27

НОИ

преди 13 години

Доста бушони гърмят,ама не достатъчно. А бабата,която ни натресе поправката с болничните сега трябва да съжаляваме, щото ни изкара не болни,а мошенници. Нека реве сега,та да види как хората реват. За какво реве, като ще вземе огромна пенсия.

26

Анонимен

преди 13 години

Поздравявам Ви г-н Цветков ! И аз бих напуснал загубеняците от ГЕРБ.

25

Миро Колев

преди 13 години

Ще се върне ли при мен моята любима жена, която ме напусна а без нея много страдамДА +НЕ

24

ринго

преди 13 години

Шушу мушу и хоп някой в казана тихомълком! Типично в стила на мижитурката Дянков който няма начин да не цвърти на ухото на Бокоза всеки който не му угажда .Ей много са фалшиви тия бе ...не искат в момента вътрешна опозиция .Кой ли ще е следващия по независим .Сещам се за Трайчо Перуката.Искам мишката Дянков да прецака слона Цецко голямо шоу ще стане като се провалят на изборите за президент.След Жельо Боко ще е най голямото недоразумение но си мисля че няма да стане все пак зависи от ДПС гласове

23

ЪЪЪ

преди 13 години

Те в последно време са все изненадани и стресирани!!!!Аде всичките на 4-ти километър да им дадат по едно хапче и да ги изолират от народа за неопределено време, че нещо много се нервя напоследък!!!!!

22

Младоженец

преди 13 години

Ще се оженя ли скоро Да + Не -

21

още чакам

преди 13 години

Искам да видим момента в който ГЕРБ ще бъдат изненадани и от оставката на БОРИСОВ

20

хм...

преди 13 години

ми така е, ББ не ги е уведомил неговите шефове какво са му заповядали.

19

111

преди 13 години

Много изненади ги чакат тепърва.Боко каза,че не го интересували хората/че живеели зле/.Да ама те се интересуват от него...

18

Мартин на 12

преди 13 години

Бате Бойко не знае защо Цветков си подаде оставката и сега се чуди кой да сложи на този пост за да краде и от транспорта!!!

17

ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ...

преди 13 години

Трябва затвор за ОПГ/организираните престъпни групи/ в централата и областните ДАЙ/И/ на агенцията АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ ,където корупцията бе издигната на ново непознато до сега равнище.Превърнаха държавният контрол в престъпен бизнес за групово обогатяване и рекет над неправилните.Цената на купените шофьорски книжки хвръкна много над 1000 лева.Много точно попадение ще бъде , да започнат от първенците в капиталистическото съревнование и наследство от тройната коалиция , скочили на борда на ГЕРБ, защото преди изборите ни предстои международен скандал със съседите.

16

Somebody

преди 13 години

E кво се изненадваш, Борисов, нали точно твоето образовано *** Дянков го натисна да подаде оставка... Ама ти си *** и не виждаш как "малкия" "американец" те манипулира!

15

Митко

преди 13 години

Сашко Президент , Сашко Президент, Сашко Президент.

14

Анонимен

преди 13 години

Разработка на руснаците...

13

Анонимен

преди 13 години

А ГЕРБ ПАК ЛИ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА ИЗНЕНАДАНИ КОГАТО ФРЪКНАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА?

12

бай Курти

преди 13 години

Не тук не е обяснено правилно. ГЕРБ са изненадани, че човека им е отказал подкупите вече и е проявил непознатото за тях нещо наречено "човечност"

11

до анкетьора

преди 13 години

Ще ме цунеш ли по г..за ?Да +Да -

10

Gonzo

преди 13 години

Гупости ние в България добре живеем, каза Батко. И мен да ме возят безплатно, да спя в резиденция Бояна и още куп екстри и аз ще живея добре. Пък и хеликоптер без пари ще имам!

9

мазохист

преди 13 години

ще гласувате ли изобщо ?

8

мда

преди 13 години

Симеончо и Цецко се надпреварват да кадруват кой по-добре да угоди на слънцето