702

Анонимен

преди 13 години

Какъвто и да изкарвате Волен Сидеров - болен бил, за 4-ти километър бил - незнам си какъв бил - ЖАЛКОТО Е ДРУГОТО - ЧЕ НАРОДА ИМА НУЖДА ОТ ТАКЪВ "БОЛЕН" МОЗЪК ЗА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН КЪМ НЕЩО ПО-ДОБРО - ейййй това е жалкото - кажете ми кой друг мисли за народа - за обикновения български гражданин.

701

ГЕРБ

преди 13 години

Нашите приятели от Атака няма да бъдат забранени,с тях ще свършим още много работа,за първо време трябва да наврем бсп и дпс в миша дупка.

700

аватар

преди 13 години

В.Сидеров е политически лакей,той е човек на грубите изрази всяващ омраза и война,няма умерен диалог на дипломатичност и най вече той не е политически коректив а просто СКАНДАЛДЖИЯ.Партия Атака не е лоша партия,а трябва да си смени ВОДАЧА !!!!!

699

krasimir

преди 13 години

Да не забравяме че ДПС е създанена преди Атака и знаем че е създадена на етническа основа, а какво пише в конституцита ни.Така че ако става въпрос за това дали Атака трябва да се забрани според мене логично е и ДПС също да бъде забранена.

698

Белгия

преди 13 години

Всички патрии в България са вредни! Или да се саморазпеснат и самозабранят, защото не са партии, а клептомански камарили, или ние да ги разпуснем, като откажем масово да гласуваме в изборите. Вижте Белгия. Белгийците вече една година бият шута на партиите си и не избират правителство. Трабвя да направим като тях. Някога взехме Търновската конституция от Белгия - сега да вземем от тях Конституцията без партии.

697

ГЕРБерастите в атака

преди 13 години

Докато В. Сидеров и АТАКА осигуряваха парламентарно мнозинство на ГЕРБ, всичко беше наред, а? Не бяха фашисти, националисти, ксенофоби и т.н.!Как така само, преди месец никой от ГЕРБ не каза. че АТАКА трябва да бъде забранена?Ами много просто - вече си купихте гласовете на отцепниците от РЗС и АТАКА станаха лошите!

696

мами

преди 13 години

Този човек е толкова смешен има болен мозък участва в управлението на страната смятайте до къде сме стигнали в падението си като нация. Бог да пази БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

695

georgi

преди 13 години

забранете всички патии и ще стане по хубаво.всички произлизат от бкп.

694

Анонимен

преди 13 години

Досега си мислех,че Атака е безполезна партия.Сега вече знам,че това ми мнение е много меко.Атака е вредна партия,която разчита на етнически разпри,за да издига рейтинга си.Колко ли са полезните хора в българската политика.Много малко.Повечето носят вреда за народа и държавата.Полвзни са единствено за себе си и своята рода.

693

Всички партии!

преди 13 години

Аз искам да се забранят всички партии в България. Те са напълно еднакви, с еднакъв произход (ДС-БКП) и с еднаква унищожителна политика и поведение спрямо целия български народ, еднакво крадливи, еднакво безчовечни,еднакво манипулативни, еднакво подли лицемерци, еднакви *** (по МакДауни) ***, еднакво безполезни, еднакво ВРЕДНИ за НАС.

692

Анонимен

преди 13 години

ени4арите са също за трепане,трябва да се създаде ескадрон на смъртта за ени4ари предатели,българомразци,за тяхното изтребване.такиви ени4ари има в партиите дсб,сдс,ндсв,бсп,и други мърля4и.

691

ни

преди 13 години

Този се хапи дето не се стига.Забранявайте тази партия ,само насажда омраза и настройва хората един срещу друг.

690

хасан

преди 13 години

До Boroka: Живи сме ***, а вие безверници? Какво ви каза *** тоя път вашия болен и луд вожд, да си го слагате един на друг ли :)

689

9988

преди 13 години

Да се закрие тая сбирщина *** и Сидеренко у психото.

688

dali

преди 13 години

няма значение българин ли си турчин ли си важното е да си човечен със себеподобните всяко стадо си има ***

687

tulski

преди 13 години

717 и 720, как ти е заглавието Ахмед или Мюмюн ? Ходжата на това ли ви научи ?!

686

Анонимен

преди 13 години

Абе, кви са тези минуси бе?! Айде добре... Няма да го ***.

685

Анонимен

преди 13 години

Сидеров като наближат избори и си облича черната ризка. Фашист-фетишист :D

684

Boroka

преди 13 години

Как сте бе мюсюлмани живи ли сте още мамка ви

683

Анонимен

преди 13 години

сидеров следва да бъде пречукан и *** докато е топъл