40

Ром да ге

преди 12 години

Защо е избрал този ром (плевенски ***-катунар, както се казва там)? За да краде по-добре ли?

39

елтимир2

преди 12 години

Поредният екшън герой,щом са го избрали дянков и др.домакин(вътр.министър).Предишният бил неразпознаваем,а тия кой ги познава?В Америка,не са чували за дянков ама тука продължават да лъжат за него,че бил,,банкер"от световна величина.Само дето там не го познават?Поредното евреиско-депесарско лоби.А предстои концесия на летище София-затова смениха Цветков-заради голямата далавера която предстои,а не защото знае 2 езика.А други дето не знаят и един и гледат като бъкели като отидат у Европата седят.

38

япати

преди 12 години

Защо евреин бе, на мен повече ми мяза на циг или индус некакъв . като тоя дето купи Кремиковци . има крадливо изражение на фейса хи-хи-хи

37

съкрушен

преди 12 години

Поредният евреин в управлението на България.

36

clearly

преди 12 години

Това назначение намерисва като реверанс към БСП.Бащата на новия министър на транспорта Ивайло Московски - Александър Московски е ръководител на партия, коалиционен партньор на Коалиция за България

35

вили

преди 12 години

Леле, още не е седнал в министерското кресло и му намерихте триста кусура. Друго не Ви ли прави впечатление?? Министър Ал.Цветков станал"неразпознаваем" ??? Защо не разсъждаваме по въпроса. Как ЕК разпознава "своите" ? Да не им поставя чипове или някакъв нишан за върност? Истината е, че на ЕС,ЕП и всички ЕК им трябват индоктринирани, идеологически верни хора. "Не разпознават" хора работещи за национални каузи и в интерес на народа си. На тях им трябват мекотели, идеологически верни на Е партията

34

Анонимен

преди 12 години

Връзките са определящи при издигането в ерархията!

33

сатанаил

преди 12 години

А Дянков го е избрал Сатаната и съвета на Сатаната - дяволите. Анатема!

32

прав си 31

преди 12 години

Иван Костов стабилизира държавата и всички други дръгнаха по отъпкания път а уж бяха против НАТО и ЕС ,а заради народната простотия сме на това дереже че лесно се лъжи *** народ и резултата е на лице,вижте само що за кадри има Борисов и помнете не отиваме на добре,все по-лошо става народа изнемогва ,но и така му се пада когато незнае какво иска.Костов е политик и е време да се върне на власт,само той ще може да ни изведе от кризата,всичко друго е лъжа.

31

Анонимен

преди 12 години

Промяна в политиката няма да има, а го сменят! Че защо!:) Мирише гербери! Много мирише:)

30

Съвет !

преди 12 години

Пичове, на следващите избори се интересувайте предимно от ОБРАЗОВАНИЕТО на кандидатите. Всички ще крадат, въпросът е "Кой ще свърши повече работа?" И Костов краде, но след него получихме стабилна просперираща държава. И Сакса, и СерГей ползваха инерцията от Костов. И накрая насадиха Боко Тариката на голямата томахавка, когато влака спря :) Той ще отнесе и народната любов, докато Серго, Доган и Симо си пият питието и му се смеят :)

29

ГЕРБер

преди 12 години

Симеон Дянков ще е следващият премиер. Бойко Борисов президент.;)

28

Анонимен

преди 12 години

А теб, господинчо, разпознава ли те Европейската комисия?В коя област се изяви?В автобиографията ти има ли въобще един работен ден по важни европейски проекти!Не ти прави чест да риташ падналия при положение, че Европа даже не подозира за съществуването ти, вчерашно ***!

27

Анонимен

преди 12 години

Абе 20! Сутринта по БТВ даваха как студенти от Софийският-българска филология, взимат флаери и не могат да маркират съществуващите девет грешки в 4 изречения:)

26

Негър от Алабама

преди 12 години

Министър-председателят на Щат *** се казва Дянков. Бойко Борисов е тук само за да разсмива електората и да отнесе негативите. Ще го разбере един ден, ама ще е късно :) Щом и Доган започна да си прави майтап с него, значи песента му е ТОТАЛНО изпята. Прилъстен, обладан и изоставен :)

25

Анонимен

преди 12 години

20Що бре! Трябваше да е като теб ли - завършил недооценен некадърник от СУ или УНСС:)))

24

Анонимен

преди 12 години

Винету, цял Свят видя, че си супер некадърно пожарникарско ***, ОСТАВКА!

23

Анонимен

преди 12 години

Цъцо, Бъцо и Дянката - тримата ***.....да......ли унищожители на България!

22

Стамболов

преди 12 години

А сега , видяхте ли защо цар от вън ви докарах??!! Наричахте ме противоречива личност, премерено през историческата переспектива...

21

до 19

преди 12 години

Няма да е зле да отидеш на психиатър синко.