145

Анонимен

преди 12 години

5ydjrei jdtj

144

ves666

преди 12 години

*** e goliam voinik geroi koito e vouval 3 god na fronta obiknoven voinik ako vsichki oficeri sa bili kato nego germania shteshe dnes da bade nad vsichki. voini e imalo i pak shte ima chovechestvoto e sposobno da se vazproizvejda taka che kolko ybiti e samo statistika.

143

Анонимен

преди 13 години

някой му плаща да говори така тоя *** милиони избити жестоко.

142

Анонимен

преди 13 години

До NN пропуснал си спирането въвеждането на Sturmgewehr 44, като масово леко стрелково оръжие в немската армия. Изобщо , на всеки трезвомислещ човек би трябвало да му е ясно , че Хитлер е бил маша в ръцете на много, много богати и влиятелни хора...които в крайна сметка са имали за цел разоряването на германския народ и отслабване водещите позиции на Германия.

141

vlady

преди 13 години

Ворошилов, Тимошченко и Мехлис наистина са се издигнали благодарение на Сталин и са били много честни и почтени хора за разлика от царските офицери ***. Единствената им слабост е недостатъчното образование - само Мехлис има завършено основно, но това не е сериозен проблем по-важна е честността и предаността, великия Сталин го е разбрал.

140

Анонимен

преди 13 години

Adi ve taq voina beshe predi 1000 godini ai vzemete da q prevyzmognete veche ...

139

spqam

преди 13 години

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби

138

Рос

преди 13 години

Хитлер е бил причината Германия да загуби войната. Не мога да разгледам въпроса диалектично точно тук.Прочетете спомените на фон Бьозелагер, Паулус и пр. Книгите са написани доста добре и се четат бързо, като същевременно предлагат ценен анализ от съвременници и преки участници.Има още една интересна книга "Аз бях лична охрана на Хитлер". Става въпрос на Рохус Миш, който съвсем случайно попада в SS и е избран за лична охрана. Стига сте лаяли, като сте прочели три реда през живота си.

137

Гьобелс

преди 13 години

Човека иска да каже, че не подкрепя резултата и победителя във втората св.война ! И аз !

136

някой1

преди 13 години

До: номер 129Хитлер си е бил луд и то от опасно лудите!И аз не го смятам за такъв - доказват го лекари психиатри. Гледал съм много документални филми - намират една негова братовчедка, *** в психиатрична клиника. Според новите нацистки закони я изпращат в концентрационен лагер, където умира! Хитлер не се е трогнал особено от това че тя му е кръвна роднина, но гените са си гени.А останалото което твърдиш - за причините на войната - много прилича на нацистка пропаганда.

135

Анонимен

преди 13 години

140 концепцията на сърказма май ти е чужда. Запознай се с нея интересна е.

134

някой1

преди 13 години

До: номер 122Аз никого не съм наричал ***, май нещо си се объркал.А за това че Сталин е бил многократно по-жесток съм напълно съгласен.Всъщност, факт е че Хитлер дори се е гордеел че е бил ученик на Сталин - дотолкова му се е възхищавал и явно не е успял да го надмине.Има много други факти, например, нацистката ГЕСТАПО са били обучавани от агенти на НКВД, в годините преди войната когато СССР и Германия са били в добри отношения, и много други малко известни факти.

133

rex

преди 13 години

134 ТИ СИ ***! СТАЛИН ИЗДИГА нови И честни командири-ВОРОШИЛОВ,ТИМОшЧЕНКО,МЕХЛИС !? Скоро не се бях смял така! Аман от неграмотници!

132

някой

преди 13 години

Отрасва в семейство на евреи-комунисти, разберете го!

131

NN

преди 13 години

ето само малка част от гениалните решения на хитлер:оставя англичаните да се евакуират при дънкерк (правел си е сметки да води мирни преговори) ; не довършва войната с англия въпреки че е имал двойно повече самолети и пет пъти повече войска;не изпраща подкрепления на Ромел в северна африка ,където е бил петролът,които му е липсвал от началото до края на войната но за сметка на това напада русия с 10 пъти повече войска ,където пък въпеки съвета на генералите разделя армията в три направления ;не позволява на паулус да се изтегли от сталинград докато още е можел , при курск пък вместо да продължи атаката както е настоявал Манщаин нарежда отстъпление и подарява победата на руснаците ; няма пари за повече подводници обаче има за изгъзици като бисмарк които е струвал майка си ибаща си а не е свършил никаква работа , давал е с широка ръка пари за танкове като тигъра ,които руснаците дори да загубят 10 t34 срещу един тигър пак са били на далавера за атомно оръжие където германците са били много по напред в началото на войната от американците пари също няма, реактивните самолети които реално е можел да произведе към 40-та година се появяват в ограничена бройка едва в 45-та и още много такива брилянтни ходове то затова чърчил спира изпълнението на перфектно организиран атентат срещу него ...абе гениче си е бил отвсякъде

130

Стефка

преди 13 години

Офф пак някой е решил да драматизира защото няма за какво друго да пише.Голяма работа все едно е убил някой.

129

anonimen

преди 13 години

kakto ***,taka i tozi LARS FON TRIER SA OPASNO LUDI !DEPRESIATA I ALKOHOLIZMA SA SERIOZEN PROBLEM NA DATCHANITE.

128

някой

преди 13 години

Ларс фон Триер (на датски Lars von Trier), (рождено име: Ларс Триер). Роден е на 30 април 1956 г. в Копенхаген, Дания. Отраства в семейство на евреи-комунисти и както той споделя години по-късно, в дома му не са почитани особено чувствата, религията и веселието. - Ето кой прави филми за Хитлер!

127

vlady

преди 13 години

За сравнение при Хитлер лагерите са били пълни с невинни хора. Също така Сталин прочиства радикално паплачта в армията 1937-38г. и издига нови честни командири с високи морално-политически качества - Ворошилов, Тимошченко, Мехлис и т.н. Хитлер оставя много опитни офицери в армията, не прави голяма чистка и това е една от основните причини да загуби войната.

126

vlady

преди 13 години

Сталин е пращал хора по лагерите с основание поне в повечето случаи - нахалници позволили си да критикуват вожда или някой от приближените му, кулаци-експлоататори които работят и развиват стопанствата си вместо да фиркат като примерно бесарабските българи и т.н. Между бесарабските българи е имало малък брой честни пияници и пройдохи получили длъжности в областния комитет на партията. Също по лагери са били жените на Каганович, *** и Калинин с профилактично-възпитателна цел.