9

Анализатор

преди 12 години

Изобщо не ми дреме за тия супертъпи *** хамерикански *** , как и какво ги е ударило.Те никога не биха дали каквато и да е новина за нас.И изобщо не подозират за нашето жалко мизерно съществуване.

8

Анонимен

преди 12 години

AMERIKA RASIPA TOLKOS DRZAVI ,SEGA ZA EDNO TURANADO DIGAT ALARMI MI TEZI KOITO POSTRADOHA OD AMERIKASKOTO TORANADO KAKVO DA KAZAT .TO GOSPOD SI ZNAE RABOTATA

7

Анонимен

преди 12 години

всеки ден да е така до победата.ура,ура,ура.А БЕЛИЯ ЕВРЕИСКИ ДОМ КОГА ЩЕ ГО УДАРИ ТОРНАДО.

6

ринго

преди 12 години

едно не може да се отрече на американците - смелоста да изобличат престъпленията на собствените си управници и да информират света за смъртоносните постижения на болни мозъци които се мислят за богове.Затова отделни хора а и цели общности са подложени на унищожение и гонения .Всеки осъмнил се и публично изказал съмнения около атентатите от 11 септември го подлагат на преса и го сриват с активни мероприятия.Чарли Шийн е един от тези хора.Стотици са репресирани и пратени по затворите а някои убити

5

до 3

преди 12 години

Да не мислиш, че харпаджийте не искат да се отърват от собствената си пасмина. Не обобщавай(янките също имат отделни прослойки - елит и гои, като навсякъде)

4

Анонимен

преди 12 години

RADOST ZA USITE MI

3

Георги

преди 12 години

Къде са харпаджиите. Давайте коментари за климатичното оръжие. Аде нали с ХАРП американците променяли климата , как така не се отърваха от тия торнада.

2

!

преди 12 години

А колайдер не спира да се засилва!

1

Анонимен

преди 12 години

Кадафи е виновен, продължавайте бомбандировките.