15

БТК до админа

преди 12 години

Триеш,ама не можеш да пишеш ....

14

гуньо

преди 12 години

До 11Толкова и разбираш от часовници. Половината са чисто швейцарски марки, а останалите са дизайнерски, които също се поръчват за изработка на швейцарски часовникарски производители. Оригиналите, разбира се. А иначе китайските ментета се разкриват от луната, не се налага дори да се отваря съответния часовник.

13

Анонимен

преди 12 години

аз затова си нося моя Q&Q и си знам че е оригинален китайски часовник :) макар че би трябвало да е японски но си върви перфектнона майка ми съм дал същата марка часовник но вътре машинката му е японска и се сверява само 2 пъти в годината когато се сменя времето и когато се сменя батерията но е доста старичък на годинки и затова е с оргинален механизъм вътре

12

Анонимен

преди 12 години

всичко произведено извън Китай е менте!

11

Анонимен

преди 12 години

Точно тези марки както сте ги написали едва ли са швейцарски. А и цялото написано е копирано от *** заедно с грешните марки.

10

до 8

преди 12 години

То и запазена марка Patek Filip няма , ( пише се Patek Philippe ) но грамотността на писарушите не се простира до там. Така написани марките наистина звучат като китайски. Все си спомням за китайския " i-Fone"

9

Анонимен

преди 12 години

Та часовника е измислен в Китай, от къде на къде швейцарските са оригинали?

8

Анонимен

преди 12 години

Едва ли грешките са нарочно, нали пише "Аксесоарите били със запазените марки на..."?Има ли запазена марка "Britling"? Или "Hubot"? хахах

7

Анонимен

преди 12 години

Според мен явно грешките са нарочно! Нали знаете анцузите адидас - адибас и това е същата работа със сменени букви xD ама как тогава щети за 12 мил евра не ми е ясно... или ги таксуват като оригинали!

6

Анонимен

преди 13 години

Контрабандата не може да бъде спряна. Не и в корумпирана отвсякъде държава като нашата.

5

Анонимен

преди 13 години

Hubot, Britling, Patek Filip, Tag Hawer....хахаха

4

xaxax

преди 13 години

"Hubot", "Patek Filip" ХахАХхахАхаАХ смех!

3

Анонимен

преди 13 години

Как ще не си заслужават, като са изрутили сума ти кинти от едното нищо.

2

Анонимен

преди 13 години

Моля ви научете се да пишете правилно имената на марките!!! Имам чувството, че статиите ги пишат някакви изключително неграмотни хора. Едва ли някой е чувал за марките : L&W (what the ***?), Hubot??? (Hublot), Britling!!! (Breitling), Patek Filip хахахахаха!(Patek Philippe), Tag Hawer !?!?!? (Tag Heuer). Толкова грешки в едно изречение съм виждал само в бисерите от кандидатстудентската кампания! Моля Ви вземете мерки!!!

1

мо

преди 13 години

Тия не че не заслужават, ама 5 год.си е доста, а като става въпрос за човешки живот и като има и убити,дори да са в катастрофи и да се измъкват с условни присъди, ей това не ми го разбира главата никак... Явно швейцарския капитал е толкова силен,че няма значение в коя държава се настъпваш с него.Нема ли някой адвокат да ги спаси тия???