72

Веселяк

преди 13 години

Дадох ти плюс,но дадох и на този под теб,защото и двамата сте прави.Всичко зависи от прага на солидарност в обществото.

71

Ралица

преди 13 години

Но все пак живееш в България и храниш не 10, ами много повече ***. Ситуацията тук е същата, само дето онези в САЩ са интегрирани по-добре и образовани в по-голямата си част!

70

Анонимен.. АЛКОХОЛИК

преди 13 години

Честно да ти кажа, предпочитам да си купя Смартфон, пред това да си дам парите за изхранване на 10 ***.. За кво са ги раждали??? Нямат пари да хранят и 1 гърло, а родили цели 8 деца ........

69

Аз

преди 13 години

хаха леле тая как не я е гнус да се погледне в огледалото?!?! В България е пълно с такива прасета, обаче със самочувствие до ушите и хич не им пука, че са като желета (puke). Аман вече от такива свинки, изрусени, надути, дебели и със самочувствие. Няма по-гнусни жени от тия (puke)(puke).

68

Анонимен

преди 13 години

Тая от снимката кърти ! Ама кърти бетонова стена с рамо !

67

Анонимен

преди 13 години

62:"консумеризъма" не е само яденето. Може да си слаб и пак да си консуматор. По същата логика, много по-ужасно е да знаеш, че някъде хората умират от глад, докато ти си подменяш смартфона, който си купил преди 5-6месеца с нов модел. Същото е и с модните дрехи и т.н. За покупки от категория "други" се харчат ужасно много пари, не трябва да се гледа само в преяждането.

66

Анонимен

преди 13 години

Намеренията им са добри, но не и методите.

65

Д

преди 13 години

Ми освен да ги избием ...

64

мен

преди 13 години

То, че е дискриминация, дискриминация е. Ама това с храната мога да го сравня с наркоманията. Виждаш, че се тровиш и продължаваш. Не мога да си го обясня, то към здравето много хора са безхаберни, докато го имат(то по тая логика и пушачите да ни ощавят), но толкова наднормено тегло ти ограничава и движенията, да не говорим на какво заприличваш.

63

Тата

преди 13 години

Елате тук...Диета - Бългорско правителство

62

до 62

преди 13 години

Не знам дали "консумеризъма" води до това. Там дето умират от глад са си умирали и преди 100 години от глад...Но виж такива бонбончета като това на снимката наистина са продукт на съвременния твой така любим "консумеризъм" :)))

61

Анонимен

преди 13 години

Ама тая на снимката е е*аси свинарника...

60

чревоугоднички

преди 13 години

Как пък не им е гадно да се тъпчат без мярка докато станат с отвратителни тела като бъчви ?! Абе когато видиш ,че имаш засилен апетит ,върви на лекар бе мама му стара ,все ще се намери някакво лечение докато още е рано ! Никой не е казал хората да са чируси , но си има мярка за нормално телосложение !

59

Анонимен

преди 13 години

До какво води консумеризъма. :)В едни страни умират от глад и се радват на коричка хляб.В други страни ядат до пръсване субекти, имащи повече общи черти с прасета, отколкото хората.

58

mind twist

преди 13 години

$50 на месеш и пак ще е малко. Не може да се разплуеш като желе и да натоварваш обществото повече а да лпащаш същото.

57

anonimen

преди 13 години

za poreden pat se obezdavam 4e tiq v amerika sa palni nenormalnici

56

До 47

преди 13 години

Умре ***, която те хвалеше...

55

левент

преди 13 години

съвсем нормално. всеки има правото да прави квото си иска /в рамките на закона/, но ако не иска ПОМОЩИ. шом иска ПОМОЩИ, ще спазва правила. значи тия искат ПОМОЩИ за лечение - пише си. ами като искат, ОК, получават - но лекарат им предписва ПРАВИЛА. ако искат помощите, ще спазват правилата. ако не искат правила - да правят квото искат, но на собствени разноски. нищо дискриминационно няма тук.

54

pepo

преди 13 години

Да си репресиран защото си различен, а не еднакъв... т.е. елитен. Да прибереш тайно след втората световна война всички нацистки мозъци развивали програмите по евгеника на Хитлер.Това е толкова типично за САЩ. Всъщност това е САЩ!

53

пием, пеем, пушим

преди 13 години

И аз си плащам осигуровките и данъците, не ползвам такива услуги през здравната каса, а ходя в частни клиники, ако се налага. Нe разбирам какви са ви претенциите, че ми плащате лечението. И кой ви каза, че пушачите боледуват повече, като примери за противното - много.