143

1

преди 12 години

Не са го били ,а са се целували и прегръщали!

142

Дона

преди 12 години

Разбира се че Попов ще съди,когато са го арестувалипреди години за откраднатия рибен буквар,са били предупредени че е "наш човек"Не знам какво иска да каже този с коментара да му изпратятпризовка,ха хаНикъде по света не арестуват с чаша кафе и кроасанка.Няма какво да се прави Попов на ощипана госпожица хем е мошеник , пък с претенции.

141

дани

преди 12 години

Да коментираме задържането на Строс Кан не искате ли?Защо международната общност не обсъжда има или няма насилие?Хора опомнете се и не ставайте смешни с безумните си коментари!

140

Анонимен

преди 12 години

единственно армията и за това я ликвидираха

139

damm

преди 12 години

в USA как ги задържат-яко подсечки

138

all

преди 12 години

Гадими се от тази държава:(((

137

въпросче

преди 12 години

искам да знам кой ще ни пази от полицията всъщност ?

136

ЦвъкиГимнастика

преди 12 години

Заради тоя *** дето коментира както си иска законите хората остават с впечатление, че ББ е диктатор и тиранин. Щом бият наред доктори,министри и политици представете си какво се случва с обикновените хорица ако си забравят личната карта

135

Анонимен

преди 13 години

Насилие! -че са му стъпили на ръката, ами къде да му стъпят, ако му стъпят на гушата, ще вземе да хвърли топа, ако му стъпят на кръста, ще го заболи пък дископатията.

134

Анонимен

преди 13 години

Следващия път да го почерпят с кафе без кофейн, щото може да вдигне кръвно. Абеее смешници, какъв е тоя смешен червен плач за тия престъпници. вярно, че са от вашите, ама поне се засрамете и не пишете глупости.

133

Анонимен

преди 13 години

Kak sa go bili be, dneshnata policia ne bie, ama vcherashnata ..zdravo tepa. Taka mu prasnaha glavata u vratata i zashto? Ta toi e umrel otvsekude ..kvo da go biesh...ama takiva sa milicunerite, kat si silen se guzat, ama kat si slab...machakt!!I nema profesionali, samo pari iskat za "uslugi:" i ne vurshat rabota.

132

Анонимен

преди 13 години

Какво е това насилие, като си е жив и здрав човека, даже е заявил, че ще продължава с кражбите и мошеничествата.

131

алекс4о

преди 13 години

не е констатирано насилие?!? е значи в България живеят 6 милиона слепи и *** хора...това е адски долно твърдение::(((((

130

До Смехуран

преди 13 години

Ти не си Смехуран,ти си някакъв неграмотен шут.Снимала ги е камера на стената, бе илитерат.Ми да я уволнят дисциплинарно веднага.***!Сигурно и ти си полицай със зелени чорапи и ВИФ!

129

Анонимен

преди 13 години

*** искат първо девойка в национална носия с хляб и сол да влезе, а след това полицията:)Интересно що никой не се оплаква от задържането на шефа на МВФ, дето обарал камериерката - може би нямат толкова много червени ***, колкото в БГ?

128

Анонимен

преди 13 години

"Не е констатирано полицейско насилие при задържането на Тенчо Попов."Хахахахахха :) И ние видяхме, че нямаше ;)

127

Смехуран

преди 13 години

Разбира се, че не са били Т.Попов, съветвали са го! Той че с преноса на рушвета си е за бой, две мнения няма, ама защо спецполицаите са решили да си направят и снимки за спомен. Та дори някой от тях е дал снимките или на медиите, или на адвокатите, или в съда. И оттам съдия Коев се превърна в Г.Димитров на Лайпцигския процес - не съдия, а обвинител и то тигър! Би трябвало Цветанов и К.Георгиев, ако са на мястото си, да намерят аматьора фотограф и предалия снимките и да ги уволнят дисциплинарно. А Ц.Ц. е подходил като типичен полицай - наказал един от тези с бронежилетките с порицание. И сетне се оплаква, че плюят по него. Ами като не знае как да реагира при такъв случай,така ще е.

126

Нерез

преди 13 години

"Благодаря Ви г-жо или г-не. Не зная какво работите, но много бих се радвала ако Вие сте в такива институции, като МВР и Прокуратура""Г-жо", "Г-не" ... абе *** или *** застреляна, ти нещо да не си объркал/а форума??!

125

Анонимен

преди 13 години

Джеф Стайн (Конгрешънъл Куотърли, Вашингтон, 08.03.2007): Най-могъщият политик (Бойко Борисов) в България () е близък съратник на известни мафиоти и е свързан с близо 30 неразкрити убийства в черноморската република. Миша Глени (МакМафия: престъпност без граници, 2008, Сиела, стр. 27): Бойко Борисов Типичен бракониер, превърнал се в дивечовъд. Д-р Хайнц Брам (Дойче Веле, 06.10.2008): Онова, което се чува от устата му, когато не успява да се контролира, не са високи политически

124

да бе

преди 13 години

кво стана с проверката за връткането на неясни пари между роднинските им сметки ? кой и за какви услуги плаща на министъра разни хонорари ? на кого върши черната работа ?