160

Анонимен

преди 12 години

164 330 fenove sa za Borisov v buka.Nqma drug takyv poitik.SAMO BOIKO!

159

Анонимен

преди 12 години

Влака на България още преди 20 години беше дерайлирал, намери се 1 истински българин който да събере екип и да го вкара в релсите.Гадно е че други , които не искат той да влезе в релсите, подкопават линията на други места.БОРИСОВ И ГЕРБ ЩЕ СЪЖИВЯТ БЪЛГАРИЯ.

158

ПиАР за 166

преди 12 години

И аз не зная какво да мисля вече? Уважавам Борисов защото излъчва един вид прямост, но какво мисли да прави не зная. Не е лесно да си управляващ, освен ако не ти пука за държавата и хората и, както много пъти се доказа досега в историята ни от различни хора в политиката. Какъвто и да е Борисов, то не е единственният, от когото зависят нещата. Абе да му мислят! Ако ни дозакопаят, ще измрем. Ако не ни закопаят ще се оправим.

157

Анонимен

преди 12 години

НАЕСЕН НАРОДА ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ БОИКО,,,ПРОСТО НАРОДА СЕ РАЗОЧАРОВА ОТ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ....ТО БЯХА ПРИКАЗКИ ТО БЕШЕ ЧУДО....ТЦ ТЦ ...АМИ ВИЖ ПРОСТИЯТ БГ БЕ ...ПЕНСИОНЕРИТЕ ВСИЧКО ИЗНЕМОГВА ...А ТИ МАГИСТРАЛИ МИ ПРАИШ И УМУВАШ.....НА ЕСЕН С ПЕСЕН...С НАВЕДЕНА ГЛАВА...***..

156

ПиАр

преди 12 години

Да, няма да ти е лесно! Да си шеф обикновенно е трудоемка работа и трябва да се радваш че са били толкова малко, на фона на толкова проблеми в тоя свят и държава!

155

Пешо

преди 12 години

то и след кметските избори ще е върволица те кметовете ще му го навървят!

154

Анонимен

преди 13 години

браво Бойко - с теб сме !

153

Анонимен

преди 13 години

Бойко строи - червените мишки църкат.

152

въпрос

преди 13 години

Като му свършат лентите за рязане какво ще прави ?

151

песни и пляски

преди 13 години

ГОЛЯЯЯМ ПРАЗ, ЧЕ НЯКОИ КМЕТОВЕ СА ПРИ ПРЕМИЕРА. ТОВА ИМ Е РАБОТАТА.ИЛИ Е ПОРЕДНАТА БЕЗСМИСЛЕНА "НОВИНА".ИЛИ ЗА *** Е НЕЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО.НЕ МИ Е МНОГО ЯСНО- НЯКОИ КМЕТОВЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА И ТОВА Е НОВИНА!?! ВИЖ "ПРЕМИЕРЪТ СЕ ХВАНАЛ НА РАБОТА" - ВЕЧЕ Е ВИЦ.

150

време е

преди 13 години

когато студент от пловдивския университет потърсил съдействието на б.б. за построяване на общежитие за студентите на пловдивския университет,защото обитават чуждо и над 400 души ползват една баня,тиквата в в типичния за нея мутренски стил отговорила:"да,но се прибирате у вас по магистрала".мария антоанета е казала:"като няма хляб,да ядат пасти" и всеки знае как е свършила- на гилотината.крайно време е да пуснем изборната гилотина и да се сложи край на престъпника във властта.крайно време е !

149

Анонимен

преди 13 години

и по какво дон боко е по различен от строс кан....направиха ли си трампа с жените ----после не хванали една млада масажистка за бройка...

148

Анонимен

преди 13 години

По Нова,Часът на Милен Цветков...говорят за платените от Антоп Путеф,писачи форумци.Всички ги знаят вече ,че комунистите са пропаганда ЯКО.

147

Анонимен

преди 13 години

Министър-председателят не пожела да съобщи кои са кандидатурите за управител на НОИ.АЗ ЩЕ ВИ КАЖА - ТОВА Е ШЕФА НА ПОЖАРНАТА НА ДУРАНКУЛАК.ГАРАНЦИЯ ... ТАК АКАТО МУ ГЛЕДАМ КАДРИТЕ НА ТУЙ ПОЖАРНИКАРЧЕ

146

trunk

преди 13 години

мъка Борисов , мъка .....гадните *** не Ви разбират.....,а трябва.Дано да Ви изберат за президент....така глупостите, който говорите ще са без значение.

145

Анонимен

преди 13 години

Цветелина Бориславова купува БАКБ! Отново \"банкерката\" без финансово образование Цветелина Бориславова ще пере пари. Така бе купена и управлявана СИ Банка - по мутренски, с подкрепата на мафиоти и на ИПОНеца СИКаджия Бойко Борисов. Цветелина продаде банката и сега има достатъчно пари. НО чрез фонда ще изпере и много чужди пари, а после ще разпредели печалбите. ВТОРАТА полза, е че БАКБ е кредитирала много строители и лица, от които не може да си събере парите. Но Цветелинка и Бойко ще могат - с принуда, заплахи, бой... Ще вземат пари, ще правят отстъпки, ще приемат собствености и после ще продават. Все мутренски бизнес !Но нищо чудно: както през 1997 някоя друга мутра да я взриви, нали ?Това е Цветелинка, дете на видно ДС ченге и половинка на мутра комунист!

144

до бай бай

преди 13 години

наесен ще реват простите и гнусни гербаджии.народа ще им покаже който лъже къде отива

143

анонимен

преди 13 години

боко тикво проста защо все някой ти е виновен а .къде е завода в софия бе лъжец долен преди ти пречеше другия некадърник станишев а сега кой ти пречи на крадливата глава проста.

142

Анонимен

преди 13 години

Рапона мартеница ли има ОЩЕ на дебелата си мутренска китка?

141

БОЙКО

преди 13 години

Седим и мииислим...Седим и мииислим...По едно време се улавям...оти сааамо седииим!Тикво,мисли ПРАГМАТИЧНО и с по-голчмо ТЕМПО!