67

УФСЪ

преди 13 години

Ей аман от премълчаване!!след израза " В нашето правителство...." следваше "Всички са равни ДО СЕПТЕМВРИ"айде прегледайте пак интервюто, ПЛС

66

Анонимен

преди 13 години

Правилно, стига да не крадат и да си вършат работата, като Фандъкова.

65

многоженец

преди 13 години

въеми сключи брак с тях,щом толкоз ги обичаш.

64

фандъкова

преди 13 години

Особено един - в пола..... :))))

63

сваляч на плажа

преди 13 години

САМО НЕ ОБИЧАЙ ВАРНЕНСКИЯ КМЕТ, ЗАЩОТО Е МНОГО КРАДЛИВ, СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ГЛ.СЕКРЕТАР НА ОБЩИНА ВАРНА. БОЙКО, ПРАТИ ВЪВ ВАРНА ДЪРЖАВЕН ФИНАНСОВ КОНТРОЛ, И ЩЕ ВИДИШ ТОГАВА ДА ЛИ ЩЕ ГО ОБИЧАШ КМЕТА-ГЕЙ. ПРОВЕРИ ул. ДЕВНЯ ЗАЩО ТОЛКОВА ТЕСНИ КРЪГОВИ КРЪСТОВИЩА Е НАПРАВИЛ, ЗАЩО НЕ ДОВЪРШИ АСФАЛТИРАНЕТО НА ул.САХАРОВ И ул.ДЕВНЯ. ТОВА Е МАЛКА ЧАСТ ОТ КРАЖБАТА. ПРОВЕРИ И ТОГАВА ОБИЧАЙ ТАКИВА КМЕТОВЕ БЛИЗАЧИ И СЛАГАЧИ.

62

zetxx

преди 13 години

awe ne6to mi kuca celata rabota :)

61

Митко

преди 13 години

...БСП са Комунсити а ГЕРБ са замаскирани Комунисти , вън от България червни плазмодии...

60

хвалипръц

преди 13 години

ТОЗИ КРИМИНАЛ ЛИ УПРАВЛЯВА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА?

59

Анонимен

преди 13 години

Малееее! Какъв лицемер! Сега започна и кметовете да обича:)

58

Марти

преди 13 години

до 58знаеш ли,катосе змаисля си напълно прав за комунистите и зоопарка.И в най-личната клетка да се сложи най-личния комунист ,който в момента е на власт(ББ).Заедно с него и дясната му ръка или топка,кйой както иска да го проема(Цвъ.Цвъ.)А за да не им е скучно в клетката,може да им вкарат и видната генералска щерка и комунистическа любовница Цветелина Бориславова.

57

боко

преди 13 години

Компира много *** бе. Срам с такъв премиер.

56

ЗООВЪД

преди 13 години

Мръсни и крадливи комунисти никога повече на власт.Да се подходи радикално към тях, и да се оставят само някалоко екземпляра в Софийската зооградина за спомен за поколенията.

55

Анонимен

преди 13 години

До 58,БСП са най-дбрите, те строят, правят, но все не успяват да резнат лентата. Май си те точно така, една работа до края неможе да свършат добре че дойде един *** Пжарникар та им довърши работата. Само не ми е ясно как хем плювате че магистралата за нищо не става, хем вие сте я направили. ББ само резна лентата и той виновен...

54

Вярно бе

преди 13 години

Колко много му попречи предното Правителство,че не можа да "построи"дори завода за ***!Добре че му оставиха готови довършени обекти та да им реже лентичките!

53

Анонимен

преди 13 години

До 56,От там се връщам за съжаление всички часове за прегледи са заети от червени хмери. На есен трябва да ида...

52

до 54

преди 13 години

Ходи на психопреглед бе гербераст.

51

Боб

преди 13 години

До Chikatilo,Много си прав ще те сложим в зоопарка да те гледат децата, защото такива като теб са застрашен вид, вече почти изчезнали. Хората чужбина като се срещнат и се поздравяват тук си поздравяваме майките като се срещнем.

50

очевидец

преди 13 години

Може да е ***, ***, селянин, безпардонен тип, и къв ли още не, ама такова строителство ползу роду, не е имало от 1975г., и то с чужди/европейски/ пари. За съжаление не може с магическа пръчка вся и всьо да се оправи веднага.А вие плюещите от злоба гледайте да се не удавите в собствените лиги. Да, наистина изборите ще покажат кой крив, кой прав!

49

до Червените Кхмери

преди 13 години

По-добре Полицейщина отколкото Червените Кхмери.

48

нема как

преди 13 години

Напрежението си казва думата. Ччовекот вече изпуши! Направо го съжалявам.