49

Възмездие

преди 13 години

Борисов вземи си шапката и си върви в Банкя,но да не забравиш да оставиш парите които си откраднал от народа.Днес полицаите които спряха хората които искаха да ти кажат колко трудно живее Българинът беше твоето лично отношение към хората.Тоест просташко ,мутренско и некадърно.Толкова елементарен човек си ,че няма и на къде.Ти и политиците които направихте Българите просяци и през препитание и си раздадохте фирмите които

48

popi

преди 13 години

ah, kolko li meseca sega 6te iz4islqvat pensiata na tasi jeni4ka? velikite matematici ot tesii slujbi imat visoki postijeniq - nai-malko 6 meseca im sa nujni da izkarat parvata pensia na 1 klient.

47

спец

преди 13 години

това е поредната идиотщина. Някое малоумно ченге пак го е излъгало и той неподготвен се хваща. Христина Митрева е работила цял живот в НОИ. Специалността и е актюер, т.е. специалист който се занимава с изчисленията на приходите и разходите в бъдещите периоди въз основа на статистика и прогнози от различни източници. Естествено, че грешката не е в НОИ, а в НАП, които не са събрали прогнозираните приходи, защото осигуровки се събират не от НОИ, а НАП. А Митрева и без това се пенсионира тази година

46

до хората #46

преди 13 години

И ние чакаме същото. Да си ходи тоя мафиот и заедно с приятелката му Цецка Б. да си ги съберат в затвора до живот, че откраднаха над 1 млрд. лв.

45

хората

преди 13 години

Чакаме Борисов да се оттегли. Какво става с оставката дето му беше в джоба ? Вече не я споменава.

44

eltimir2

преди 13 години

Цялата работа е,че трябва да бъде назначен наш човек.Не предвидила точно приходите-кажете го на неграмотници(за такива ли смятате българите др.управляващи).Там има голяма далавера за тях.Да изсмучат още пари от докараният до просешка тояга НАРОД-който скоро ще ви бие дузпата.Защо тя трябва да си подава оставката?Щом някой е виновен се уволнява дисциплинарно.Много намирисва това искане за оставка.Не може в БЪЛГАРИЯ един,,човек"да се меси навсякъде като,,най-правилно мислещ",а другите са прости.

43

Христина Митрева

преди 13 години

Не съм ви никакво "бабе" или "пенсия",щом СерГей ми не е го казал...лично,на ушето,с цвете във ръката...и граната в другата?!Щото им ги е писнало на дъртия ми ***,коги тия от ГЕРБ ша си одат,по живо,по здраво и со кютек,ако требе?!Развалиа им го келепира доходоносниот,къде си го дундуркаме от коджа бая години време,па и за пенсия ша *** гласат,ама нанайци...да зна'ш!Я ша им го дам,мазнийот мамалижник,да не седат гладни,мамините ми гладни чичковите-червенотиквеничковчета от НОИ & ко. па да видим !

42

Анонимен

преди 13 години

Стига с тези глупости господин Премиер!Та тя сама никога няма да си подаде оставката, т.е.Вие трябва да я уволните по непригодност щом е сгафила! АМАН ОТ ТЕАТРО СЪС САМОЗВАНИ АРТИСТИ!

41

те

преди 13 години

Тати каза че ще напусна ама друг път..............

40

Анонимен

преди 13 години

На калпавия ... , вълната му пречи!Всички чакаме ГЕРБ да подадат ОСТАВКА!СБОГОМ ГЕРБ!

39

пич

преди 13 години

пичове бабето толкова се е нагушило че и 2 живота нема да стигнат да ги изхарчи...

38

Таня

преди 13 години

Така ще ги отсвирва един по един за кеф на плебса, само той светиня Му е безгрешен.

37

Кратун

преди 13 години

И защо да подава молба за напускане? Тя повече кариера няма да прави, за да пази някаква чест, така, че може да стои, докато я махнат. Това са все пак няколко заплати повече. Не е като да вземаш 280 - 300 лева пенсия.

36

Анонимен

преди 13 години

Сменям страната! Хай сиктир на всички *** партии и ***!

35

boy

преди 13 години

skoro negramotnicite ste si hodjat mnogo skoro van !

34

Бай Трендо

преди 13 години

На Митре ле по случай пенсионирането ще и подаря една голяма мотика " 5" и ще я изпратя с една молотовка /"ГАЗ-51"/ в необятните кукурузени поля край Кнежъ. Там ще й бъдат осигурени неограничени възможности за извършване на високоблагородни трудови подвизи. И без това цял живот е била чиновник - хрантутник, отпочинала си е за наша сметка, време е да опознае и обикне съзидателния творчески физически труд на село...

33

28

преди 13 години

Ивчо, "приятел", не знам защо ме наричаш по този нелицеприятен начин, но трябва ли да имам партийно билетче, за да имам преценка за гелосаното Гоце, приятеля на планинските кози, бъдещия редактор на "Рога и копита"?! Нормално е щом вие, бесепарчетата, хулите Борисов, да се запитам базата за сравнение, Гоце Перничански, доколко е база?! Сега "успокой топката" и пий чаша вода, за да събереш повече плюнка за следващите си коментари! Ако не ти беше толкова акълът, щеше да я продаваш за отрова...

32

Анонимен

преди 13 години

Какво чакаш бе, Тикво?! Пращай й баретите да я прибират!

31

иво

преди 13 години

Къде жалко герберче от 28 номер , видя в коментара на 22 да говори за Първанов или май забравяш , че всичките ви лидери до вечера бяха също с парийни книжки?

30

До 28

преди 13 години

Много сме , дето мислим така за Бойко , Герб и цялото правителство в момента ... не заработваме , искаме да останем живи !!!!