63

свн

преди 12 години

тотю като какъв се е разпоредил в НОИ че немога да се сетя

62

Боби

преди 12 години

Българите сме мързеливи завистливи лъжливи крадливи и Неудовлетворени *** Успех на госпожа Караиванова

61

д д

преди 12 години

Оставете я да поработи и тогава коментирайте а завистници в България много

60

Канев

преди 12 години

Ако стане управител ще е следващият провал за ГЕРБ. По зле е от Митрева. Пълен незнайко по общественото осигуряване. До сега се бореше да махне Митрева, сега чака да я изберат за управител. Тежко на осигурителното система. Призив към ГЕРБ- разбираемо е, че нямате специалисти в тази област но не бързайте да я избирате, ще ви продаде за жълти стотинки. Сменя си партиите като носни кърпички. Кариерист!!!!!!!!!

59

ДОЧО

преди 12 години

Поредната кариеристка, която хабер си няма от осигуряване..........Аман,няма управия в РБ

58

старозагорец

преди 12 години

Това за НОИ в Стара Загора си е публична тайна.Така ли ще се спре източването с неадекватни събрани от кол и въже инспектори, които могат да бъдат измамени от начинаещ счетоводител? НОИ Стара Загора е приют за всякакви, които си търсят работа, независимо дали въобще са завършили нещо. Кога и кой ще провери това и тези некадърници ще продължават ли да тровят граждани и фирми с некомпетентност и незнание????? Докога??????????????????

57

надежда

преди 12 години

Господин министър на социалните дейности,НОИ има 24 членове на Надзорния съвет, Вие сте председател, интересно е дали сте запознат с казуса НОИ в Стара Загора? Известно ли Ви е, че там в последните години масово се манипулират конкурсите и се назначават всякакви инженери и хора със всевъзможно образование, но не и компетентни специалисти? Дали сте наясно за множеството конкурси и подбори за инспектори с изискване за образование "средно или допуснати до зрелостен изпит"?

56

КОМПЕТЕНТЕН

преди 12 години

ГОСПОДИН МИНИСТЪР НА СОЦИАЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ ,ПОЗНАВАМ МНОГО КАДЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ ЗАВЪРШИЛИ ,,СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ,,И ,,ИКОНОМИКА И УПРАВЛЕНИЕ,, ,КАЖЕТЕ КЪДЕ ДА СЕ ЯВИМ ,ЗА ДА ВИ ПОКАЖЕМ ,КАКВО МОЖЕМ .А ТЕЗИ КАТО ВЕСЕЛКА ГИ ИЗПРАТЕТЕ В НЯКОЯ ЧАСТНА ФИРМА ДА ОПРАВЯТ СЧЕТОВОДНИТЕ СМЕТКИ.ЕХ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ ОПРАВИЯ НЯМА.ВСЕ НАЗНАЧАВАТ ХОРА КОИТО СА ХОРА НА ЕДИ КОЙ СИ.ДОКОГА ТАКА УВАЖАЕМИ МИНИСТРИ И ВСЯКАКВИ УПРАВНИЦИ?????

55

карловка

преди 13 години

това мекотело е от Карлово и недоумявам как това тъпо момиченце което само се хилише като малоумно стигна до тук, тя няма мозък за чистачка, но бях чула след гимназията че е приета във ВИИ "Карл Макс" от квотата на тогавашния ректор, леле "няма такава дървава", та тя е *** бе хора

54

знаещ

преди 13 години

а знаете ли чия снаха еБКП БКПиначе е страхотия а ква бешееееее еххххххкомпетенция та дрънннннн

53

ikonomist

преди 13 години

CVAR6IXA LI KADRITE NA GERB,TA SI VZEXA BELQTA S kadar ot DRYGA PARTIQ i BEZ MIKAKVA LOGIKA V NAZNA$ENIETO I.NEKA TOTU MLADENOV SE MOTIVIRA-TOI TOLKOVA XARESVA6E MITREVA,NO SEGA SI MAL4i I POSO4VA EDIN NEPODXODQ6T 4OVEK.TOTU MLADENOV DA SI XODI-TOI E PO-NEKADARNIQT OT MITREVA,toi e zalojil PRAVILA GENOZID ZA VSI4KI POKOLENIQ,camo o camo da e TAM NA MINISTERSKOTO KRESLO,no NAI -VINOVEN E TOZI KOITO DIKTYVA TAZI VREDNA ZA OZELQVANETO NI POLITIKA,A TOVA E EDINSTVENO I SAMO MINISTAR DQNKOV

52

Анонимен

преди 13 години

Има физиономия на нагаждачка и подлизурка...

51

марко-1

преди 13 години

Сега пък човек на царя и д.п.с.

50

Анонимен

преди 13 години

авеее кажете за парушистката на дпс любимка на дпс депутат коя беше тя

49

ikonomist

преди 13 години

kakavto e mar6rytat na trydovata dein ost na tazi gopoja,takiva 6te sa i o4akvaniq4a za neinata rabota,nali?

48

Анонимен

преди 13 години

о-о-о, познаваме я, познаваме я и почти всичко написано е вярно.

47

спрете се!

преди 13 години

ХОРА, СПРЕТЕ СЕ - ГОТОВИ СМЕ ДА ОПЛЮЕМ ВСЕКИГО, БЕЗ ДОРИ ДА ЗНАЕМ НЕЩИЧКО ЗА НЕГО. ВЯРНО Е, ЧЕ МНООООГО НИ СЕ Е НАСЪБРАЛО, ВЯРНО Е, ЧЕ ИМА "ПАРАШУТИСТИ", НО ХАЙДЕ ДА БЪДЕМ МАЛКО ПО-ТОЛЕРАНТНИ - ПОНЕ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ ПОЗНАВАМЕ.

46

един там

преди 13 години

тя е в НОИ от ДПС квотата от едно време и остана. Като Валери Апостолов, Иван Попмиланов и още доста такива, забележете - български имена :)Шеметна кариера в някакво данъчно, като началник обслужване и на топло в квотата 3-5-8. Сега вече е звездния момент

45

Анонимен

преди 13 години

Ле-ле, ле-ле, ле-ле....

44

Веселка е удобна

преди 13 години

Беше през мандата на НДСВ и Тройната коалиция. ГЕРБ я завариха, но при предишната рокада не я махнаха - сигурно Христинчето Христова и Миленчо Велчев са плакали на някое рамо. Сега обаче мотивите за освобождаването на Хени трябва да се отнесат и към нея и работата ще се оправи. Стоенето й там не е за препоръчване.