38

БГ

преди 13 години

Като карате по един и същи план,защо прескачате някои държави,ами само тези ,от които имате полза.Така до никъде няма да стигне демокрацията ВИ.

37

бисер

преди 13 години

че тои си е за съд ама има и по големи бандити за съд от него саркози берлускони и те плачат за патрон в тила или отрова в киличта а хагкия съд си е смешка крадеца да вика дръще крадеца това и децата от яслите го знаят вече да нападаш ти независима държава еи така по предположения ирак авганистан сега и либия *** ти демокрацичта с милион убити убити ама демократично мерси аз не е изскам това е "демокрация: в къщи а на вън терор и опитно поле

36

КРАС

преди 13 години

АМИ ЩО НЕ ПОИСКАТ АРЕСТ АН ОНИЯ МАЗЕН ЕВРЕИН САРКОЗИ И ОНЗИ *** ОБАМА. ЕГАХ СИ НАГЛОСТА. ОТ ЕВРЕИН И АМЕРИКАНЕЦ ПО- ГАДНО НЯМА . ТЕ ПРЕВРЪЩАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ В РОБИ И АКО НЯКОЙ ИМ СЕ ВЪЗПРОТИВИ ПРАВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

35

анонимен

преди 13 години

евреин може ли да се насити някога аз мисля че не?

34

Mango

преди 13 години

Е**х ти двойните стандарти!Лицемери!На ешафода!Нагли, пладнешки петрол джамбази!

33

ANTI ISLIAM

преди 13 години

ave trepete go ve edin miusulmanin po malko

32

ICL

преди 13 години

International Criminal Law се занимава с обвинения като това и съдът се казва Международен Криминален Съд, а не наказателен съд. Тези от ДНЕС така и не се научиха.

31

Анонимен

преди 13 години

Тези се взеха на сериозно. *** палячовците. Оня бил диктатор, щото налагал волята си над цял един народ, а те, които се опитват да командват целия свят какви са?????

30

До 23

преди 13 години

"Абе що не се опъват на руските диктатори като Елцин навремето"Това е ясно и на децата в детската градина. Защото не искат да започвт ядрена война.

29

До 28

преди 13 години

"щО НЕ АРЕСТУВАТ АБАМА,САРКО,СИЛВИО И ВСИЧКИ ДРУГИ"Щото нямат правно основание. За да издадът заповед за арест на някой, той трябва да е извършил престъпления срещу човечеството, а НАТО не са извършили такива.

28

Анонимен

преди 13 години

щО НЕ АРЕСТУВАТ АБАМА,САРКО,СИЛВИО И ВСИЧКИ ДРУГИ РЪКОВОДЕЩИ ДЪРЖАВИТЕ ИЗБИВАЩИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ И СЪСИПВАЙКИ ИКОНОМИКИТЕ НА ТОЛКОВА ДЪРЖАВИ.ХОРАТА ТАМ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЯМА ДА ДОСТИГНАТ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ,КОЙТО СА ИМАЛИ ПРЕДИ ДА ОТИДАТ ДА ИМ НАЛОЖАТ "ДЕМОКРАЦИЯ"

27

Марк

преди 13 години

Сега е момента да се поиска от България обезщетение за преживяното от българските сестри , несправедливо обвинени по СПИНаферата!Обаче, както се вижда, пак ще бъде проспан този момент!Както навремето никой не поиска обезщетение за преживянато от Сергей Антонов /набеден за съучастник в покушението срещу папата/!Човек си отиде в мизерия с разбита психика, изиставен дори и от жена си!

26

до 25

преди 13 години

Аз съм и 23 и 24 бе. Не виждаш ли че се поправих? Просто бързо пиша и затова сгреших.

25

91114

преди 13 години

ДО 24 -- ОСТАВИ ГО ТОЯ КОМУНОИДЕН СКЛЕРИ Е ОЩЕ В 44-та .

24

от 23

преди 13 години

*94-та...сори.

23

Анонимен

преди 13 години

Абе що не се опъват на руските диктатори като Елцин навремето 44-та , когато издаде указ да се нападне Чечня. Колко хора избиха руските части в тази автономия? Хващат Милошевич, а за Елцин нямат отговор. Единственото от хамериканска страна беше призивът им да спрат насилието руснаците в Чечня. И знаете ли как се вслушаха русите в този призив???!!! Все едно не се отнасяше за тях. Биха си ги години наред, избиваха чеченци..нали са голямата работа хамериканчетата , кво стана що не влязоха ??

22

anonimen

преди 13 години

kolegi osama ben laden nikoga ne e imalo tova e edna amerikanska prikazka ot 1001 no6t vse edno nie da kazem 4e sme ubili QN BIBIQN geroq na ELIN PELIN

21

БТК

преди 13 години

Ща го хванат за ...... Тези хора знаят какво са сторили и какво ще им се случи,ако ги заловят .... На дали ще изберат арест ...

20

Анонимен

преди 13 години

Нарочат ли го, ще стане като Милошевич и Садам. Не са искали, не са го набарали.

19

ринго

преди 13 години

на какво отгоре ще ги задържат ? За това че им покладоха вътрешен метеж и убиха толкова невинни с бомбите си.Този съд е измислен и незаконен още Милошевич щеше да ги направи за смях затова го убиха тихомълком уж бил болен.Може ли да нападнеш независима държава като агресор и после да искаш съда да вземе твоята страна.*** наглеците .Платени чучула са тези прокурори помним оная гадна лезбийка Карла Понти.Не са ли я пречукали сърбите още?