266

ХА СЕГА

преди 13 години

БАБЕТО МУ Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ.И НА БАТЕ БОКО СЪЩО-КОЙ ОБАЧЕ ДА МУ КАЖЕ,ПЪК САМ НЯМА ДА СЕ СЕТИ.МИ КВО ПРАИМ ТОГАЗ-ТЪРПИМ.САМО СЕ СЕТЕТЕ КАКВИ ГИ НАДРЪНКА НА ОТКРИВАНЕТО НА "ЛЮЛИН"-ТОЧНО ТАКА-САМО ДЯНКОВ Е ПО-КРАСИВ-ДАЛИ ДА НЕ ГО НАПРАВИМ ПРЕЗИДЕНТ,ЧЕ ТО ТАМ НА ВЪРХА И "ХУБОСТ" СИ ТРЕБЕ,АМА ОТВСЯКЪДЕ.ДА ,АМА НЕ НАРЦИСИЗМЪТ НА БОКО НЯМА ДА РАЗРЕШИ ДРУГ ДА Е ПО-ВИСОКО ОТ НЕГО-НИЩО,САМА ТРЕБЕ ДА СЕ СЕТИ ,ЧЕ У ВИСОКИТЕ КЛОНИ САМО ГАРГИТЕ ШЕТАТ.

265

Alexa

преди 13 години

Голямо плюене на пенсионерите, замислете се че всички натам сте тръгнали... а това че младите знаели езици и компютри... ами след последните ми назначения ето какво се случи - пенсионирах една жена и на нейното место 2 млади вече 6 месеца и още не могат да насмогнат да вършат работата която тя сама е вършила, уж компетентни, .. това са глупости, аз съм на 31 и смятах че поколението след мен е още по продуктивно, но уви... определено много ги мързи... и никаква самоинициатива, повечето са така.

264

ХИКС

преди 13 години

На десетки хора им се наложи да си купуват образованието, за да могат да се пенсионират, финансирайки НОИ. През това време такива като Митрева, която, според мен е над 65 годишна, седят и заемат място на други, по-млади, плащаме им от бюджета и заплатите, и осигуровките. Нахалстват за права. При тази ситуация с безработицата и раждаемостта, трябва и морал.Пенсионерите трябва да се оттеглят от работните места. Тотално, без изключение!

263

към 260

преди 13 години

Така е и в Кодекса има достатъчно възможности. Там, където работех, останаха ченгетата и роднините, независимо от пол и възраст. Нещата са много прости, но са в ръцете на тези, от които не можем да се отървем.Както за БАН, и тук Дянков е прав, колкото и да не е симпатичен.Аз имам против вечните синдикални лидери - най-недемократично седят едни и същи вече над 20 години. Извинявайте, "но със стари к...и нов бардак не става"

262

и папа

преди 13 години

Остана му след като стане президент, да стане папа и...ако се откаже от този пост, може да се опита да стане и Бог.Всъщност, може би той оттам тръгва.

261

до № 8

преди 13 години

..."Следва това че Боце няма да е падишах-император, това следва. А ще си е просто премиер до края на мандата."... ГРЕШИШ, ЗАЩОТО ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЗНАЧИ ЩЕ Е ИМПЕРАТОР!!!

260

Анонимен

преди 13 години

Защо как ще я пенсионира? Има ли навършени години и стаж, работодателят / парламентът гласува/ я уведомява писмено за това и толкова.

259

1711

преди 13 години

Тези, които измислят законите , ги правят така, че да не се отнасят за тях.Възрастните хора, като тази, макар и знаещи, са консервативни и незаинтересовани за това, което става по света. Защото на тях им е все едно. Важното е да вземат заплата три пъти повече от тавана на пенсията, по-дълго време.Искам си изчислената пенсия!Всички да си плащат осигуровките! И не се крийте задциганите - цялата администрация виси на гърба на народа!

258

нищо

преди 13 години

ново, поредната неудобна "калинка", трябва с някого да си измие финансовия министър оцапаните части, пък и да сложи някой дето не може да мисли, а само да изпълнявате си я сложиха там, просот не предположиха че може да има собствено мнение, там им е проблема

257

pipi

преди 13 години

Не че Христина Митрева ми е много симпатична,но искат да я махнат,защото отново в прав текст им каза,че всички държавни служители, МО,МВР ,съд и прокуратура трябва да си плащат вноските,както беше решено в т.н. антикризисна програма.Тези,които не си плащат вноските за здраве и за пенсия са с най-високите държавни заплати и следователно и с най-високи пенсии.Оситуровките следва да се превеждат в НОИ от бюджета,но явно това не става и ето от къде идва дефицита и искат да изкарат Митрева виновна.

256

епеуо

преди 13 години

Закостеняла комунистическа номенклатура . Като захапе кокала ,не пуска до смърт.

255

анонимен

преди 13 години

ами да се промени кодекса на труда,който позволява това.ние младите с висше образование докога да чакаме тези пенсионери?.нека си отиват да си почиват.

254

оле

преди 13 години

Ех,кокал,ех,сладък !

253

sas

преди 13 години

В тази държава има достатъчно умни млади хора, така че госпожата да не се мисли за незаменима.

252

Мариян

преди 13 години

Нека дъртата *** да си ходи!

251

дявола

преди 13 години

Аиде Бойко аиде *** даси одиш у уборо че усра яко дворо с твоята Христинка

250

Анонимен

преди 13 години

Права е жената. Какъв е Борисов, че ще се произнася за нейната работа?

249

абе

преди 13 години

Нямаше ли изобщо да закриват НОЙ... В момента НОЙ работи вместо да се напишат две програми и да се закрие институцията. Нямат разписани правила , нямат ясни процедури.... просто институция за глоби

248

Анонимен

преди 13 години

срам ме е да се нарека българин!такива лакомии и кръволоци нямат край!легнали и лочат от лойта като тази ***!няма ли край бе Българио!

247

навахо

преди 13 години

Дяволско изчадие! АНАТЕМА!!!