232

Анонимен

преди 12 години

Сакън, недей!! И на Московска килимчета!!! А ние от къде ще минаваме! Докато не забранят ДПС, трябва да подкрепяме Волен Сидеров!

231

българка

преди 12 години

На всички вече е ясно, че причината за напускането на тримата дупедавци е ПАРИ и то много пари. Да не се опитват да ни баламосват, колко разочаровани били от действията на Волен! Но не им изнася да признаят за заемите, които трябва да връщат. Журналята, разровете се малко де! Отидете в Ловеч,Добрич и Ямбол.

230

Анонимен

преди 12 години

231, истинската причина, поради която тези тримата-Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев и Валентин Николов напуснаха Атака е спонсорство от по 200 000 лв. на калпак от страна на ГЕРБ. Да им е честито!

229

Анонимен

преди 12 години

Миналото трябва да се помни и няма нищо нелепо в това

228

обезумели сте

преди 12 години

Дайте заради това, че прадядо им е клал сега ние да ги заколим! Замислете се колко нелепа е тази омраза

227

До 204

преди 12 години

*** неграмотен първо се научи на правопис и как да построяваш изреченията, пък после ми давй акъл. *** смотан. Последният път най-деликатно се опитах да ти обясня, че си ограничен, но явно ти не разбираш от този език.

226

Анонимен

преди 12 години

v evropa sa zabraneni burki feredjeta i tn a tuka kilimi mi poslali za molitvi pak i hodjata go slu6a zela sofia nali sme evropa za6to e taka tuka stiga tolerantnost na tia djagali rezani

225

Анонимен

преди 12 години

si4ki v anadola tam im e mjastoto na taja sgan stiga tolerantnost

224

1

преди 12 години

С предателските действия на общината и правителството се предрешиха изборите. Не може в православна България шепа самозабравили се чалмалии живеещи в родовообщинен строй да се налагат на всички. Есента патриотите ще вземат общинската, а после и цялата власт в държавата. Крайно време е.

223

Нова Зора

преди 12 години

Погледнете лицата на "патриотите"! Каква благородна ярост блика от тях :))))))

222

дебелия

преди 12 години

АТАКА,АТАКА ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ......АТАКА

221

TPA

преди 12 години

TALIBANSKA PARTIA ATAKA ( TPA)

220

koki

преди 12 години

c закон да забрянат вече групичката атака с лидерчето Болен Сидеров и телевизия скат на боленчо

219

STOP NA ATAKA

преди 12 години

Депутатите Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев обявиха пред журналисти, че напускат парламентарната група на "Атака".На спонтанен брифинг в парламента те се разграничиха от действията на "Атака" от последните седмици, коитопо думите им са недопустими за цивилизована страна.Тримата обясниха, че напускането на групата е дълго обмисляно решение.Валентин Николов посочи, че то е свързано с действията на партия "Атака" и нейното ръководство на Великден при храм-паметника "Александър Невски", на Атонския манастир, в Батак, разправиите с посланици на различни държави и "екшънът" пред джамията в центъра на София (сблъсъците пред джамията "Баня Башъ" на представители на "Атака" с мюсюлмани по време на петъчната им молитва)."Не емоцията, а чашата преля", обясни той. Не може в съвременна, европейска България по този начин да се постъпва, с такива хулигански прояви и да се заклеймяват всички като терористи, ислямисти, добави Николов.Той отбеляза, че тримата не са били уведомени за митинга пред джамията, но и да са знаели, нямало да присъстват.

218

Мурат

преди 12 години

204 когато човек е с ограничен умствен багаж, за да го компенсира прибягва до дивашки крясъци, обиди и ксенофобия. Разбира се за тебе е трудно да го асимилираш. Просто ми е жал за тебе и за лидера ти. Когато една държава е бедна и не може да се гриже за пациентите си т.е. им се прекъсне лечението, то някои от тях се вживяват като депутати.

217

Анонимен

преди 12 години

до 204 комунизма направи повечето българи безбожници ако хората нямат вяра те остават без пътеводител в живота сегашното положение на българския народ е дело на комунистите това което не стана за 500 години комунистите го направиха за 45 години религията е бетона на един народ не бива за своето безбожие някои българи да си изкарват от мюсюлманите от тия които тука пишат подигравателно и озлобливо за мюсюлманите не вярвам някой да ходи редовно на църква те всъщност са атеисти за тях няма нищо свято не бива българщината да се пази чрез антиислямизъм а напротив трябва да се утвърди вярата в бога защото само чрез религията българите ще намерят изгубената си самоличнос

216

до 227

преди 12 години

Браво само така стига толкова писна ни от *** и помаци (турци). стига толерантност - трябваше да има толерантност по време на турското робство , ама няма - тези са си за анадола или Аушвиц подчертавам АУШВИЦ !

215

Анонимен

преди 12 години

Съгласна съм със Сидеров, че трябва да се премахнат микрофоните и излизането на мюсюлманите, на който и да е, на вън, на улицата. Живеем в България. Това трябваше да стане много отдавна. Защо непрекъснато толерираме турци , ***. Нека да се държим с тях, като с нашите българи. Непрекъснато ние сме им виновни. Обраха държавата и пак всеки си мълчи и им лиже задниците. *** не си плащат тока, крадат и пак....няма с какво да издържат семействата си. А българите? Да се спрат помощите.

214

до 213

преди 12 години

аз като садя домати(българи,деца) садя долкова колкото са ми меобходими,но ако не изчистя плевелите(***) нямя да изкарам добра реколта.дано да разбереш какво съм искал да ти кажа.

213

Aбоба

преди 12 години

Когато станат 70% от населението защо да не управляват държавата, тогава АТАКА и да я има и да я няма каква разлика ще има?