31

Анонимен

преди 12 години

Значи ако намериш *** по някого и той каже, че си го изнасилил вече си изнасилвач!:) Че то няма да остане мъж извън затворите:)))

30

ВВ

преди 12 години

Ха ха ха ...наистина ли са намерили *** по черната??? И ако това е изнасилване...*** и правосъдието....Хитър капан са му скроили на пича....ама така си е за готина *** и аз забравям Библията...

29

оо

преди 12 години

Догазателства са ДНК на Строс-Кан,той не е одран и тя няма следи от насилие.Сега търсят жената която е била същата нощ с него,я е оставила следи от контакта им.

28

1

преди 12 години

Има доста лъжи в американската преса,Първо той не е изнасилвал никой ,имало е през ноща една млада жена която е стояла до 03 часа,Африканската чистачка не е излезла от стаята му в 13часа раздърпана,защото няма никакви доказателства,няма камера в коридора/лъжа/Тя е влезла тогава когато ДСК е напуснал стаята и той е пътувал в асансьор с една белгийска туристка,която казва че ебил с добро самочувствие иса се шегували в асансьгра.той придава апартамента в 12.28 и в 12.38 е в ресторанта с дъщеря си.

27

Анонимен

преди 12 години

Та вие да не искате адвоката на ДСК да ви каже:да ДСК е виновен...бах си простия народ и статия!!А какво казва защитата бе перцали,защо не го пишете!!!ДСК е доказан еврейски первер

26

ВВ

преди 12 години

Големия процент камериерки са ***....това е чиста инсинуация! Много силен кандидат за президент на Франция...защо да не му направят номер. В голямата политика има големи гадости!!

25

До 23

преди 12 години

Нали се сещаш, че Oбaматa не ги прави тези неща на своя глава?! А предполагам знаеш кой стои зад явната власт в Aмepиka! A някой е дръзнал да рипа срещу eвpeитe и тяхното финасово и банково лоби, а е заминал подир Кенеди. Лека му пръст и на него. Той беше доказателство, че честен човек - с идеали и истински ценности, не може да вирее на толкова долно място като политиката и икономическия монопол.

24

7

преди 12 години

До 8,една Тристан която му е кръстница обябява ,че я изнасилил.Ако живееш във Франция трябва да знаеш ,че когато един журналист или журналистка вземат интервю от дадена личност ,те никога не са сами,най-малко двама души придружават журналиста.Всичко друго е ясно.Да е изнасилвач,че има кол-гърл за 300долара,ДСК може да си го позволи.

23

do 3

преди 12 години

Да предпочитам френския народ,пред този евреин които работи за израел.Браво на Обама,1 гони ДСК които е первер,взима си контрола на световната банка,връща си парите откраднати от християните и признава Палестина с граници от 67 година

22

Анонимен

преди 12 години

Коментар 21 го пиша под тази статия,защото явно си позволявате да цензурирате Левски!Искрено се надявам Европа да разбере какво се случва тук със свободата на словото!

21

Анонимен

преди 12 години

Ето какво е написал великият Дякон Левски:"Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи."Васил ЛевскиБългари,мислете с главите си!Не позволявайте на шепа *** да ни подпалят чергата на всички!Хора,бдете!Комунистите и национал-социалистите са две страни на една монета на Злото!

20

Анонимен

преди 12 години

19 - Разбрахме, че е невинен от там, откъдето ти разрба, че е виновен:)

19

Machiavelli

преди 12 години

Абе ***, по какво разбрахте, че е невинен? Щото сте група умрели от глад, мразещи същества ли?Тоя френски кавал е известен с името "le grand séducteur" и не му е за първи път това което направи в Америка, с тая разлика, че там не е Франция.А тия дето разправят как може човек с пари да направи подобно нещо, са просто *** и не разбират за кво става на въпрос. Едно е да викнеш *** за 200 долара, друго е да напънеш някоя която не е компаньонка, въобще тръпката е различна.

18

Анонимен

преди 12 години

14 - Ти да не си френският народ, че да говориш тези глупости! И не съм три, но ме отвръщават всезнайковците! В политиката всеки отстранен противник си е печалба!

17

Анонимен

преди 12 години

На този му направиха капан.

16

Сега

преди 12 години

Ще ви разкажа случая.ДСК се къпе.Ще ходи на среща с дъщеря си.В тоз момент влиза ***.То разбира се не знае,че 5 звезден хотел така не се влиза.ДСК е проучен.Знаят,че само да му намигне жена, и той е готов.Тя започва да му върти *** и момента в който свършва,започва да го драска и крещи.Той разбира,че това е капан,но се паникьосва и побягва.Това му е грешката.Ще плаща много.Ще има извън съдебно споразумение,което всъщност е и целта на измамниците!Това е!

15

до 14

преди 12 години

Абе то и Шаркошито е eвpeин, амс им президент на франсетата, нали?!Заблудевн си пич.

14

do 3

преди 12 години

Французите никога нямаше да гласуват за ДСК защото е евреин,престани да пишеш глупости.На тия сондажи Лепен беше начело

13

Анонимен

преди 12 години

Mного важно. Ще се вдига гюрултия за пред овцете 3 дена и толкоз. Един eвpеин ще смени друг eвpеин на този апетитен пост и това е. Да му мислим ние простосмъртните, върху които се изсипват вечни: кризи, недоимък, безработица, здравни, правни, образователни и к'ви ли не още проблеми. Не го мислете тоя дърт первезен *** много. Той си е взел от живота и ще продължава да взема толкова, отколкото болшинството тук и трошичка не са виждали, .. а нама и да видят!

12

do 10

преди 12 години

Виновен е защото са намерили *** по дрехите на жената,и по устата и,а там присъдите се увеличават,т.е.една *** 25 година,а тъй като те са били 2=50 години + насилие 25 godini=75 години пандиз.Ако нямаха тия доказателства,те нямаха да му лепнат процес..е..да..в САЩ е така