе за жълти стотинки? Аз поне не познавам такъв. Повечето ми приятели се изнесоха, тези които сме тук само гледаме да си завършим образованието и после към терминал 1 или 2...

114

НОРМАЛНО!

преди 13 години

Българите не намаляват те просто се изнасят от тази *** управлявана на бивши и настоящи мутро-комунисти... скоро единственото което ще управляват обаче е банда чалгаджии, 2 милиона ***, 100 000 полицаи всичко останало с поне 5 грама мозък ще е зад граница така ще могат да си карат Бентлитата на празни улици и да си паркират на воля в градинки и тротоари.

113

normalno

преди 13 години

v taz mizeriq 6te ostanat samo shibanite politici skoro balgariq nqma da sa6testvuva nqma da ostane nikoi v taz bedna darjava koqto misli samo za sebe si!

112

:)

преди 13 години

ще си останат само МУТРИТЕ! Никой няма да ражда деца на които им е писано да бъдат слуги на децата на МУТРИТЕ обрали родителите им! Да ци цанят за слуги ***! те си раждат без проблем!

111

do 112

преди 13 години

Сега започва интересното *** ще хукнат по европата и ще си берат гайлето демократчетата от ЕС вече Гермаия и англия Изреваха чакаме и други на печелившите честито си ги интегрират те

110

така е

преди 13 години

не може постоянно и безкрайно да се граби, нещата се променят и канчето се изпразва, нека *** да *** от глад като изчезнат българите и няма да има кой да им изкарва социалните...!

109

Detektiff

преди 13 години

Demokratsiya ot Bg tip,privatizatsiya pod masata,umishleni ili prinudeni faliti na krupni predpriyatiya, srivane na finansovata stabilnost na bulgarina, obeztsenkata na truda i bg leva, totalnata likvidatsiya na selskoto stopanstvo = Emigratsiya na naselenieto. Ta ot 1989 g. do sega samo se grabi.A instinktite za otselyavane povelyavat drugo i horata namirat reshenie na nevolite si. Druga tema e kak te proyajda nostalgiyata,i ubejdenieto, che hubavo moje da e i u nas, no nikoi ne go pravi.

108

BG

преди 13 години

Какъв начин на живот ти предоставя държавата?, че да останеш да живееш в нея.

107

емигрант

преди 13 години

шъ съ ступим я. ей така сме се изнизали като мокра връв от държавата и се намираме далеч зад нейните предели... :)

106

Анонимен

преди 13 години

4 милиона българи раждат по едно дете за да могат да издържат 1 милион *** да раждат по 6-8, като плъховете! Това някак си е национална политика, но няма както да се сърдим, за *** народ - *** живот!!И неандерталеца не е напуснал самичък пещерите, може би дори са се отбранявали, след време човешките предшественици, просто са го изместили от хабитата и са заживели в неговите пещери...Неандерталците изчезнали по цялата земя за няколко стотин години... на нас ни трябва по-малко време!!Еволюция

105

Атлант

преди 13 години

България е анти държава и няма аналог на нея в света. Никъде по планетата Земя броят на населението не намалява. От тук, от там нормалните държави съумяват да създадат условия за нарастване броя на населението. В Б-ия е точно обратното: правителство, парламент и вся остальная *** се "грижат" всичко това да не се случи. Вижте само що за премиер има тази страна и що за управление се осъществява от него. Без коментар, кой разбрал, разбрал.

104

Анонимен

преди 13 години

абе слабо сме се стопили, а можеше и повече!! Не сме се постарали - не сме го направили..