80

Миро

преди 12 години

Незнам как но вчера пред къщата на един приятел имаше изоставено обсолютно сищото кученце като черното в град Радомир и аз го пробрах и сега много се чудя.

79

РАЯ

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ ТОЧНО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВА ЗАЩОТО НИКОГА НЯМА ХОРАТА В НЕЯ ДА СИ ПРОМЕНЯТ МИСЛЕНЕТО, А ТОВА Е В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ БЕДИ!!!!!!!!

78

nuzduzd

преди 12 години

Що бе, анонимен 71? Мъчно ли ти е, че я споменават /Гражданска защита/? Бас държа, че си някое набедено пожарникарче, което си умира от задоволство, че претопиха Гражданска защита в простотията, царяща под шапката на МВР.

77

до Боби

преди 12 години

а Боби... какво е това - дано си намерят хубав дом?:) Ами дръж се като в цивилизована държава - осинови си едно. Пък си го ваксинирай, пък си го нахрани. Големи приказки, голяма цивилизация, а проблема е един - глутниците по улиците. Така че мила следващия път вместо да е зареваваш от умиление как са ги спасили и каква цивилизованост е паднала - седми и помисли какво следва!

76

за лицемерите !!

преди 12 години

приятна вечеря с пържолки на всички кучкари - лицемери ! След като хуманно им отрязахте главите на пилетата, агнетата ... счупихте черепите на телетата ... съвсем ви загложди съвестта и спасихте 5 помияра .... лека ви нощ !!! лицемери и мразещи хората и децата !

75

Анонимен

преди 12 години

Тоя, дето ги е хвърлил, искам аз да го хвърля

74

бай Шано до 85

преди 12 години

абе и чуждицата върши бизнес ,но по на място е "изтрещели"

73

ттт

преди 12 години

от плюсовете и минусите на 4 може да се разбере какво е психичното състояние на голяма част от пишещите тук - а то се нарича "изкрейзване".Чуждицата повече пасва. Колкото до кученцата - да са живи и здрави и да не станат агресивни.

72

Диана

преди 12 години

Някак си, има разлика между животни, които се отглеждат специално за целта и такива, към които е проявен подобен абсурд!Стига с тия глупости, правите разлика между домашните любимци и стопанските животни.Просто не ви отърва...на хората като вас.И не, не се проявява расизъм-животните не са раса!;)

71

Анонимен

преди 12 години

Ами малките прасенца що ги ядете бе, канибали с канибали.Ми те нямат ли душица като кученцата.Тва е расизъм. Или ще спасяваме всички живинки от червяка до слона или всички под ножа. То и без туй е криза.

70

Боби

преди 12 години

Толкова ме зарадва тази новина! Като прочетох заглавието и помислих, че това се е случило в някоя цивилизована държава. За миг не си помислих, че е станало в България. С учудване разбрах че се е случило във Варна, браво на варненци. Значи все пак и в българите /поне в някои/ е останала човещина. Кученцата са много сладки. Дано си намерят хубав дом.

69

jan

преди 12 години

стойке мъ ни тъй ли срам дъ пишиш тъй нигръмотну.Добре, че са спасени кученцата.

68

Анонимен

преди 12 години

Боже, има добри сърца в нашата България! Беззащитните животинки са заникъде без такива хора.Бъдете живи и здрави!

67

ИТ

преди 12 години

Спасиш ли животно,спасяваш себе си.Днес в къщи умря едно малко и палаво животно ,с което живяхме 5 години.Новината,че някъде другаде едни съвсем малки са ги спасили изтрива малко от тъгата ми.

66

Анонимен

преди 12 години

Браво ! За съжаление не можем да спасим всички нещастни душички по света.

65

stoika

преди 12 години

mnogo zloben i mrasen narot sa navadi ,mi jivotnite po 4oveshtika imat ,zatui sa s nikoi ni sa razpravqm ,nishta

64

жени

преди 12 години

Браво, браво, браво! Тук сме за да Ви пазим, спасяваме и обичаме! Вие сте ни спасението! Дано влезете в добри къщи и там да топлите замръзналите ни сърца!

63

stoika

преди 12 години

da rumene ,izmitai sa sas celoto si simeistvo ,ima loksuzni kvartali ,tuka si jiveem samo normalni hora ,a ne izrudi

62

Любителка на БОК

преди 12 години

Чудесно, радвам се за спасените кутрета. Но какво да правим с останалите стотици или хиляди захвърлени. Преди няколко дни открих едно такова захвърлено, много мъничко, може би на около месец и започнах да го храня. Не мога да го приютя, защото гледам две БОК и просто нямам възможност. Кутрето е момиченце и всеки ден, в определено време и нося храна там, където я намерих, а тя се радва и толкова щастлива ме посреща. Но какво бъдеще я чака, не ми се мисли...

61

stoika gergieva

преди 12 години

imam pedese kotki v garsonierata,obi4am malkite gadinki,saseda rumen se ma palashi ama ne mu stiska,she mu izdera o4ite ,mirishilo ,4e i na mene ne mi mirishe,kat neshte da sa iznasq.tolkoz