137

Но Пасаран

преди 6 години

За съжаление Батак се напълни с фесове!

136

батаченин

преди 12 години

Аз бях там и ви заявявам,че нищо такова не е имало.Кметът ,заедно с неговите ортаци от ДПС спретна това грозно мероприятие.Кметът Паунов е *** и турски ***.

135

Анонимен

преди 12 години

Интересно, но никой от жителите на Батак не осъжда постъпките на Волен. Не знам от къде я измислиха тая подписка? Няма такова нещо. В Батак всички обичат Волен и го подкрепят.

134

Анонимен

преди 12 години

Абе луди ли сте бе, Волен нищо не е прекъсвал, митинга си е бил законен. Тоя кмета май пак се е напоркал и е забравил.

133

Stanislav

преди 13 години

В галактиката винаги е имало равновесие.Ако го нямаше слънцето, нямаше да има живот на земята, ако в този живот си бил нацист съвсем нормално ще е в следващ живот да си *** и да се отнасят по същия начин по който и ти...

132

Lindi

преди 13 години

Батак се е превърнал в турско отверствие, общинския му съвет е само от ***, на които не може да се вярва.

131

Анонимен

преди 13 години

Гласувайте за Доган! Той ще почете паметта на закланите!

130

Кочо Честименски

преди 13 години

Всяко зло за добро, защото и за слепите вече е ясно кой кой е!Остават само няколко месеца за преброяване на нормалните хора в България. Ако на изборите някой гласува за такива *** като Бойко,Волен, Цецко,Цецка, Фидоска и компания, то направо си е за психиатрията. Егати патриотите, егати ***!

129

ПиАР за 149

преди 13 години

Тогава, защо почитате Нова Година, когато е бил разпнат Йисус НАвин, катоп разник? Тогава не ядетте, не пиете ли? Защо само създавате правила и ги нарушавате в синхрон със собственните си интереси и възгледи? Абе има ли тоя свят нещо трайно красиво, справедливо и почтенно? Тогава са били избити бунтовниците срещу окупатора и те са светии. Но да плачем ли? Трябва да ги почитаме, не да се радваме, но не и да ревем като магарета! А ние не предаваме ли тях всекидневно с делата си?

128

бг

преди 13 години

Простете ми ако съм неграмотен или незапознат, но лично за мен почитането на българските светци -мъченици с чалга, алкохол и кебапчета е меко казано неприемливо и си е чиста проба гавра с паметта им...

127

нов

преди 13 години

Сидеров прав! Повечето от вас не разбират факта, че на такъв ден свързан с националната ни история, още повече с едно трагично събитие, мажоретки, скара - бира, " празнуване " и всякакви такива циркъджилъци са крайно неуместни, да не казвам светотатствени. Такива панаирджийски работи вървят, да речем на 24 май или на празника на някой град/село. Обаче на 3 март или в конкретния случай такова трагично събитие, е абсурдно такива панаирджийски работи.

126

зоро

преди 13 години

Защо бе хора ,защо все още вярвата на един ненормалник.Човека е тежко болен .Той е като Хитлер,може да въвлече българите ,в омраза едни срещу други!

125

Анонимен

преди 13 години

Ръководството на партия "Атака" заедно с лидера В.Сидеров е за хоспитализация в психиатрична клиника!

124

Анонимен

преди 13 години

Какъв патриотизъм,какъв комунизъм в България има само популизъм и алчност!Поредния предател от дс!

123

един българин

преди 13 години

Щом Волен не ви се нрави...поканете Ахмед Доган догодина за празника си?!Що го не виждам да се явява по такива тържества ,а се крие като кадъна по сенки и сокаци,а...?!Щото е гузен,мазен,лъжлив и крадлив ДС кадър с турски произход,работи за двама господари,ама скоро ще му се катурне и на него чалмата...Дано да е барабар и с главата у нея?!Че каквито ги е надробил за толкоз време тоя фес,заслужава да постъпим с него тъй,както предците му с Апостола Левски - публично обесване,в Дръндар,на центъра.

122

ю2

преди 13 години

Имам аз един въпрос:Психиятрията може ли да се самосезира? Този човек не е наред,видимо с просто око е.Как е възможно да манипулира толкова много хора?

121

щ2

преди 13 години

Патриотизъм е да обичаш нацията си, а не да мразиш другите нации (турци, американци или който и да е) и се гордееш с постиженията на своя народ, а не да си чуждопоклонник. Това го разбира и Волен, но да печели пари акълът му стига, колкото да заблуждава част от по-ниско интелигентните българи, че е патриотизъм да мразят турците и американците. И разбира се хора се намират за всиччко, дори и да вярват, че Елвис Пресли е жив.

120

Анонимен

преди 13 години

Преди малко гледах видео с новите му подвизи на Сидеров. Вадеше някакви кабели, избутваха се хора. Нямам думи да опиша гнева си! Това белокосо изродче докога ще си придава важности и няма ли кой да го постави на мястото му? Някакъв ямболски селянин, без качествено образование, направи милиони с евтиния си популизъм! Абсолютен ***! Не че другите партии са по-читави, но Атака е олицетворение на олигофренията! И тоя *** иска да става президент.. Кошмар е родната действителност.

119

Ю2

преди 13 години

В американски филм за тяхната национална независимост съм видял англииските войници като отстпват как запалиха църква пълна с хора потърсили там скривалище и то найвече жени и деца Защо българи взривиха църквата св Неделя в София и избиха стотици невинни Защо офицер от бг окопационни войски в Югославия 2 ра световна демонстративно пред група войници разтрелва майка с дете пресичащи улицата един слънчев ден (информацията е от очевидец от ония времена). Та криво да седиме, но правилно да съдиме!

118

Анонимен

преди 13 години

Не виждам смисъл от много приказки, просто на избори трябва да се гласува правилно