126

---

преди 13 години

Не е ли тъжно, че всеки ден една част от децата се сприятелява с *** и започва да приема техния манталитет, а на останалата част им се говори да се махат от тази *** държава?!?Не турците са ни проблемът-*** са!Защото са прости,гнусни ***,живеещи на наш гръб!Тъжно е,че много хора ще харесат този коментар, но нищо няма да бъде направено.За жалост съм песимист, защото българите са най-безволевите хора,най-търпящите и неизискващите...Нима нямаме право на хубав живот в БЪЛГАРИЯ??

125

---

преди 13 години

Вижте сега...много глупости се изговориха, но фактите са си факти.Българите стават малцинство,а гадните *** се кучат всеки ден и не им пука.Решението/реалното/ е само едно-всички българи да настояват за закон,забраняващ на ромите да имат повече от 2 деца!ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА ПРОТЕСТ!Нима сме овце,които бъхятат по цял ден за 300лв,междувременно по улиците *** ги тормозят...Нима отново нищо няма да направим?Няма време...Нека искаме закон!ЗАКОННО И НАЛОЖИТЕЛНО Е!!!ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

124

Свидетели!

преди 13 години

Всички хора от Зрънковите са назначени в общината. Окупирали са всички постове. Там е и братовчедката на Сашо - Росица Миланова, дето събира картите ни. Ние не можем да се преборим и за едно работно място, заявяват ***. В ихтиманската ромска махала в няколко къщи са намерени: няколко автомата, пушки, пистолети и още ...........

123

Свидетели!

преди 13 години

Тарторът на ихтиманския клон на клана Зрънкови е Сашо Миланов-Хърчо, твърдят в махалата. Той ръководи лихварския бизнес. Наредил е на хората си да ни вземат дебитните карти и да теглят от помощите ни. Само Хърчо взе 10 къщи от длъжници, разказват потърпевшите. Според тях Хърчо е успял дори да превземе общината, създавайки тесни контакти със заместник-кмет, който дори станал кръстник на детето му.

122

Защо бе, джанъм?

преди 13 години

Защо не са оставили този етнос да си реши проблемите чрез неговите традиционни методи? След като се трепят в собствената си махала и не нападат хора от други етноси, тогава защо им се намесват? Със средства на данъкоплатците разтървават биещи се ***, които надали плащат данъци. А тези ***, ако искаха да си решат проблема чрез посредничеството на официалните власти, щяха да го направят. Но те предпочитат да си уреждат отношенията по техния си начин в тяхната си махала.

121

Мишо

преди 13 години

Оставете Крименчето на мира - тя е нежна доша- сфири на арфа, утнася са добре с работничките в нейнияд холдинКК...тя е единствената дето ми оправя настронението тук, като чета нейните коментари.

120

Galina

преди 13 години

Kremito ne samo ne e "prosta", ami e po-slojna ot vsi4ki vas, vzeti zaedno. Eiii, 4e negramotnici i prostaci imalo be, hahahah :)) Bog da pazi Bulgaria!

119

Анонимен

преди 13 години

Полицайте не можаха ли да обградят махалата, да дадат малко помощ във вид на пушки и ножове и после да следят някой да не излезе от там. Да разрешават само влизането.В следващите 10-15 г. в кв. Изгрев нямаше да има сбиване, а сега ... още утре!

118

galinke

преди 13 години

ot 3 godini tuk vuv forumite se poqvi t.n.krIme....strz...nai-veroeqtno e KrImen-ot mugki pol.sus prosta6kite si i sus nigramotni napuni toi(tq) saomq da nastoi vsicki protiv sebesi.Ti,moge bi si i sestra ili kolegka ot ziganskiq katun,galince.neqma po prosta tuk ot kremito.

117

Анонимен

преди 13 години

Какво се занимават полицията с тази ***,да се трепят голяма работа един *** по малко по добре за България

116

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

Lovely Galina-u4ividnu .SAMO TI MA RAZBIRASH Galinka,puniakuga sa vijdam prinudina da Fkarvam faf opotreblenie i izvesdtna doza sarkazti4nustNo fse pag sa utvrashtavam ut sebi si,kugatu f redtkiti slu4aijigosvam toz ili unoz,Omnik-laynumet/izviniavai za grobosdtta mi/Galina,jilaya TI idin sporen i ospeshin den....

115

Българин

преди 13 години

И колко са разходите за тая полицейска намеса? А колко данъци са платили гнусните *** - дали сумата е различна от НУЛА ?!?Затова ли издържаме тия ушеви *** - за да пазят паразитните *** да не се трепят, но когато *** убиват Българин или разграбват имотът му, да стоят отстрани и да гледат ?!?АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ХРАНЯ ТАЯ ТАКА НАРЕЧЕНА "ПОЛИЦИЯ", ЩОМ УШЕВИТЕ ЗАЩИТАВАТ САМО ***, ДА СИ ИСКАТ ЗАПЛАТИТЕ ОТ ТЯХ !!!

114

Galina

преди 13 години

Ogi, sled obru6tenie se pi6e vinagi zapetaq (vj. komentar 124), a "dozemi" si se pi6e slqto. :) tctc, dokude e stignalo obrazovanieto...

113

дфсф

преди 13 години

Защо им плащаме помощите , и реват че не стигали а притежават пушкала ????

112

Ушев

преди 13 години

До Parvomai,U6EV.Не съм от Първомай. Аз съм от милицията.

111

Rocky

преди 13 години

Полицията следи за "охраната на на обществения ред"" в *** гето!!Какви 5 лева,какъв обществен ред в гетата в България?!Не е далеч деня,в който полицаи и жандармеристи ще дават дежурства в палаткови лагери разположени в самите гета!! Дано нещо присветне в главата на новоизлюпения омбудсман,който иска *** гета да бъдат узаконени.Така *** щели да станат отговорни и съвестни данъкоплатци!!Такъв смях ме напушва, като слушам такива "бисери"......

110

Анонимен

преди 13 години

Когато *** утрепе друг *** да получава законно помощите му, скоро ще остане само един богат *** и проблема е решен.

109

Оги

преди 13 години

Галина и Кремена май са една и съща психично неуравновесена личност.Поклон до земи вика ахахахахаха сигурно идоли за подражание са ти изпълнителите на Планета

108

Анонимен

преди 13 години

жалко,че не са ги оставили да се избият сами,какво щеше да им стане на полицаите ако се бяха намесили тази сутрин

107

Galina

преди 13 години

Haha, Kremena, poklon dozemi!!! :D