158

Анонимен

преди 12 години

164, абе бегай от тук, че си много ***!

157

Ivanov

преди 13 години

Tezi bezrabotni huligai nqmat 2 lv. v djoba si da si kupat kafe , tragnali ATENTATI da pravat ,skapana DARJAVA nemogat edin zakon da priemat i da zabranqt takiva 6estviq kato tozi ATENTAT ot strana na ATAKA ,6to za partiq tova.Misleh tova lqto da se prebiram v Blgariq na more , no ste hoda v Palma de Mliorka , neka tezi gladni jadni bezrabotni huligani ot ATAKA da hodat na more ta da vidim kolko oborot mogat da napravat.

156

Анонимен

преди 13 години

Към 156 !))) Ти и твоите 163 760 фена в ФБ, пак не стигате цифрата от 200 000 които желаят да напуснат страната и то имено подсилено, заради сегашното управление на "ГЕРБ" и ББ. Прочете ли статията "200 000 души "не искат да живеят в България""И това е анкета,не е мнението на всички...времете ще покаже и тогава се върни и прочети коментара си оракуле!)))))

155

Анонимен

преди 13 години

към 157 явно не знаеш какво да пишеш.Мога да кажа че Борисов е единствения политик на който феновете в бука се увеличават от 200 до 300 на ден.

154

УФСЪ

преди 13 години

до 158и каква е връзката с дискусията?? - да не би да има "дълбог психологически анализ на виртуалността"или просто сбърка форумае понякога трябва и да се чете ( не е задължително да се мисли)

153

Анонимен

преди 13 години

Айдееее... Другарите ни заляха с алена диария...

152

аз

преди 13 години

Само Румен Петков може да е най-добрия президент.Вижте как се опери на цяла Америка и сега Уорлик трепери целия и се моли да не го свалят

151

чл. 212 (а) (2)

преди 13 години

' Румен Петков: Никога не съм уринирал във фонтан! 'Koй трябва да бъде следващият президент на БГ ?Кой е ' творецът ' на фразите : ' Куйович, Муйович, Уйович ' , ' Муйо пилата ' , ' *** и пульо ' , ' Ще взема душата на Уорлик ! ' , ' Уорлик е *** ' ? Тези фрази са форма на ' висша дипломация ' и затова Р.П. трябва да бъде следващият президент на БГ !Необходимо ли е да се променя конституцията заради Сергей ? Сергей използва ли фрази като горните ? Ако Сергей не владее формата на ' висша дипломация ' като Р. П. , то тогава за какво му е да става президент на БГ ?

150

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Ами ще ти кажа Анонимко 156. Първо потърсих във фейсбуук и не видях страница с толкова фенове на Борисов, но пък имаш доста групи против герб. А отностно колко биха гласували за герб, май ще си останете с тези 163 760 и повярвай ми и с тях може да не останете.

149

Анонимен

преди 13 години

Аз и още 163 760 фена сме за Борисов само в бука.Познайте колко са за него в България.

148

Читател

преди 13 години

Абе вие, привържениците на БСП, понеже сте стари хора и скачате от леглото рано сутрин, веднага започвате атака с/у гербаджиите и хвърляте лиги наляво и надясно! Запазете лигите си и за други дни! И кого защитавате: милионерите руменовци, Гущеров, Кр.Гергов, Г.Гергов - Свинаря, Гуци, дето беше вареста, В.Златев, Н.Банев, Масларова с двата грамадни апартаменти в София? Разбирам, че ви хваща старостта, ама отвреме навреме вдявайте; питайте и децата и внуците си какво представлява върхушката на Столетницата! Ега ти лявата партия с милионери начело! И по-малко емоция, че за стари хори тя е противопоказна да не вземете да гушнете здравеца!

147

Озадачен

преди 13 години

Вие се благодарете,че синът на Пъпеша - Евг.Танчев, е шеф на КС и че там е бъкано с хора на Тройната коалиция - престаряли, кандидати за старчески дом, които ви играят по свирката. Защото това не е институция,която си казва мнението дали дадено решение или закон са законосъобразни, а направо измести НС от неговите законодателни функции. Ама така ще е ,когато за членове на КС назначават хора в доста напреднала възраст, а тя си казва думата - едни помъдряват, други се вдетиняват,трети - оглупяват, четвърти ги хваща склерозата. И когато гояма част от депутатите не знаят за какво са избрани и че РъБъ е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА , а не вилает на Първанов и Танчев. Затова Станишев точи брадвата и се хили на управляващите: ако много знаете,всички приети от НС закони ще ги даваме за мнение на Дядя Женя и четата му!

146

Анонимен

преди 13 години

Тиквения чупи *** всеки ден. Скоро ще се махне, но съсипа напълно и бизнеса и хората.

145

Зак

преди 13 години

Още малко. Само още няколко месеца остават, докато се премахне тази *** от конституционния съд - първите авери на Гоце. И за вас и за Гоце ще има съд само да дойде президента на ГЕРБ.

144

Анонимен

преди 13 години

Тая *** Тиква явно се помисли за недосегаем диктатор! Няма да стане, другарю Борисов, комунизмът си отиде!

143

Анонимен

преди 13 години

TIKVATA RAZBI I BEZ TOVA OSHUSHKANATA NI DURJAVICA. I PRODULJAVA. A TUK NEKOLKKO PLATENI GERBERASTI, RIMUVA SE S ,,DERASTI, GO VUZHVALIAVAT, LIJAT MU..SESHTATE SE. I KAKVO...PONE S IMENATA DA IZLEAZAT A TE ANONIMCHICI. BREEE, MNOGO SE NAVUDIHA ANONIMCHICI GERBERASTI, AMA KAT MU DODE KRAIA NA TEHNATA ZVEZDA KVO SHA PRAVIAT? AZ VIKAM DA SI IDAT S NEGO U AMERIKA DET SHTE IZBEGA. AKO OSTANE TUKA SHTE MU SE STUJNI. ABE TAKA SI MISLIM. PODOBRE E DA GO NEMA AKO MOJE OSHTE DNES!!

142

Епидемиолог

преди 13 години

Хора, пазете хигиена!!! Този сайт е заразен с нов опасен щам на escherichia coli. Новият болестотворен микроб е изолиран, изследван и наименован - "escherichia coli Kutevika". Болестта започва с несвързано бръщолевене и обикновено завършва с мъчителни кърваво-червени диарии по форумите. Сред народа заболяването е известно като "Кутево осиране" (още "социалистическо осиране"). Има данни, че щамът е бил създаден в Съвеския съюз и е пренесен в Родината от Кутев.

141

Охранител

преди 13 години

Не 120, дори и 99 депутати са ни много!!!

140

Анонимен

преди 13 години

за Бойко -плюспротив Бойко -минус

139

dreben

преди 13 години

От доста време търся някой дето да си признае, че е гласувал за ГЕРБ. Анонимни, колкото искаш, но с името си никой не застава. Хубаво би било ако поне срам ги е хванал...