647

deqn

преди 12 години

Българи, турци, евреи и прочие ще бъдат равноправни във всяко отношение, е записал Левски в Нареда на работниците за освобождението на България, било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото било.Сидеров е просто пешка в ръцете на политиката,парите и т.н.всичко е планирано,предстоят избори!нека народа не са поддава на провокации!

646

ani

преди 12 години

300 години бяхме под византийска власт,500 под османско владичество,бяхме и под комунистическо време ,сега сме в ЕС ,но все пак не успяхме да дадем правото на хората и да достигнем икономическото развитие

645

dani

преди 12 години

myBulgaria 16.06.2011 / 15:43 Времето оформя Левски като републиканец, който прозира идеята за демократска република и народно управление спасителен идеал и за съседните народи: Ще имаме едно знаме, на което ще пише: Свята и чиста република. Републиката като синоним на народовластие разкрива Левски като деец, който надниква дълбоко в своето време и далеч напред от него.Философските прозрения на Левски за върховенството на закона, за необходимостта всички да служат на едни и същи закони, чисти и святи, произнесени преди толкова години, са актуални и в съвременния динамичен свят, независимо от изминалото време.Българи, турци, евреи и прочие ще бъдат равноправни във всяко отношение, е записал Левски в Нареда на работниците за освобождението на България, било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото било.

644

к

преди 12 години

Исляма , Християнството, съжителството, са сложни въпроси и не са само българскиа световни. защо обаче в Б-я такъв върос който май ще се окаже по важен и от кризата и от всичко останало се решава по *** начин от ***,като тоя *** 657, е от такива *** сме на това дереже. Не съм за либерализма, но и така нестава времето го е доказало. Трябва повече ум а не развит до раменете *** да крещат и палят. А Болен на 4- ти км. Стига срам за Б-я от тоя ***

643

Анонимен

преди 12 години

a balgariya kakvo 6te stane sled 30 godini ciganistan nali:)

642

Анонимен

преди 12 години

Сидеров работеше за Илия Павлов, а тох бе човек на ДПС !!! Кратко и ясно. Най-добре е Болен и Джолан да влязат в затвора и да се съдят за национално предателство, а *** им партии ДПС и Атака да се забранят и да се преследва всеки членувал в тях!

641

й

преди 12 години

Ами ако Сидеров е прав? И наистина има фундаментален ислямизъм в България?:) Знам едно нещо със сигурност - София не е България и софиянци нямат представа какво е в Кърджали например. Така че по-кротко с тия анализчета.

640

FARIS

преди 12 години

Това е поредният ФАРСТ от партия АТАКА . На кого му дреме за партия АТАКА ? Сидеров веднага след изборите скъса връзката с основние си избиратели и разруши буквално структорите си по места . Реално партията съществува като парламентарна група но едвали има повече от 1500 верни моджихидини . Всичките в парламента считащи се за атакисти са 20 дупи и знаят че след тоз мандат ша са актуват бизнесмени с одкраднатите кибти

639

Мен

преди 12 години

Ралица Ковачева - "автора" на това "произведение" по-горе (то е по-скоро изхождане) - абе ти що не си ***ш ****ата майчина и не отговориш пред съдебен състав какво имаш впредвид "***" когато говориш за граждани на Република България и дали пък това няма нещо общо с насаждане на етническа и верска омраза от твоя страна ?Един такъв брадясал застаряваш мюслим от кадрите дано да ти изнасили и след това убие по особено жесток начин дъщерята. Ще ми е приятно тогава да ти слушам "другата песен" !

638

Мен

преди 12 години

658, защо си мислиш, че твоето решение е правилно ? Защото си мюсюлманин, нали ? И Аллах ти казва че ти си избран и над всички неверници, нали ? Аз мога да ти кажа друго решение - всички нагли мюсюлмани се убиват за един ден във всички страни - след това огромна част от проблемите на човечеството изчезват от самосебе си. Това вече ще е много лошо за вас.

637

портейбъл

преди 12 години

659 напълно съм съгласен. Корана, Талмудата, библията са създадени по една и съща книга, която наричат Завета (Ки-вот, Божия воля). тя е доста древна и е създадена с цел, да се контролира света и по тоя начин, освен от официалните власти, монархии, парламенти. Иначе имената са само различни и езиците. Ако Бог е един, както всичик твърдят в книгата си, защо тогава се карат и делят на вери и религии? Ако пък не е един, тогава самите духовници са лъжци? Много лъжа и демагогия има в тия книги!

636

Анонимен

преди 12 години

Прочетете корана и ще разберете че няма разлика от библията. Разликата е в дребни нюанси. Ммного църкви и манастири в БГ са строени по времето на Османското управление.

635

mu4enik

преди 12 години

Мда, от изказаните тук мнения е видно,че една част от българското население НЕ ЖЕЛАЕ да живее заедно с Мюсюлманите.Въпросът е решим и то много лесно:Прилага се белгийският или швейцарският опит, определят се границите на двете половинки съставляващи единната държава и всеки по своя път. Може и границите след Берлинският конгрес да се актуализират.Тогава няма да си пречим и няма да се колим...Иначе с тази надъханост вървим на там...И ще е лошо за всички ни...Много лошо..Някои си нямат даже и представа колко лошо..

634

анонимен

преди 12 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

633

анонимен

преди 12 години

Питам кога ще се забрани ДПС -една чисто етническа партия! Огледайте се какви са последиците: турски новини ,турски сериали,тонколони,.....тихомълком бавно но сигурно се насажда турското !

632

Анонимен

преди 12 години

Пловдивският митрополит Николай коментира сблъсъците между активисти на Атака и мюсюлмани пред софийската джамия. По думите на владиката действията на Волен Сидеров са необясними.Що се отнася до проявите на г-н Сидеров, за него бих искал да кажа: Боже, не му зачитай греховете, той не знае що върши!, заяви в Пловдив митрополит Николай.Изказването си той направи, след като положи първия камък на нов православен храм в район Тракия. Дядо Николай припомни, че освен мюсюлманите, именно Сидеров е опитал да въвлече и Българската православна църква в два скандала.

631

Dieburg

преди 12 години

do 639: Naprotiv priqatelu az jiveq i u4a v Germaniq pro4el sam vsi4kite mu knigi , tozi nemec vaob6te dori ne laje , a kazva istina pove4e ot kolkoto trqbva.

630

Уикилийкс

преди 12 години

Ето как публикуваните в Уилклийкс две грами на посланник Нанси Макълдауни характеризира АТАКА и ДПС: АТАКА е партия на "екстремисти отляво и отдясно, огорчени от прехода и бивши офицери от армията и полицията" набляга на анти-НАТО, анти-ЕС анти-САЩ, анти-малцинствени послания. " АТАКА и ДПС "в симбиоза се използват взаимно, за да галванизират електоралната си база". Автократичният лидер на ДПС Ахмед Доган играе ролята "поддържане на етническия мир през прехода", но е превърнал партията в "машина за правене на пари".

629

hip-hop

преди 12 години

haha ehee po4nahte ve4e da se bazikate mom4eta na toq pi4 mu sleda komentarite i sas sigurnost ne v Balgariq , no ti lisico ne si v Knada 100% , aide leka i ot menPriqtni zabavleniq vav foruma

628

Canada

преди 12 години

Nie Balgarite dale4 ot Rodinata (maika Balgariq ) sme saglasni s deisviqta na ATAKA.