6

Анонимен

преди 13 години

Най -после ! Най накрая няма да има селскостопанска техника по магистралите в петък следобед ! Това трактори, редосеялки, комбайни, москвичи, жигулита...... Че от комбайните по магистралата ,човек не може да задмине ,бе ! Много широки и таман да изпревариш и отсреща кола ,а лентата непрекъсната !

5

MERY

преди 13 години

Очаквам да видя кое правителство ще има смелостта да забрани изцяло движението на тировете през България в почивните дни /събота и неделя/, защото тогава е ад. Всички турски тирове гледат да минат тогава през България и Румъния, защото в другите европейски страни тогава движението им е забранено. Мисля, че икономиката ни няма да загуби от такава забрана!

4

мен

преди 13 години

По-скоро трябва да е от 12:00 до 20:00 часа, защото тогава е най-горещо през лятото и асвалта се размеква, и тежките автомобили му е*ават майката.

3

Анонимен

преди 13 години

a tezkotovarnite 6te hvar4at li?

2

дзвер

преди 13 години

"Правителството забрани движението на тежкотоварни автомобили, селскостопанска техника и трактори по магистралите от 20 май до 30 септември за времето от 16 до 22 ч. за последния работен ден за седмицата." ДЖУРНАЛИСТИ, трактори и селскостопанска техника и сега не се движат по магистралите.Седем реда статия и пак сте сбъркали.

1

al

преди 13 години

Браво!