157

Bo

преди 12 години

Сигурно е спасила живота си. Всички знаем как процедират такива с възрастните. Връзват ги изнасилват ги и ги убиват по особено мъчителен начин. За 20-30 лева понякога по-малко.Тази история може да ни поучи как да не губим кураж и в най-безнадеждната ситуация.Ако бабата се беше отчаяла и изплашила много тя нямаше да спаси живота си. Кураж на всички !

156

българин

преди 12 години

Браво на бабата! Частната собственост е свещенна и неприкосновена. Сода каустик, газови пистолети, ел. ток това е спасението от крадливото племе!

155

Хампарцумян

преди 12 години

БРАВО БРАВО бабо - ама трябваше и двете очи на *** мръсен.

154

Поразен

преди 12 години

Честно казано тая жена заслужава похвали! Предполагам случайно е имала под ръка сода каустик, но това мисля е един много добър пример как възрастните хора да се опазят от мародерите, били те ***, българи или някакъв друг етнос! Аз на моят дядо лично съм му купил газов пистолет, човекът заслужава цял танк какъвто е карал навремето, ама ... ! Няма да е лошо всички хора от селата да се запасят със сода каустик и да леят по тая ***! Нормален човек по тъмно няма да влезе с взлом в чужда къща!

153

Анонимен

преди 12 години

Хей, бг.*** как веднага разбрахте че е ***? прочетете коментар:133 първо и тогава пишете,*** и *** в тая държава само!!! Иначе браво на бабето!!!

152

Honorik

преди 12 години

Когато няма закони и полиция се налага да се пазим и да раздаваме правосъдие сами.

151

$

преди 12 години

А после ***..а.а ще осъди и бабичката и България в Страсбург.Защото докато има адвокати, които да дават акъл на тези неандерталци, ще вземат от нашия джоб за съдебни процеси.

150

око за две

преди 12 години

браво на бабата. само така. интересно сега правосъдието да не скочи срещу нея.но народа ще я подкрепи.

149

kolio

преди 12 години

bravo na babata,mnogo mi haresva kakvo e napravila,oshte po dobre 4e shte si izgybi okoto,malko my e shtom kato krade

148

върколак

преди 12 години

а бе в последно време старците се взеха в ръце.алцхаимер ,атеросклероза на заден пран.некои трябва да пази младите.браво.

147

дс

преди 12 години

Браво на бабата! Дано *** не се оправи

146

Лисан

преди 12 години

Най-накрая дори и Сидеров поиска Цветанов да си ходи. Предлагам на негово място да бъде назначена бабата, тя значително по-добре се справя с борбата срещу престъпността.

145

Cool

преди 12 години

Възрастните хора са често жертви на крадци,наркомани,телефонни измамници.Браво на бабат,че не е загубила самообладание и добре е наредила неканения гост!Нека да си спомня този крадец за цял живот какво е сторил и повече да не посяга на хората!!!

144

Анонимен

преди 12 години

Стариците са принудени да държат "под ръка" сода каустик. Няма какво повече да добавя

143

хх

преди 12 години

браво на бабата какво е търсил в дома и сега цял живот да плаща за това

142

Анонимен

преди 12 години

По закон няма превишаване на пределите на неизбежна самоотбрана при проникване с взлом в дома ти не само в Америка, но и в България. Друг въпрос е че ние не си знаем законите.

141

Анонимен

преди 12 години

Сода Каустик.... това бърка в здравето по-зле и от огнестрелно оръжие. Ако не умреш - раните от пищова заздравяват, но това те бележи за цял живот.... Жалко че му е останало едно око на копелдака...

140

Килъра

преди 12 години

Бабката е отблъснала смело и безмилостно римлянина! :)

139

мен

преди 12 години

Ако наистина е бил крадец - евала. От човешка гледна точка напълно одобрявам, като са пълни отломки и *** да влизат така и по - лошо заслужават. От гледна точка на закона обаче това няма как да се квалифицира като неизбежна отбрана, ми се струва. И жената ще го отнесе, въпреки че е на 77 години, зависи от съда.

138

Анонимен

преди 12 години

neka da se chuvat takiva *** -za postradali kradci, no sega nai-mnogo jenicata da postrada, zashtoto sme v BG