196

Дона

преди 13 години

Госпожо за съжаление само с достойнство благотворителностне се прави, а трябват пари.А пък лесни пари най се харчат за такива цели.И най вече каква ще бъде ползата от тази инициативаизкуство в публичното пространство.Това наистина е най важното за гладуващия народ,не мислите ли?

195

Стоян

преди 13 години

Няма ли кой да провери как тази пикла успя да натрупа това богатство? Къде е Боко-тиквата ?

194

Да,но

преди 13 години

Красавица е Цветелина, красавица, хубава дама,ВИВА БОРИСОВ, ВИВА ГЕРБ

193

Анонимен

преди 13 години

на почивка в тенерифе да посети супермаркет :)

192

samodiva

преди 13 години

Кой ще й даде парите по този проект ?

191

do 195

преди 13 години

ГОСПОЖО! Цветелина не само че не се занимава с благотворителност, но както се вижда от текта по-горе фондацията и се заниваме с БИЗНЕС - купила си е банка. ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО! И има наглостта да вземе 800 000 лева даром от Фандъкова! Ех, Боже! И на вас ли ви дават, че така ги защитавате!

190

само питам.

преди 13 години

Много женско обкръжение ? Тя има ли си гадже ?

189

Деб.

преди 13 години

Сега разбирам защо Бойко понякога ръмжи. Той горкичкия само кокалчета е глозгал !Шегата настрани, свалям шапка на силните жени !

188

svetla

преди 13 години

bravo madam, pokaji na sveta kak rabotlivi sa balgarkite... jelaem ti uspeh, madam, i prezidentski stol ...

187

Анонимен

преди 13 години

Какво пречи на г-жа Бориславова да се занимава освен с банкерски бизнес и с благотворителност?Всеки достоен българин би трябвало да и последва примера!А не като кирливите *** в тоя форум да плюят и лаят само!

186

USA

преди 13 години

Бах ти грозила :-D

185

7ъу

преди 13 години

Безвъзмездни 800 000 лв.на фондацията? За какво? За култура???? А фондацията купува банка! Браво на общинарите продажници! Нека ви тежат на съвестта хилядите болни и бедни деца!

184

моля,моля

преди 13 години

Маджо е лицето купило Кремиковци чрез 26годишния собственик и кредит от ***

183

Света

преди 13 години

Браво на мнозинството в Столичния общ. съвет за безвъзмездната помощ от 800 хил. лв. на частна фондация! В света, към който смятаме че принадлежим, посоката на парите е обратна! В Столична община има зам.кмет и Дирекция Култура със свой апарат, във всяка от общините - същото звено. Те с какво ще се занимават? Колко детски градини могат да бъдат построени и училища - дофинансирани?! Нямат ли общинарите морал и съвест?!

182

СССРейчо

преди 13 години

Фондацията на Цветелина Бориславова ще поизпере малко пари, а мутрите ще събират със заплафи и бой дълговете към БАКБ. Цветелинка бързо ще увеличи капитала и ще налапа още % от акциите !!!! Мафия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

181

Анонимен

преди 13 години

мда, купува банка та и помощ и отпускатстрахотностарата песен на нов глас - ти на мен, аз на тебпоне да беше по-малко грубо реализираносамо се страхувам хората да не се тласнат към СерГея пакна следващите избори - 400 000 души гласували! разбирай *** само!това е целта пред нас

180

въпросче

преди 13 години

Що за фондация е тази, която купува банка? Или може би иска да раздаде парите на бедния народ:)))

179

karlo

преди 13 години

От това бандитско котило ще има ли някога спасение??? Да си взимат крадените пари и да се махат от България.Без тях ще се оправим бързо, защото те ни крадат нон стоп. Защо огромната маса народ има унизително ниски доходи като в Замбия.Живее на границата на достойното оцеляване.И то в ЕС ! Защото една шепа хора,облечени във власт, обраха всичко и продължават да крадат.

178

Предупреждение!

преди 13 години

До всички, които работят с директни клиенти! Група измамници (от ромски произход) пускат в обръщение фалшиви евро банкноти по малки магазнини и офиси. Обикновено купуват нещо дребно и прибират ресто в левове. Бъдете нащрек и веднага сигнализирайте полицията.

177

ив 05

преди 13 години

Защо не се засрамят очите им са на задните части Тия хора нямат ни срам ни страх от господКакво ли сънува ЦЕЦИ хайдуци или пари пари ние който сме със136лева сме много по щастливи от неяБоко каза ще стягаме колани защо не стегне и нейния нали са в една спалня БОЖЕ БОЖЕ ИМА ЛИ НАЙСТЕНА ГОСПОТ