142

Анонимен

преди 13 години

6te ska4at kato ima koi da kupuva boklucite koito se proizvejdat v balgariq !!! v mnogo gradove ima hlebozavodi ako imate jelanie potarsete informaciq za sobsvenika i pro4etete kakva kola kara ,kade vodi lubovnicite si na pocivki ...... i kato vidite 4e ga6tite mu stryvat pove4e ot mesecniq dohod na va6eto semeistvo UTRE PAK OTIDETE I SI KUPETE HLQB !!!!

141

143

преди 13 години

Виж не говори глупости. По твоята логика водата вече да са ти я направили по 100 лв. литъра защото без вода няма живот. Разбира се, че основната вина за този огромен скок на цените е на правителството. Слабо правителство и спекулата се вихри. И как иначе да е като Тиквата и тиквениците са толкова некадърни и обвързани с всякви едри спекуланти. За това не са предприели и една адекватна мярка за ограничаване на тоя ръст. А възможности дал Господ и виж другите страни. Ама там не управлява мутра.

140

ПиАР

преди 13 години

Вие какво хора? Революции ли искате? цените скачат, защото търговците и производителите вдигат цените, а не заради някой си кабинет. Всеки търговец има интерес да вземе по-голяма печалба. Затова надува цените и само да има повод, нес е колебае, без значение партия, етнос, кабинет. Като добавим и сдруженията-гилдии, където се решават тия неща, тогава е ясно защо е със 71%? защото всеки гледа да те одере и да печели, а не заради кабинет.

139

ЧОЧО

преди 13 години

"До където ти виждат очите , народът краде ли краде" - национална черта. Това е един от основните проблеми на българина и така е било още по времето на хан Крум.Не случайно е рязал ръце за извършена кражба, от чудо. С такова паразитно мислене и с девиза"На хляба мекото , а на работата лекото" няма да стигнем до никъде, най-много да изчезнем от лицето на Земята- *** никой не пърпи!

138

Българин

преди 13 години

Ако бяхме нормален народ, досега да сме излезли по площадите, да сме хванали мръсният *** борисов и цялата му жалка пасмина и да сме ги избесили !!!Срам ме е и от либийците вече, дори и те показаха, че са НАРОД, а не *** !!!

137

Българин

преди 13 години

Цените скачат само по една причина - защото НИЕ не скачаме.

136

ahhahaha

преди 13 години

далече далече далечеееееееее

135

чужденец

преди 13 години

Ама разбира се в Тиквландия-Тарикатландия цените скачат, но в Германия цените не са мръднали. Как става тази работа???

134

Анализатор

преди 13 години

Ами скачат цените защото мутрите които държат монопол върху даден отрасъл правят каквото си искат.Правителството не смее да се обади , синдикати , профсъюзи - всичко спи зимен сън.Хората умират от глад обаче цените се вдигат.Няма друга такава сбъркана държава по света като нашата.

133

Анонимен

преди 13 години

Който е съгласен, че т.нар. 'премиер' е бил прав, като е казал да садим компири, нека даде личен пример! Да не се прави на много важен и да съветва другите (това всеки го може), а да заминава на село, да си гледа козички и овчички, и да си копа в градината!

132

Анонимен

преди 13 години

Да ни е честито управлението на ГЕРБ! Със същия успех биха могли квалифицираните и способните (но без нужните политически връзки) да слушат Станишев и компания как обясняват, че хората пари нямат, защото са некадърни и мързеливи. Така че това управление явно в икономическо отношение не е в нищо по-добро даже от триглавата ламя.....

131

Анонимен

преди 13 години

Бойко съвсем правилно каза да започнете да обработвате земята. Вие не разбрахте алегорията и се хванахте за "саденето на компири". За какво стоите така безработни вишисти - нямате пари, нямате работа, но да се хванете с честен селскостопански труд не ви се ще! Еми ще гладувате в такъв случай!Вместо това си вземете козичка, отидете на село и започнете да обработвате градините на вашите деди. Така и вие ще си изкарате пари, а и тези които си имат работа в града ще имат по-евтина храна!

130

ани

преди 13 години

Как няма да скочи слънчогледа, като го изнасяме за пернатите домашни птици в Германия, а олиото у нас е гола вода,но не и слънчогледово за което плащаме 3,50-3,70лева за литър.

129

ше видиме

преди 13 години

българинът е особена материя. трудно му е да живее в скупщината,(не казвам обществото), коята е обособил. - връзки, несериозност, недоверие към никого, хилене в сериозни моменти, наддаване на приказки, кво още., постоянно недоволство, гледане като ***, масова надпревара за лукс, безпардонност, кола на лизинг в панелен апартамент, санирани блокове на петна(тука има-тука нема), няма как. не става с вайкане. има нещо гнило в Дания. сори.

128

е ква стана тя

преди 13 години

Вързаха ви и ръцете и краката ! Вече и в чужбина не можете да бягате ,как ще спестите пари за път ?! А то да е само за път ,ами квартира с предплата за 3 месеца ,пари за храна минимум за 2 месеца докато си намерите работа , трябват ви поне 4000 евро , от къде ?! Който избягал ,избягал ,за останалите - търпение и надежди !

127

Атака

преди 13 години

На брата на Станишев, който го оправдаха за присвояване на 21 милиона, също не е скъпо!За многото политици, директори на болници, директори на полиции, директори на НАП, и директори на всякакви други държавни предприятия също не е скъпо!На Гергов, приватизирал Пловдивски Панаир също.На социално слабите съдииски деца, строящи хотели - също!На хората направили заменки - също!много може да се изброят, но няма смисъл, защото няма кой да развие българското знаме!

126

Анонимен

преди 13 години

Що не кажеш нещо за това, че преди 6 месеца купувах бензин на 1.85, а сега на 2.42, озъбен гербераст такъв? С колко скочиха цените по борсите за това време? А нещо за цената на хляба, дето след всяко изказване на Найденов скачаше? Или може би импакта на Найденов върху световните пазари има по-голямо значение от Дау Джоунс за щатската икономика?!

125

BACB

преди 13 години

Що бе, на Цветелина Бойко-Бориславова не и е скъпо. Та даже и за банка и остана...

124

ей братчеди

преди 13 години

загивате ! Кажете от какво имате нужда , да ви пратим ! Приятел в нужда се познава !

123

Готиняга

преди 13 години

Мисля че *** правят лоша услуга на *** които не искат/не могат да пишат на кирилица!!