63

До ГЕРБ

преди 13 години

Така е защото ББ залага на червени баби и стари комунисти.Дайте път на млади хора, ама не деца на комунисти, като Калинка :))).Има още кадри като Митрева, Калинка, Мозъка, бившата външна и здравна :)), известни със своята некадърност и нахалност.

62

liliyana

преди 13 години

Христина Митрева да бъде пенсионирана ,а тези които имат право да работят да работят в други сфери като пенсионери .НОИ има крещяща нужда от млади хора които да работят да има ред и да се помага на хората .

61

rumen221

преди 13 години

Приятели,Прочетете внимателно...:"... - Красимир Стефанов обвини НОИ, че раздува бюджетния дефицит с нереално високи прогнози за приходи от осигуровки."За първи път научавам, че ПРОГНОЗИ правят реален БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ...Този палавник - Стефанов, е за Нобелова награда за Икономика и Финанси едновременно...!!!О, Боже..., какъв Аслан...!!!

60

xxxx

преди 13 години

koi ot upravlqva6ti i eks upravlqva6ti vnasqt redovno zadylveniqta si i koi ne, respektivno rodnini i decata im?Kakva da byde politikata na pravitelstvoto za da Vi e ugodno?Nemojeli qsno da se kaje imam otli4no podgotven kadyr za Direktor na NOI i iskam da rabotq s nego.

59

БАН

преди 13 години

Тиквата си мисли ,че шефката е виновна за забърканата каша от ГЕРБ в НОИ !Същото е и с НЗОК там увеличиха осигуровките и хората спряха да внасят ГЕРБ да хващат парния локомотив за Банкя и да си направят градска организация там.

58

Потърпевш

преди 13 години

Вальо Танов не е ли на пенсионна възраст??? Изпълнил ли си е задачите?

57

Titi

преди 13 години

Намериха кусура и на Митрева, не била планирала реално приходите. Ама как да ги планира реално, когато Монито Дянков заложи 2 млрд повече БВП, той се прави с повече хора. Значи заложиха БВП като през 2008 година, най-силната от последните 15, а пък искат вноски от осигуровки като от кризисна година! И още нещо, на министерските чиновници е ясно, че всеки бюджет се прави след спуснатите контролни цифри от МФ, и от там няма мърдане. Защото е стара практика първо да се прави разходната част на бюдж

56

Анонимен

преди 13 години

Борисов е най-необразованият, най-нискокултурният,най-елементарният управник, който България е имала от времето на Ивайло свинаря насам...

55

Ода за ГЕРБ:

преди 13 години

Благодарим ти Партийо любима,затова, че днес те има.Благодарим за грижата голяма,макар, че пенсиите нови пак ги няма.Благодарим ти за стандарта на салама,какво, че гледаме го само на реклама.Благодарим за хляба и водата,какво, че скача им цената.Благодарим и за цената на бензина,Не пътуваме, не ходим в магазина.Благодарим за новите ни магистрали,за да ги има, никога и нищо не сме яли.Благодарим ти за борбата с Октопода,как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,от Цецо никой вече тайни няма.Благодарим ти за Шенген,чакаме го вече всеки ден.Благодарим за перспективата пред нас,но най-добре - без Вас

54

Анонимен

преди 13 години

СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН, ПЪРВАНОВ Е ВИНОВЕН, ЕС Е ВИНОВНО ЗА ГОРИВАТА, НАРОДА Е ВИНОВЕН, ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е ***, МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И ЛИБИЯ СА ВИНОВНИ, ЧЕ ЦЕНИТЕ СЕ ДИГАТ. ШЕФА НА НЕК Е ВИНОВЕН, ЧЕ ЩЕ СЕ ПОДПИШЕ ЗА БЕЛЕНЕ. БЛС Е ВИНОВЕН, ЧЕ ЩЕ СЕ ИСКАТ ПО 24ЛВ ЗА ПРЕГЛЕД БЕЗ НАПРАВЛЕНИЕ :DМАРСИАНЦИТЕ БЯХА, КЪЛНЕМ СЕ В ДЕЦАТА СИ :D

53

Анонимен

преди 13 години

ШЕФА НА НДК Е СЪЩОТО.ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ СИ СЛОЖИТЕ НЯКОЙ ВАШ ЧОВЕК.

52

Шопа

преди 13 години

Долу Герб и БСП поне тук от месец не мога да срещна човек който да казва че ще гласува за Герб

51

Анонимен

преди 13 години

Виждам че от сайта пак са се събрали да пишат минуси на премиера.Да им напомня че подкрепата му се увеличава с 162 877 души в бука.

50

Анонимен

преди 13 години

Който не става ще си ходи.Няма никой вечен.

49

Анонимен

преди 13 години

Нормалните граждани в момента почиват , назначените от Позитано форумници в момента заработват.Човек ,ако прочете мненията, ще остане с впечатление ,че интернет ползвателите са предимно членове на БСП ,баси !

48

лъвица

преди 13 години

Лошото е , че си тръгва сега..... трябваше по-рано....

47

Браво

преди 13 години

Браво,като плюеше по предишните,беше много добра,много убава.Сега като се усраха с бюджета и не могат да си съберат приходите,бабата била виновна.До на есен още виновници ще има,а бб целият в бяло ще отиде на избори за президент,ни лук ял ни лук мирисал.

46

Бай Трендо

преди 13 години

На Митре ле по случай пенсионирането ще и подаря една голяма мотика " 5" и ще я изпратя с една молотовка /"ГАЗ-51"/ в необятните кукурузени поля край Кнежъ. Там ще й бъдат осигурени необятни възможности за извършване на високоблагородни трудови подвизи. И без това цял живот е била чиновник - хрантутник, отпочинала си е за наша сметка, време е да опознае и обикне съзидателния творчески физически труд...

45

стефчо

преди 13 години

Японците направиха за 2 седмици срутена до дъното цяла магистрала,на Бойко довърши участък започнат от 15 години,сега кво да го боготворим ли тоя ***,ами *** си бе,от най големите и крадливи при това.

44

стефчо

преди 13 години

Бойко дълги години ще пътуваш по магистралата от 10км,която си построил,с парите на хората,ще те изпратят Българите така както те избраха бе ***!!!Дай си оставката за да не те линчуват БО"***