305

evgeni

преди 12 години

Gramadna kratuna ple6iva kradliva ili si car b kradec tap prost nai tapiq sma4ka naroda kradec mrasen

304

агент Буда Борисов

преди 12 години

*** УТРУ ША МИ ВИКАТЕ ЦАР РАЗБОЙКО СИ БАНКЯНСКИ......ТУВА - "Негово превъзходителство" - МИ Е СЛАБУ

303

гоце

преди 12 години

Ти хубаво се радваш но зад ъгъла те чака серГей за да ти го забоде в аналния отвор

302

Анонимен

преди 12 години

Много се радвам,че герб си отиват.

301

karlson

преди 12 години

Предизборно НЕДОДЯЛАНО пудрене..."негово превъзходителство" колкото и подобни хартийки да получава и титли ще е необходимо те са без значение и дори имат обратен ефект. Признанието трябва да го получи от българския народ а това няма как да се случи..ББ боже само да се залъгва но тежката дума накрая ще си каже народа. ББ да си ходи!!!

300

До пост № 295

преди 12 години

Спонги, Вие грешите. Картофа никога не е бил треньор по карате. Впрочем, той и каратист не е бил. Него са го ползвали за спаринг-партньор на каратистите в Клуба по карате в с. Банкя, където са тренирали Пашата, Маджо и Алексей Петров и други светила на прехода. Ето какво казва треньорът по карате за Боко-Свинаря:Едни от колегите му дават положителна оценка, докато треньорът му Валери Найденов споделя, че го изгонил от школата по таекуондо заради клюкарство, лъжи и интриги. Според същия треньор Бойко получава черен пояс, както и останалите си награди, не заради спортни успехи, а заради приноса си в развитието на каратето и на спортен клуб Ипон. Черният пояс и седмият дан му ги дава бъдещият ръководен бос на групировката СИК Румен НиколовПашата, който му е дългогодишен авер. Треньорът добавя, че за жалост като трениращ Бойко показваше страхливост!

299

чети бавно и помни!

преди 12 години

Бойко Борисов - БКП(ДС)мутраГоце Седефчов - БКП(ДС),КГБсерГЕЯ = КГБ(БКП)ДС гей-нищожествоВолен Сидеров - БКП(ДС)-луд(шизофреник)кресльоАхмед Доган - БКП(ДС),КГБ *** - хулиганЦ.Цачева - БКП(ДС) раб-фак-***,бивша партийна секретарка(ДС)Ст.Данаилов - БКП(ДС) посьор-артист,бивш партиен секретар(ДС)Фандъкова -БКП(ДС) - некадърна женица зависима от мутратаЦецо-шлифера - БКП(ДС) перекендето на ДС шофьор... и т.н.

298

Анонимен

преди 12 години

Барабой страда от мощна шизофренична мания за величие.

297

Анонимен

преди 12 години

Гадни комунистчета - как не ви омръзна да "плюете" по Борисов! Такъв-онакъв бил. А вашият Сергейчо колко дни трудов стаж има???

296

Мамантос

преди 12 години

Превъзходителство... Колкото генерал, доктор и премиер-министър. Жал ми е за вас, боклучета! Преди 20 г. имаше държава, сега има хибрид между *** и бардак. Вие си ги избирате, и са ви тамам...

295

антикомунист

преди 12 години

С доктрината Картоф Бойко Борисов официално обяви, че в българския самолет няма пилот. На фона на всичко това активностите на премиера около АЕЦ Белене и ударното строене на магистрали, което ще се окаже следващият голям балон на ГЕРБ, само ще направят падането по-болезнено.

294

Анонимен

преди 12 години

Валентин Златев се държи като губернатор на България, а Борисов му прислужва ...)

293

Спонги

преди 12 години

До Рос. Преподавател? Бил е треньор по карате, т.е. физкултурник в школата на МВР. Дисертацията някой му я написла, защото няма как да прочетеш само една книга и да напишеш дисертация. Този пуяк е и д-р Хонорис Кауза на Пернишкия УТКА. И какво от това като не е умен. Ще ми липсва като падне от власт. Няма да има кой да ме разсмива.

292

$$$

преди 12 години

Ама какво да му правиш на матряла-избирател? Иска си мутрата за кмет и това е.После си го поиска и за министър-председател.Сега е управляван по системата днеска едно ,утре друго,на третия ден нито едно от първите две

291

силви

преди 12 години

това подмазване ли е или подигравка?язък за читалищните хора-заради денчев ги разнасят по всички медии като ***,а те какво са виновни?

290

Анонимен

преди 12 години

Ако само мъничко се поразровим близката ни история, ще се види, че повечето от успелите бизнесмени в България са бивши червени феодали, които навремето държаха властта в България. Те разполагаха с цялата икономика, разбира се с протекциите на държавата, на комунистическата власт и Държавна сигурност. Когато падна режимът на Живков, те не само се промениха от комунисти на социалисти, но преживяха и една коренна промяна от врагове и гробокопачи на капитализма за много кратко време се превърнаха в червени капиталисти. Днес държат в ръцете си всичко.Това трябва да се знае и да се разбере от всички българи. Да не забравяме, че и Бойко Борисов е един от тях.

289

Анонимен

преди 12 години

ДОЛУ ГЕРБа/дс и БСПето/дс !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

288

0

преди 12 години

Рапона - "НЕГОВО МУТРЕНСКО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО"

287

нн

преди 12 години

ще цитирам един социолог,който иска герб да си изкара мандата,за да ни е за урок да спрем да гласуваме за подобни тикви и кратуни,тия доведоха държавата до катастрофа,ама дано си вземем бележка

286

и

преди 12 години

Бойче върви си бре *** миризлив