21

Gerry Nikolova

преди 13 години

Явно сте се подвели - Мартин има предвид, че е възможна коалиция между ГЕРБ, Атака и ДПС, а не - че СК или СДС в частност биха влезли в какъвто и да е съюз с ДПС!

20

ИВАН

преди 13 години

БОЖЕ ОПАЗИ!!! СЪЮЗ С ДПС!??? КАК НЕ ВИ Е СРАМ??? ЗА ДА СТЕ НА ВЛАСТ И ДЯВОЛА ЛИ ЩЕ СЕ СЪЮЗИТЕ???БЕЗ МОЯТ ГЛАС СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

ВЪЗМЕЗДИЕ

преди 13 години

този и всички политици които доведоха Българите до просешка тояга ще си платят скъпо.Трябва да се направи списък на всички политици които ни окрадоха както този в древен Рим когато на всеки ъгал се залепи този списак на тези крадЦи и лъжци и всеки Българин да има право да ги убие без да носи отговорност

18

О,Шипка

преди 13 години

О,Шипка ,Веч 22 години откак заграбеното ,от прехода пазят !!!!Грабвайте помия - някой се изкряска -и помия фръкна срещу ГЕРБ завчаска !!!И хората тръпнат - друг път невидели -Сини и Червени в Едно са се слели !!!

17

дингилов

преди 13 години

Аз незнам да има партия която да си отстоява политиките които прави, освен СДС. Аз мисля че Костов този път ще остави на течението и ще отсъпи без да манипулира ситуацията. Трябва да се промени статуквото в страната и да се изчистим от руските лобита в България.

16

Безпристрастен

преди 13 години

МаЛтинчо,Кой те измисли и теб.Скрии се .

15

Анонимен

преди 13 години

червените толкова са се уплашили ,че взеха да хвалят сините.Голям смях. Хвалете някой друг щото сините си изпяха песента.

14

Голем поглъща малък

преди 13 години

Що стана бре Мартинчо ? Дека е твоя човек Румен ? Чичо Ти Първан и Чичо ти Иван взеха решение на събранието -Малинов да е - чини ми се очилцата диоптера им слабичък - Нема а са пуашиш само щото гнусното тепърва предстои - ще требе кат отпадне Малинката да гласуваш на балотажа за Кунева - тоест БСП - Чичо ти Иван ще те светне как щи стане гяволията- че уж сърдит нещо си и ще поразрови из архивите - ще плюне по Гербериста - и готово

13

анонимен1912

преди 13 години

До 6! Виждал ли си го на живо? Като го видиш, говори тогава

12

stubs

преди 13 години

Мисля, че СДС е една от малкото партии в БГ, която наистина се опитва да прави реална политика, а не задкулисни сделки и кухи обещания. Успех !!!

11

крис

преди 13 години

Ако изборите се правят както на частичните в гр.Разлог,когато се изсипа МВР и натискаше бизнеса да гласува за ГЕРБ,ясно е през октомври какви ще са изборите.Поздравления за С.Малинов-интелигентен,образован владееш чужди езици.ТКакъв президент ни трябва, а не охранители с огромна биомаса, но липса на компетентност.

10

Запознат

преди 13 години

ГЕРБ, Атака и ДПС няма да сектантче казвам ти го 100% - Чичо ти Иван ще ти обясни после как ще стане далаверата - А и аз да ти кажа от сега - да си подготвен да не се пулиш послеБСП+ДПС+ДСБ а и Вие - чат ли си сега *** ?

9

ves666

преди 13 години

akeite na izmennika kostov se razshetaha pak da mamiat i lajat naroda

8

Анонимен

преди 13 години

УСПЕХ НА СИНИТЕ!ВРЕМЕ Е ДА НИ СПАСЯВАТ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МРЪШЛЯЦИ!САМО СК!

7

Анонимен

преди 13 години

Аз ще гласувам за МАЛИНОВ!Честен,умен,интелегентен с визия млад ПОЛИТИК!

6

Мартине ти си

преди 13 години

Домашен робот, но с неясно предназначение

5

Калин

преди 13 години

а бе мартин .. димитров .. тъй де другарю димитров :) тези наблюдатели няма да правят списъците .. нищо ще ги наблюдават .. нито пък ще ходят с милиционера и комсомола .. да разнасят списъци :) нито пък ще броят бюлетини .. камо ли ще обработват партийуните сводки .. тъй наречените секционни протоколи!!! ае бъди мъж....!

4

НАБЛюДАТЕЛ

преди 13 години

Дано да има повече наблюдатели,че иначе мутрите от ГЕРБ ще спечелят с 99.98 % като при бай Тошо!!!!!Егати и срама берем с тия от ГЕйРБ!!!

3

Браво !

преди 13 години

Международните наблюдатели ще бъдат на разположение на сините преди 29 май .

2

До сините продажници

преди 13 години

Щели да искат международни наблюдатели!?! Ето че тия сини *** за пореден път се опитват да окалят България пред света, а после се чудят защо имат двама-трима гласоподаватели!