184

ппанцхо

преди 12 години

Чиновникът е цар.Като го види-всеки данъкоплатец е длъжен да сваля каскет(ако е от провинцията )и незабавно да пада по очи: ))).Кога ще получат пари:болници,училища,пенсионери,полицаи.Вие ли сте най заслужили,бе чиновници нещастни ,мародери такива.На кого за бига помагате,освен на себе си?

183

ppancho

преди 12 години

С парите,които си самораздават чиновниците,може да бъдат увеличени пенсиите на нашите майки и бащи и баби итн с по 100лв на човек,без проблем.Как никой не вижда,че основният проблем в тази страна е чиновническата класа.Безсмъртна,голяма...в администрацията работят змейове от татово време...най голямата част от бюджета отива за огромната администрация...даскали,ченгета и прочее...да чакат-ква работа имат...Пенсионерите-тях пък кой ги пита.Данъкоплатците-да издържат целия този панаир...

182

Анонимен

преди 12 години

Боклуциииии, ГЕРБ са боклуциииии! Срам ме е, че гласувах за тях! Хем виждах, че не стават, но уж имаше някаква надежда за по-добро. А те се оказаха по-големи крадци и мошеници дори и от хората на Симеончоолу /НДСВ-то/

181

Анонимен

преди 12 години

Не стига ,че са първенци по корупция,ами и премии взимат!? И тая лелка ли ги раздава? Дето само за морал говори и законност,ама явно ги тълкува както дявола евангелието.

180

Даола

преди 12 години

Всички тези негодници, които не стават за сериозна работа в 21 век, разграбват държавния бюджет по много лини: високи заплати, всеки месец огромни премии и освен това те не плащат вноски за общественото осигуряване / пенсии / и това се поема пак от държавния бюджет.Ами това е чисто престъпление!Къде в законите е казано, че държавата трябва да им плаща осигуровкете на всчки държавни чиновници и те да получат заплата намалена само с 10% плосък данък.По- рано плащаха много по-големи данъци.

179

Анонимен

преди 12 години

Някои хора тук непрекъснато провокират за бягство в чужбина. Много неправилно. Но тези, пишещите, дали имат някакъв имуществен, или друг интерес, да настройват хората, към напускане на страната ни? Със сигурност са от бюджетните, монополите, социалните и други подобни, имащи за цел да оберат кървавите пари на емиграцията, под формата на данъци, такси, акцизи, ДДС, издръжка на роднини, близки и други подобни. Защо да не си остана у нас, а не "на гости" в луксозната къща на богатия съсед.

178

"Хейтър"?

преди 12 години

#181, ти също с в ужасна грешка! В България има млада, но не и будна част! Точно твоята, "будна" част, която всъщност е една тотално деградирала и затъпяла ***, мислеща само как да открадне, да пребие, да се *** и да се надруса, агитираше всичко живо и с всякакви методи, да се гласува за тиквата от Банкя! На тях точно таква "будна" част им трябва, затъпели дроги и престъпници, чалгарки и ***!

177

Иво

преди 12 години

Егати и крадливата плява. В чужбина ще ги уволнят за несправяне със служебните задължения, а те премии си раздават. Тази госпожа на снимката, защо не си подари и едно апартаментче и една колица. Защо да са само парични премиите. Давайте хора, поощрявайте се.

176

Rataiche

преди 12 години

Do # 181. Da, prav si, che ako chovek ne e zavarshil dobro obrazovanie navan, ne moje da ochakva dobra realizacia. I, poneje vidiah kakvo stava otdavna v Balgaria, predpochetoh as, kato roditel, da jertvuvam sebe si, da zamina, da rabotia za jalti stotinki, kakto kazvash, i da dam edno strahotno obrazovanie na mnogo tslantlivoto si dete. Koeto veche ima zavidna kariera. No tam, navan. Obojavam Rodinata si, mrazia tova podobie na darjava!!! Navan sam i am shte stoia. Ostani si sas zdrave!

175

Анонимен

преди 12 години

да им кУпуват свещи стях.АМИН

174

Левски

преди 12 години

НАГЛОСТ

173

boiko komunista

преди 12 години

hora ne razbrahte li 4e boko tikvata i dqnkov vzemat procent ot tezi premii-ot4itat im se...vsi4ko e sistema,zatova dqnkov mastiqta si trae

172

pipi

преди 12 години

Безобразие!

171

крум

преди 12 години

като взема властта,първо на тия и колегите им ще резна празните чутури!!!

170

до 169

преди 12 години

Плашиш гаргите! ТЕ на това разчитат- младата и будна част от населението да се маха,да я изгонят и да си управляват,т.е.крадат по-лесно и на воля.Не се обича така Родина.Не Ви прави чест ,млади хора- това е чиста проба предателство.Ставаш едно дърво без корен,един ратай на чужденците и толкоз.Ако не си завършил там нещо сериозно,нищо добро не те чака освен да си един *** гастарбайтер до живот,за една мижава по техния стандарт евро-заплата!И не се заблуждавай- ТЕЛК не освобождава от данък имот.

169

Анонимен

преди 12 години

герб са нагли, безочливи и противни твари! Тоя регистър през деня не работи изобщо! Уволнение заслужават, а не премии!

168

до 137

преди 12 години

В грешка си. Колко измислени пари се напечатаха и как банките раздаваха кредити преди години за щяло и за нещяло без поръчител? Това си беше световно явление, което доведе до световна финансова криза, защото тези пари реално не съществуват (не са обезпечени) докато не ги изкараш с труд. А че последното правителство тотално се провали е друг въпрос.

167

евро рома

преди 12 години

Тази *** е била любовница на Цветелин Кънчев и го е уреждала по делата му. Рядко проста и арогантна жена. Купища безобразия е насътворила в министерството, но малко от тях излизат наяве, засега. Като била малка, баща и я вземал с него на работа, защото го било гнус да я целува за довиждане. Рзбираемо е.

166

Анонимен

преди 12 години

Трябва пари да дават за да ходят на работа...най-мудната,подкупна и неработеща структура....Ужас...Безсрамници....За доказани мафиоти...присъди няма....за кокошка...няма прошка....Лапачи...

165

Анонимен

преди 12 години

Това министерство реално не върши никаква работа, а там раздават най-много пари.