139

абе......

преди 12 години

.......какъв речник и стил на изразяване - просто ме е срам от такъв "държавник".

138

nypko

преди 13 години

Не, че не е вярно..

137

u4indolskiq skopec

преди 13 години

RAZSLEDVAITE POMIQRA KOSTOV!!!

136

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

EVALA BOIKO!!!DAVAI VSE TAKA!!!SPRI VSI4KI KRAN4ETA NA KRADCITE OT BSP,DSB,SDS,NDSV.DPS,RZS I NAI VE4E NA TAKIVA KATO TRAKTORA.KATO GLEDAM KOMENTARITE I MALKITE KRADCI SA TUK I PLA4AT LI PLA4AT.

135

Флоро Флоров

преди 13 години

ББ трябва да си уволни "експертите"!Ежегодният доклад за състоянието на проблемите с наркотицит и наркоманиите в ЕС се издава от Агенцията на ЕС наречена "Европейски мониторинг център по наркотиците и наркоманиите"!Това е официалният документ който разглежда всички проблеми в тази област включително и трафика! Там си пише през кои държави влиза основния трафик на наркотични вещества в ЕС!Ама само с перчене не става, трябва и акъл!

134

Хамлет

преди 13 години

Глупостите на някои хора нямат умора... или има?

133

Българин

преди 13 години

Т.нар. "българска полиция" е сбирщина от ***, негодни за нищо и затварящи си очите пред престъпленията, дори когато се извършват в тяхно присъствие. 60 000 ушеви прасета, които не могат да се справят с едни ***.Днес, пред очите ми в рамките на минута три каруци минаха най-спокойно край знак, забраняващ движението им и навлязоха на централен софийски булевард - какво да говорим повече?

132

Анонимен

преди 13 години

Ей тия като ни вземат и коката,не знам какво ще изнасяме вече!Отиде ни икономиката!

131

умора за глупости ня

преди 13 години

МВР било "като луд умора за глупости няма", каза пожарникарят.

130

прочети това!!!

преди 13 години

Доц. Минчо Христов: Финансовата мафия замисля втори банков срив!!!Ето го бъдещето подготвяно ни от политиците и банкерите!Всичко друго е прах в очите!Поздрави от НФБ

129

Анонимен

преди 13 години

Европолеца гледа лошо,ама как няма да гледа лошо след казаното: "Има бум на различни пътеки и пътища, по които да се разпръсква кокаинът и Варна е една от тях", (демек знам бе, ама нищо не правя)А Бате е възмутен,че онзи не разбира,че предишните са виновни....

128

мършояд

преди 13 години

много си е аре румбата бе а ворлик не само че го мяза на наркоман ами и яко бие в лево, друг е въпроса болен оти крепеше на тиквата топките до сега а изведнъщ се извъртя като фурнаджиска лопата странни са путищата в бг политиката но едно е ясно боко ще се кандидатира за президент и дрянков ще ни е премиер и тогава ше дойде най светлото бъдеще, еманацията на герберасткият комунизъм с подкрепата на дпс а болен, костофф и серьожа ще кудкудякат отстрани, и тогава тиквата ще ни разцепи на г.... фара

127

ДИДКО

преди 13 години

БРАВО ЦВЕТАНОВ ,БРАВО БОРИСОВ ,БРАВО ПЛЕВНЕЛИЕВ ,БРАВО ЮНАЦИ,НИЕ ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИ БЪЛГАРИ СМЕ С ВАС

126

смях

преди 13 години

от ляво на дясно ...: негоден , по-негоден , най-негоден !!!

125

Варненчик

преди 13 години

"Ние вярваме, че Варна е една такова точка"Коментара е излишен!!!

124

Анонимен

преди 13 години

Е как ще ги осъдят, кой ще печати после? Абе що не дойдат хамериканците да ни окупират - да станем 52 щат на САЩ и да влязат ония ми ти закони, да видиш как бандюгите ще се кротнат като агънца. Снощи гледах предаване по Нешънъл Джиографик за изпълняването на смъртните присъди-как близките на жертвите настояват екзекуциите да не се извършват по хуманния начин с инжекция, а с обесване, за да ги боли. И все пак като даваха цялата процедура по екзекуцията ти настръхва косата, нищо че е с инжекция.

123

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП

122

зевзек

преди 13 години

МВР са прави. доста престъпници (по закона) са заловени, но и доста са освободени по една или другап ричина - болест вязвата, подуто гърло и ..... Зависи от престъплението - понякога има спрведливи присъди и несправедливи. Но работата на МВР е да залови извършителите по закона и да достави доказателствата (неизфабрикувани!), за техните дела, а Съда преценя какви са и дали и колко да е наказанието и какво? зависи и от Парламента дали кове справедливи закони, както и от Съда, с присъдите?

121

Анонимен

преди 13 години

Ха, ха, ха, съдът върнал машината за печатане на бандюгите, като преди това ги осъдил условно, е те такова чудо нема по свето!!! Явно се надявали да им напечат няколко милиончета за благодарност. И това изобщо не е корумпиран съд, ама изобщо!!!

120

10017

преди 13 години

Ей ***!Като не можеш от твоя пилешки мозък да съставиш що годе сносен коментар,не използвай чуждите коментарии,като сменяш имената!Нито си оригинален, нито остроумен,а показваш единствено своята ТЪПОТА!