203

до коментар №203

преди 12 години

сагласен съм с тебе.....напълносамо да добавя - И МНОГО ***.......но си въобрази - че е ВЕЛИК.......даказателство, че......ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ в гората.........има БЪЛГАРИ опитващи се да преживеят с 136лв. на месец/работили 40+години/........но ПРОСТИЯ това не го интересува..........ТОЙ/б.б./ гледа КАК и с КАКВО да си направи МАГИСТРАЛИТЕ...........

202

боко

преди 12 години

Най некадърния и нагъл премиер. Срам ме е от него.

201

Тошко

преди 12 години

цитат....Мен ми трябват работещи мотори, които да правят реформи, да контролират проектите, каза още Борисов. Ами защо бе Бойко не отидеш на някоя от новопостроените магистрали да си намериш там "ръководни" кадри - ако не ме лъже спомена ти е в "принципе"....а и за това много-много акъл не се иска - така, че покриваш изискванията.....лошото в случая е, че НАРОДА страда от "простотията" но - на теб нали не ти пука за НАРОДА......така, че дерзай

200

Анонимен

преди 12 години

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка 11 класСпи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб!Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве.На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори....Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

199

Анонимен

преди 13 години

Най харесвания политик е Борисов.Симпатизанти 164 107 само в бука, а в България на есен ще разберете.

198

Анонимен

преди 13 години

" Доста е нелепо да се говори, че в ГЕРБ има кой знае какви експерти, а да не говорим, че подготвени политици съвсем няма има просто безгласни партийни шушумиги. Този кадрови кадрил отново показва, че управляващите нямат никакъв кадрови потенциал. Треторазрядни фигури, като експертен и политически капацитет, се сменят от себеподобни. "

197

Анонимен

преди 13 години

хляб и зрелища !никои не коментира ниските доходи и високите цени на газ ,бензин , ток , храни и тн...ако ние не покажем че сме поумнели , те винаги ще ни броят за *** електорално стадо

196

Анонимен

преди 13 години

БОРИСОВ Е КРАДЕЦ

195

ИЛИЯН

преди 13 години

ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА УВОЛНИ БОЙКО БОРИСОВ

194

Анонимен

преди 13 години

Незнам кое е по -вярно : ние ли се излъгахме в Бойко Борисов или той излъга нас?!

193

Шопски

преди 13 години

Да ама той ти е любимия ,па е и добър!

192

стоян

преди 13 години

цена на барел петрол през2008г.115 долара,цена на бензин 95-1.78лв. при тиквата цена на барел,под 100 долара,цена на бензин95- 2,45лв. за литър, не ннееееее,не съм гласувал за БСП от 1986год. просто ИЗВОД,а в библията пише-по делата ще ги познаете.

191

Темерут

преди 13 години

Нека се опитам да ви кажа каква според мен е истината: Виждам, много го плюете Бойко, аз също не съм в някакъв възторг от него, но истината е, че се опитва нещо да прави. Я, си спомнете при предишните управления имаше ли някакви движения въобще? Правеше ли се нещо? И, там имаше некадърници, но не ги махаха, ами ги потулваха, да не им лъсва резила. И, за пред хората уж всичко си беше наред, пък нищо не се правеше...

190

Анонимен

преди 13 години

Пътят е един -----БОЙКО БОРИСОВ

189

BIG AL ::)))))

преди 13 години

В земеделското министерство или ще сложа още един зам.- министър, или ще освободя един...))))))))))))..................Глей сега , компир..Да не се мъчиш, предлагам да фърлиш боб или на мачлето - ако паднете- махаш един , ако спичелите- слагаш още един, или да ти гледат на кафе ..Може и Цветито да поканиш- ако дойде- слагаш , ако не - махаш ,или ако златев не ти се обади 2 дена- махаш, ако те викне- на голф- слагаш..)Изобщо, не се мъчи да мислиш.Я виж как е плана на хеликоптера тези дни - къде ще фърчиш...))))

188

Анонимен

преди 13 години

poday si ostavkata ti

187

,,Lari,,

преди 13 години

SIGURNO DQNKOV SE SPRAVQ OTLI4NO.MINIMALNATA 120 EURO.KAK MISLITE PO NESHTATA.NE 20O OOO XILQDI ,AMI OSHTE TOLKOVA SHTE SE SPASIME OT MIZERIQTA.NEKADARNIZI.

186

СПИРО

преди 13 години

Болен е човекът.България се управлява от изкукуригали от ДС бивши и настоящи ченгета.Затова сме и на този хал-във всяка институция или изкукуригали пенсионирани другари,или наркоманизираните им внуци с "купени" дипломи.Мъчно ми е за хилядите висшисти,които са изчели томове академична литература,явявайки се по три пъти на изпит.За съжаление,същите пълнят борсите.Няма да се оправи България ДОКАТО НЕ се отвори Белене!

185

az

преди 13 години

най-добре да е костов и да се връща в лесото ако и от там не го изгонят този несъстоятелник

184

Анонимен

преди 13 години

до 182станишев 4 години също се учеше и нищо не научи.