7

от 5-ти

преди 12 години

Чистачката, която е африканска емигрантка, работи в един от най-луксозните хотели в САЩ, чиито стаи струват от 3000 $ на горе за вечер, вместо да е чистачка в някой 3-то разряден хотел. 2-ро - влиза да чисти стаята - а вътре мобилния телефон на Кан (не се ли сеща че е там) ? 3-тото най-смешно. Обикновенно хотелските стаи са не повече от 30 кв.м. НЕ ЧУВА ЛИ ДУША И ТЕЧАЩАТА ВОДА ? А обувките ? Човек преди да излезе от хотелска стая, обикновенно се къпе - не е видяла че няма гвърлени кърпи и т.н.

6

Анонимен

преди 12 години

Нали сам той е казвал, че има три слабости- жените, парите и еврейският му произход. Явно този път не е уцелил на късметлийски ден, за да се намърсува безнаказно!

5

Анонимен

преди 12 години

Искам да чуя конспираторите за тяхното мнение относно това, че МВФ и СБ са маша в ръцете на илюминатите. Ако беше така, тоя просто нямаше да бъде арестуван никога. Далече съм от конспирации НО СЪМ СИГУРЕН, че са му направили постановка на Строс Кан, заради това Сарко да спечели президентските избори. Този малък недорасъл лакей на САЩ доказа своята лоялност с атаката срещу Либия и е удобен за САЩ -докато Кан е социалист и не се знае дали ще играе по ЮС свирката. Дори да го пуснат - Кан е дотук !

4

до 1

преди 12 години

+атаката срещу Либия /засега/

3

до 2

преди 12 години

Толкова е нагласено, че чак крещи.Още по-лошото е, че събитията, нагласени по този *** начин, започват да ескалират в света.

2

Анонимен

преди 12 години

1, откъде си толкова сигурен? Може човекът просто да е изнасилил жената, КАКТО Е ПРАВИЛ И ПРЕДИ. Дори е искал да изнасили свои колежки от МВФ.Все някакви конспирации са ви в главите, а човекът си е изнасилвач просто.

1

Анонимен

преди 12 години

Заговорът на 21 век съшит с бели конци. Строс е настъпил яко нечии интереси за да бъде арестуван като най-големия престъпник. Пак има късмет, че не е сложен в чувал и хвърлен в океана. Господ да му е на помощ