433

Българин-ЗА РАЗЛИКА

преди 12 години

Бойко е най-слабият и неграмотен премиер на България!Вие си отивате като любимото ви НДСВ!АТАКА-ПОБЕДА!

432

ПЕНСИОНЕР

преди 12 години

БОЙКО,ИДВА ВИДОВ ДЕН,ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ КОЛКО "МНОГО ТЕ ОБИЧАМЕ"!!!

431

Honorik

преди 12 години

Бойко,да се надяваме повече никой да не ви гласува доверие.Досега не е имало толкова лошо управление като вашето,откакто се водим демокрация на хартия.

430

Гошо

преди 12 години

ООООООООООО Не!

429

Анонимен

преди 12 години

Бат Бойко време е да си вървиш. Дойде по нечестен начин, поне си тръгни с достойнство.

428

Анонимен

преди 12 години

На България й трябва човек, който няма да иска разрешение за действията си от сили, намиращи се извън пределите на страната ни. Затова смятам, че Волен, ще е най- добрия избор за президент.

427

българка

преди 12 години

На всички вече е ясно, че причината за напускането на тримата дупедавци е ПАРИ и то много пари. Да не се опитват да ни баламосват, колко разочаровани били от действията на Волен! Но не им изнася да признаят за заемите, които трябва да връщат. Журналята, разровете се малко де! Отидете в Ловеч,Добрич и Ямбол.

426

Анонимен

преди 12 години

Айде Бойкоо..отиде коня у барата...

425

СУПЕР ВЪЗМУТЕНИ

преди 13 години

БОИКО КОИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ ЗАЩО СЕ САМОЗАЛЪГВАШ - ВСИ4КИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАКА - ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ЗА ИЗХВЪЛЯНЕТО НА 4УЖДЕНЦИТЕ ОТ НЕК - НА КАКВО СЕ НАДЯВАШ - ДА ТЕ ФИНАНСИРАТ ПАК МУТРИТЕ - НО НЕДОВОЛНИЯ И ГЛАДЕН НАРОД Е МНОООООГО ПОВЕ4Е - ТАКА 4Е НЕ РАЗ4ИТАИ НА ГОЛЯМА ПОДКРЕПА - ИЗЛАГАШ СЕ МНОООГО!!!

424

САМВЕЛ

преди 13 години

И сам воинът е ВОИН

423

miro

преди 13 години

Kratuno gramadna ple6iva kradliva bez Ataka si patnik predsro4ni izbori dolo ple6iviq kradec dolo ple6iviq kradec

422

uf;wkrij

преди 13 години

Г-н Борисов чудесно се справя със задачата да върне 2 милиона пенсионери в лоното на БКП. Точен както винаги. Браво Бойко, браво Борисов.

421

:-)))))))

преди 13 години

SAM SRE6TU VSI4KI KRADCI !!!

420

Анонимен

преди 13 години

Като гледам Волен Сидеров ми е жал за България.

419

Нова Зора

преди 13 години

А бе Тиква, две години Атака като крепеше некадърното ти правителство, тогава им искаше подкрепата!!!И им беше благодарен за нея! А сега много бързо се отметна и бързаш да нариташ пудела си Болен! Много мъжкарски, няма що....

418

Анонимен

преди 13 години

Надъхване на журналист да задава правилните въпроси:- Кой съм аз ?- Бат Рамбо .- Кой съм аз !?- Бат Рамбо ! Бат Рамбо !- Ъъъ .. Много сте як Бат Рамбо .- Аз ли?- Вие .В частност Цветанка Ризова.

417

АНОНИМЕН

преди 13 години

Този Волен Сидеров СЕ НАРИЧА БОЛЕН ЛИДЕРОВ !!!!!

416

Анонимен

преди 13 години

Я да си издигнем кандидатурата на Жан за президент ! Тоя макар и балък ,се оказа най-честен от всичките ! Даже е чел не само Винету и дисертацията му не за спортните съоръжения в София , които и Господ да слезе , не може да каже , колко са и дали са достатъчни ! Виж по-друго би звучала докторантура на тема : Центробежни сили , кинетична и потенциална енергия , позволяващи на спортистите да правят челна стойка без да се срутят на тепиха !

415

Спонги

преди 13 години

ние пенсионерите какво да кажеме....ще гласуваме за този които ни вдигне пенсииките и намали тока....а вие младите бачкаите и не се оплакваите....трябват пари.....какво се оплаквате....важното е аз да си поркам и хапвам,а пък вие го духаите...много ви плащат по 100 лева да ви дават да не мислите за глупости...

414

Атака

преди 13 години

Гледам Слави и се сещам, колко ме беше срам когато:- искаше да представи България на "Евровизия" в дует ***;- когато се продаде на политиците (1-во на Костов, после на Гоце и Доган);- когато канеше Ахмед Башев за да го оправдава, а впоследствие с указа, че са крадени пари в общината;- когато гледам как във всяка негова формация има *** и турци и се правят състезания с чалга(*** музика);- когато гледам как обижда достойни българи (Л. Иванова и др.)