100

анонимен1912

преди 13 години

Поетите, театралните артисти също не произвеждат нищо. Трябва ли да закриемтеатрите? А ония, които се наричат художници а само цапат с бои, с какво са по-полезни от ония които драскат сграфито по стените? Даже пишещите по стени са по-разбираеми, значи и по-полезниСпортът и футболът са много полезни неща, най-малкото, защото избиват напрежения и имитират войни по друг начин.Начо Културата, Бог да го прости, пиеше повече от Батето. Нещо да кажете

99

26766

преди 13 години

АМИ ЩО НЕ МУ НАПРАВЯТ И ПАМЕТНИК НА ТОЯ СПИРТНИК , ИВАН СЛАВКОВ - КАКАТА , ДА СЛОЖАТ ТАМ ЕДНО КАЧЕ С ДЖИБРИ , *** !

98

Пешо

преди 13 години

Много точно. По - добре не мога да го кажа.

97

леле - 98

преди 13 години

Да, Футболла е игра, но безполезна. Тя не произвежда нищо полезно, а ползува много преференции. заради такива горят безполезно бензин, дават субсидии, а няма пари за един инженерконструктор, земеделец? Не ми хвали никого от 1956 година насам, в управлението на страната ни! не виждам някой, дето да заслужава и грам възхищение. Без Футбол може, но без техника, без плодове, зеленчуци не може. А се унищожават те, а се субсидират безсмисленни за нас неща? ФУтболиста да ти е произвел нещо?

96

ТОЧНО,91

преди 13 години

Абсолютно прав си!Със селяния до шия няма управия!*** народ,прости управници,проста държава!:(

95

ДГД, 97....

преди 13 години

ФУТБОЛА Е СВЕТОВНА ИГРА!ДЕДО ТИ ДА ДРОБИ ЗЕЛЕ......

94

леле

преди 13 години

българи, спрямо нас има световен геноцид, включително и от нашите. Да се спасяваме както можем! не навън, а тука! Управници, за които футбола (една безсмисленна за нас игра) е поважен от един земеделски производител или създател на машини, такива не ми ги хвали. Не напразно дядо ми казваше така: пази Боже тарикати да са на власт, без значение вяра, раса, народ - ще ви смачкат живота. И се оказа прав. тогава и аз ще стана капиталист, както повечето хора и няма да ми пука за такива в тоя свят!

93

оле

преди 13 години

С цялото ми уважение към работата , приживе на Ив.Славков,но мисля ,че има много по-достойни и заслужили личности ,които не са свързани с чашката.

92

Дядо Петър

преди 13 години

Крадени пари най-лесно се пилеят.

91

Редно е !!

преди 13 години

Магистрала "Люлин" да се прекръсти на "Генерал Бойко Борисов"

90

Венци Дуп.то

преди 13 години

Бандита с прякор ,,Пандизо,, , дето обра склада на митнисите със стотици килограми злато , платина и сребро , заедно с Кашев -,, Генерала,, , работел и за Батето ;)

89

АКЪЛ ЗА ТЪПИТЕ

преди 13 години

ПО - *** И ДОЛНОПРОБНА ИДЕЯ НЕ БЯХ СРЕЩАЛ !

88

oho

преди 13 години

То според ценностната ни система - у нас се правят паметници на тези дето най-много пият и ядат, най-много крадат и т.н. А тия *** селяни замислят ли се, че тия бакшиши не са заработени, а са взети от такива като тях

87

до 82

преди 13 години

Ни повече ни по-малко *** като баща ти и сина му!

86

do 83

преди 13 години

ti si mega prost! Zavistliv carvul

85

бацето

преди 13 години

... баце е с уникално чувство за хумор но то и заради това го мразиха повечето журналисти ... защото ги оставяше в мълчанието :)

84

Кърлеж

преди 13 години

ами по-добре да направят паметник на JOHNIE и да го кръстят JOHNIE WALKER

83

Анонимен

преди 13 години

81 - А ти кога си бил на небето за да знаеш за сухият режим!? Откога си в това състояние!? Мисля, че си имаше медицинско название! Ще се оправиш!

82

Анонимен

преди 13 години

Гледам, че интелекта и любовта на хората пак са подразнили герберите-хейтъри! Е! С тях няма кой да постъпи така!

81

Анонимен

преди 13 години

Кмета веднага да се даде на съд, а местните жители на каторга:) Как така ще засвидетелстват уважение на Славков! Някой беше написал да се приеме закон за задължителното оскверняване на Батето!:) Звучи логично на фона на настоящото интелектуално ниво на управляващите и техните привърженици!